Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

2014-01-05 23:19, lukutisj parašė:
Per speedtest.net download speed 10mbs rodo, per letas cia?

Turi užtekti, as su 2mb/s be jokio lango žaisdavau, dabar gaunu apie 8mb/š viskas veikia be priekaištų.

Siūlau prieš žaidžiant siūlau sustabdyti visus torentu siuntimus, nes jie "suvalgo" visą internetą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas yra susidūrę su ps3 skinais, ar sunku pačiam užsiklijuoti? Ieškau dabar kažko įdomesnio, bet apart kaukolinių ir assasins creed ar tūpų ganjaman ar gangsta sunku ką rasti ebay. Ar yra geresnių šaltinių kur atsiųstų ir platesnis pasirinkimas būtų? Jrpg ar Mario theme based. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas yra susidūrę su ps3 skinais, ar sunku pačiam užsiklijuoti? Ieškau dabar kažko įdomesnio, bet apart kaukolinių ir assasins creed ar tūpų ganjaman ar gangsta sunku ką rasti ebay. Ar yra geresnių šaltinių kur atsiųstų ir platesnis pasirinkimas būtų? Jrpg ar Mario theme based. :)

na matai priklauso kokia kaina, buvau nusipirkes su gran turismo 5 theme uz 2£ su kapeikom tai kai nuplest norejau pries parduodamas tai visi klijai buvo issilieja, nes ps3 ilgiau pazaidus isila ir klijams pigiems negerai siluma, o pas tave Fat ar Slim konsole? siaip siulau ieskotis bent jau ± 10£

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba isvis neklijuolti :) ,  originalu grazu. Bet cia jau skonio reikalas :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na matai priklauso kokia kaina, buvau nusipirkes su gran turismo 5 theme uz 2£ su kapeikom tai kai nuplest norejau pries parduodamas tai visi klijai buvo issilieja, nes ps3 ilgiau pazaidus isila ir klijams pigiems negerai siluma, o pas tave Fat ar Slim konsole? siaip siulau ieskotis bent jau ± 10£

Pas mane fat, nemanau, kad kada parduosiu tai problemų nebus, bet jo nesinori vienu ar kitu atvėjų, kad konsolė būtų apgadinta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:hi:  Sveiki, per maždaug pusmetį buvimo PS3 savininku man "pasikėlė" keli klausimai -

#1. Aš šiaip Lietuvoje, konsolė prijungta prie interneto per wi-fi, bet kažką siunčiantis iš PSN (PSN acc registruotas kaip UK) reikia laukti tiiiiiiikrai per ilgai, geriausiu atveju greitis siekia 2-3mb/s, kai tuo tarpu mano PC sugeba pasiekti +-25mb/s. Kiek bandžiau googlint, čia bėda Sony serverių, ar dar kam nors taip yra? Pats ps3 yra senesnis, 40gb Fat'as.

#2. Pultelis. Ar jis vibruodamas turi skleisti tokį gana užknisantį garsą? Per pusmetį aš jį esu numetęs gal du kartus. Kaikuriems žaidimams net išjungiu vibraciją dėl to, kad jis pastoviai zyzia vibruodamas. Negaliu net palyginti su PS2/1, nes tų pulteliai jau laaabai pavargę

Ačiū in advance :)

Ar galima prie ps3 prijungti subuferi su kolonelem?

Kiek atsimenu savo Fat'o galą, tokios jungties nėra. Jaučiu tik į teliką įgrūdus veiktų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Ko gero taip turi buti,visu pirma gi visa contenta siuntiesi ne is LT serveriu ir greitis yra zymiai mazesnis,tad cia jau nieko nepadarysi.

2.Ko gero tai pultelio numetimo beda,nes turiu 2 pultus ir abu ne kart krite,taciau realiai jie jokio garso neskleidzia,kai vibruoja,tai tiesiog vibruoja ir viskas ir jokiu pasaliniu garsu...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galima prie ps3 prijungti subuferi su kolonelem?

as tai turiu pasijunges prie namu kino savo ps3 , garsa leidziu per tulpes, o vaizda dazniausiai per hdmi arba per pacias tulpes, bet as garso laidus esu atpleses nuo vaizdo laido (pasiziurekit , ant tulpiu laido, juos eina atskirti, nes visi 3 laidai yra atskirti plona guma, to ant xbox nera) ir man puikiai uztenka nuvesti balta ir raudona antgalius iki namu kino, o geltona i telika. aisku jei neturi namu kino su tulpiu jungtimis , gali adapteriu nusipirkti ir t.t.

beto man paciam klausimas iskilo... kai isjungiu savo ps3(per pulteli, arba paspaudziant isjungimo mygtuka ant pacios konsoles) ji vis dar skleidzia garsa, tarsi suktusi ventiliatorius ir ps3 skleidzia wifi, bet kai istraukiu is rozetes ir vel ikisu ir garsas dingsta ir wifi nebeskleidzia... nesuprantu, ar as cia koki sleep mode teijungiu ar nustattymuose kasko nerandu , gal patiems yra kaskas panasaus buve? butu gerai kad padetumet. (matosi kad konsole buvo kritusi ant to sono is lazerio puses , bet konsole veikia be priekaistu, nekaista ir t.t tik tas uzimas man atrodo nenormaliai)

Redagavo lileikiss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausima. Gan daznai zaidziant gta5 online man issijungia inernetas (psn sign out 8013... erroras) ir isijungia. Tai labai nervina nes ismeta mane laukan is online i single ir vel jungtis reikia per naujo... Prisijunges prie interneto wifi rysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar patikrinau mano PS3 irgi standby busenoj skleidzia wifi, airflow irgi buna, bet tik isjungus dabar (vakar diena buvo ijungtas) nera.

as tai turiu pasijunges prie namu kino savo ps3 , garsa leidziu per tulpes, o vaizda dazniausiai per hdmi arba per pacias tulpes, bet as garso laidus esu atpleses nuo vaizdo laido (pasiziurekit , ant tulpiu laido, juos eina atskirti, nes visi 3 laidai yra atskirti plona guma, to ant xbox nera) ir man puikiai uztenka nuvesti balta ir raudona antgalius iki namu kino, o geltona i telika. aisku jei neturi namu kino su tulpiu jungtimis , gali adapteriu nusipirkti ir t.t.

beto man paciam klausimas iskilo... kai isjungiu savo ps3(per pulteli, arba paspaudziant isjungimo mygtuka ant pacios konsoles) ji vis dar skleidzia garsa, tarsi suktusi ventiliatorius ir ps3 skleidzia wifi, bet kai istraukiu is rozetes ir vel ikisu ir garsas dingsta ir wifi nebeskleidzia... nesuprantu, ar as cia koki sleep mode teijungiu ar nustattymuose kasko nerandu , gal patiems yra kaskas panasaus buve? butu gerai kad padetumet. (matosi kad konsole buvo kritusi ant to sono is lazerio puses , bet konsole veikia be priekaistu, nekaista ir t.t tik tas uzimas man atrodo nenormaliai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip man normaliai konsole isjunkt?:D

Dabar patikrinau mano PS3 irgi standby busenoj skleidzia wifi, airflow irgi buna, bet tik isjungus dabar (vakar diena buvo ijungtas) nera.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negi tau trukdo kad wifi ar silpa vejeli pucia kol atvesta konsole? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia kažkas minėjo, jog siunčiantis ką nors į tokį režimą pereina, kad veikia išjungus.

Net pamiršau tokį dalyką patikrinti. Niekada nesusidūriau. Reikės patikrinti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suradau toki  adapteri http://www.skytech.lt/42190-hama-caad35stpl2rcaja-p-178606.html bandisiu kas iseis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.