Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Negi tau trukdo kad wifi ar silpa vejeli pucia kol atvesta konsole? :D

nors ir menesi taip vedinti galetu :) ir neatvesintu. nes pastoviai, uzia ir uzia kad ir kiek laiko taip asjungias palikciuau

Čia kažkas minėjo, jog siunčiantis ką nors į tokį režimą pereina, kad veikia išjungus.

Net pamiršau tokį dalyką patikrinti. Niekada nesusidūriau. Reikės patikrinti.

dabar siuncia man zaidima, bet nelabai tikiu kad del to...

Redagavo lileikiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, noriu paprasyti pagalbos pas tuos ,kas turi fifa 13. Taigi truko atmintuke siektiek vietos tai is fifa folderio isemiau folderiuka pavadinimu movie. gal kas galetu pasakyt kur man jy idet? :D nebepamenu.

nagi,nieks negali paziureti?

5a6fbb0348fae535198d8bb6e5a1480088.png

:poker:

http://www.playmanija.lt/forumas/f96/playstation-3-jailbreak/

Redagavo Tii
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba vakariuka vyrukai,noriu paklaust ar su paprastu atsuktuvu eis man ps3 pulta isardyt noreciau pravalyt,nes  :kvadratas: sitas mygtukas man uzsikabina taip keistai tai arba kokia gumele parejus bus arba dulkiu yra.

ir ps apie pati ps3 as nuo jo dulkes nuvalau bet kaip pvz is jo vidaus saugiai pasalint super slime irgi ardyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir ka tu cia matqi bendro su ps3 nulauzimu?

Nes toks vaizdas, kad atsidarei *.iso file'a ir isemei 'movie' papke. Jei ne taip - pataisyk, nes tokiu atveju prastai paaiskinai kame problema pas tave :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aplamai is fifa papkei buvo kita papke is kurios isemiau movies nes norejau filma isikelt ir truko vietos, poto neradau kur idet. Nebuvo ten jokio iso o tik papkes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aplamai is fifa papkei buvo kita papke is kurios isemiau movies nes norejau filma isikelt ir truko vietos, poto neradau kur idet. Nebuvo ten jokio iso o tik papkes.

O tu supranti ko tu klausi bent? Pirkai ta Fifa13, kad ne apie piratini, sakai, sneki?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priciom cia tas piratavimas? Tai dar neleiski rasyt nieko kas is p raides prasideda... vapse paprastas ps3 failas kuri netycia sugadinau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priciom cia tas piratavimas? Tai dar neleiski rasyt nieko kas is p raides prasideda... vapse paprastas ps3 failas kuri netycia sugadinau.

Koks failas, ar tu gali zmoniskai paaiskinti? Dar laikausi atostogu neissiuntes, kad akis draskai.

Sveiki, noriu paprasyti pagalbos pas tuos ,kas turi fifa 13. Taigi truko atmintuke siektiek vietos tai is fifa folderio isemiau folderiuka pavadinimu movie. gal kas galetu pasakyt kur man jy idet?  :D nebepamenu.

nagi,nieks negali paziureti?

Kokia atmintuke? Is kokio fifa folderio? Per kur ta folderi tu modifikavai? Koki movie file'a?

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinant kas kiek metu pasirodo gta zaidimai,tai duociau 3% is 100% 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu tokia problema kai pajungiu pas drauga prie teliko ps3 per hdmi nerodo nieko tik parodo kad persijungia rezolucija, pajungiu per tulpes viskas veikia, galvojau gal kazkas su hdmi bet pajungiau loptopa veikia, pajungiu prie savo teliko irgi viskas ok, gal kas zino kame reples?  :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.