Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

kai turėsi ps4 matysi kokiam tu kanale sėdi, nes tave pakvietė į ji vartotojas (neminėsiu niko) o išeiti galima tik per ps4

ps3 vartotojai kenčia per ps4 (nes Chat netobulas yra)

Manau dar galima jei turi PS Vita išeiti iš to chat kanalo 

@Mantinijo

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai turėsi ps4 matysi kokiam tu kanale sėdi, nes tave pakvietė į ji vartotojas (neminėsiu niko) o išeiti galima tik per ps4

ps3 vartotojai kenčia per ps4 (nes Chat netobulas yra)

Manau dar galima jei turi PS Vita išeiti iš to chat kanalo 

@Mantinijo

Jeigu visus užblokuoju, tada nustos jos lįsti? Parašyk man privačiai, kuris čia atsakingas už tokius vaikų žaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu visus užblokuoju, tada nustos jos lįsti?

gal

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu visus užblokuoju, tada nustos jos lįsti? Parašyk man privačiai, kuris čia atsakingas už tokius vaikų žaidimus.

Kiek girdėjau, tai tas pats "" šitomis nesąmonėmis užsiima, gerai, kad manęs jis vengia  :yao:

Redagavo narkata
neminėk to vartotojo čia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užblokuoju visus, kurie ten rašinėja ir problemos jau nerasta. :happy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užblokuoju visus, kurie ten rašinėja ir problemos jau nerasta. :happy:

Uzblokavus tu teoriskai is chato neiseini, tiesiog nebematai tu vartotoju pranesimu.

Taip pat PS4 chatas netobulas, iseiti galima, bet negalima visam laikui iseiti, t.y. tave gali prideti, kiek tik nori. Tas veikejas is neturejimo ka veikti taip mane pridejinejo, taciau man iseiti is chato 2-3 paspaudimai, o jam reikia pro sarasus praeiti, kad mane prideti, tai gal pasidave. Bet kuriuo atveju submitinau Grief Report, gal biski apramino ji Sony. Su sekanciu pridejimu taip pat didziaja dali blokuosiu ir galvos visi, kad "pasikeles" lietuvis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzblokavus tu teoriskai is chato neiseini, tiesiog nebematai tu vartotoju pranesimu.

Taip pat PS4 chatas netobulas, iseiti galima, bet negalima visam laikui iseiti, t.y. tave gali prideti, kiek tik nori. Tas veikejas is neturejimo ka veikti taip mane pridejinejo, taciau man iseiti is chato 2-3 paspaudimai, o jam reikia pro sarasus praeiti, kad mane prideti, tai gal pasidave. Bet kuriuo atveju submitinau Grief Report, gal biski apramino ji Sony. Su sekanciu pridejimu taip pat didziaja dali blokuosiu ir galvos visi, kad "pasikeles" lietuvis :D

Man to užtenka. Nedrums mano ramybės be mano leidimo kažkoks keistuolis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iskilo klausimas del network pass. Pvz prie GTA V, Diablo III ju nera, tai reiskias, kad ir ant kitos kosoles, kito acc bus galima zaisti online?

O jeigu network pass yra ir jis panaudotas tai su kitu acc, konsole isidejes diska jau nepazaisi online?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iskilo klausimas del network pass. Pvz prie GTA V, Diablo III ju nera, tai reiskias, kad ir ant kitos kosoles, kito acc bus galima zaisti online?

O jeigu network pass yra ir jis panaudotas tai su kitu acc, konsole isidejes diska jau nepazaisi online?

Taip,

Taip. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nutariau įsigyti PS3 dėl ekskliuzyvių žaidimų, tik neapsisprendžiu kokį modelį ir su kokios talpos HDD pasirinkti. Ar visus žaidimus galima įrašyti į HDD tam jog juos sparčiau užkrautų? (Taprasme ar yra tokia galimybė kaip ir su xbox 360, jog galima instaliuoti žaidimus į vidini HDD). Ir kuris iš PS3 modelių yra tyliausias?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nutariau įsigyti PS3 dėl ekskliuzyvių žaidimų, tik neapsisprendžiu kokį modelį ir su kokios talpos HDD pasirinkti. Ar visus žaidimus galima įrašyti į HDD tam jog juos sparčiau užkrautų? (Taprasme ar yra tokia galimybė kaip ir su xbox 360, jog galima instaliuoti žaidimus į vidini HDD). Ir kuris iš PS3 modelių yra tyliausias?

Perki Super Slim 500GB ir žaidi laimingas. Pilnai žaidimo neįrašysi viso. Tik įrašo, kiek reikalinga sklandžiam veikimui ir tiek.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Dowydas, kaip Mantinijo ir sakė, imk Super Slim 500GB. Veikia tyliai, ypač jeigu žaidi geimus, įrašytus į HDD. Dar pliusas - mažesnė tikimybė gauti YLOD, nors man ir taip niekad neteko susidurt su šita problema.

Garso palyginimas visų PS3:

https://www.youtube.com/watch?v=7YqFxh3xP6o

Redagavo Artorias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti jei ban gauni ant ps3 psn reikia susikurti nauja acc ant psn ! ar kaip ten ir moku atsibanint dar nesu gaves jauciu greit gausu :"DDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo,kad jei gauni ban ant PS3 tai uzbaninama ir konsole ir tavo acountas,taigi bent jau ant tos konsoles tau nieko nebeiseis...Aisku,gal klystu,nes su PS3 banais realiai susidures nebuvau tik su X360,tai manau kolegos pataisys toje vietoje kur suklydau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.