Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Kaip ten dėl gedimu su PS3 fat ?

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bent jau mano rizikingiausias CECHC04 po šitos programos įrašymo ir termo pastos pakeitimo apie YLOD gali pamiršti. Po 2H GTA V sesijos RSX 60 laipsniu C, o CPU 69-72 laipsniai.

http://www.playmanija.lt/forumas/t41903/ps3-jb-mažiname-ps3-temperatūrą/?view=getnewpost

Būčiau dėkingas, jei atsakytumėt ko reikia, norint pajungti PS3 su kalonkėm prie monitoriaus. Žinau kad reik DVI-HDMI laido, bet ko dar reikia, kad perduoti garsą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del vis dar isigijimo PS3 tai visom keturiom uz. nes GT6 ir nes nesenai paskelbta Persona 5. na kas megsta racingus tai ten bus daugiametis zaidimas. kas lose ne vienus metus GT4 senais laikais tai supras.o persona tai na ..aisku dar neaisku kas ten bus is jos ...bet kazkas japonisko turi but vien del to kad jau PS3 exclusivas. kitaip butu irgi dare multi platformini jei butu noreja kurt eilini popsa. jei neturejus PS3 tai i Little Big Planet galima labai ilgam iklimpt , nes siaip ne viena saudyt ir vazinet norisi visa laika. kartais reikia ir kazko kitokio. dar labai ilgam tai gali atitolint PS4 butinybe jei pasimsi tokios perlus aisku dar kruva visa tu kuriuos pries tai vardino. as pats vien ant racingo superinio galiu sedet ir dar ant keliu geimu. uztenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausimą.

Vaikui bus perkama konsolė. Pasirinkimas PS2 Slim arba PS3 Fat 60 GB. Abu naudoti, skirtumas tarp pasiūlymų kuriuos turiu tik 40lt. Ką pasirinkti? Vaikui 9 metai.

Dėkoju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau PS2, nes mažesnė tikimybė kad suges, plius žaidimų labaaaaai daug

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausimą.

Vaikui bus perkama konsolė. Pasirinkimas PS2 Slim arba PS3 Fat 60 GB. Abu naudoti, skirtumas tarp pasiūlymų kuriuos turiu tik 40lt. Ką pasirinkti? Vaikui 9 metai.

Net nedvejok ir imk PS2 slim, nes kaip jau ir minėjo mažesnė tikimybė, kad suges, o kaip žinia maži, vaikai mėgsta palaužyt ir šiaip pagadint daiktą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš kaip tik siulyčiau imt PS3, visgi ps2 jau atgyvena visomis prasmemis plius kai kaina tik 40LT skiriasi, ir seip jei tu neimtum ps3 parasyk i pm iskur toki pasiulyma gavai, dabar del to sulauzymo jei jau spiceliai lauzys tai ar viena ar kita lus vienodai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausimą.

Na, man asmeniškai sunku kažką patarti, nes neašku kokius žaidimus vaikas mėgsta ir ką norės žaisti. Imant PS3, mano manymu, šiuo metu yra protingiau. Užsiminei, kad ten FAT, tai nežinau ar veiks gerai, nes naudotas. Gali būti su gedimais, taisytas ir t.t. Nuo naudotų daiktų defektų deja neapsisaugosi. Tačiau man kažkodėl atrodo, kad vaikui bus daug maloniau žaidimus žaisti su modernia grafika. Nes dabar tie, kas sako PS2, kažkiek iš nostalgijos senesniems žaidimams taip siūlo. Aišku žaidimų antras PS turi daug, bet ir trečiasis turi nemažai. PS3 konsolei žaidimai vis dar leidžiami. O ir tėvai galės naudoti kaip muzikos ir filmų, blu-ray grotuvą. Manau, reikia pažiūrėti, kokius žaidimus vaikas norėtų žaisti, gal jis ir pats išsirinktų, pagal tai ir imti konsolę. Dar patariu pažiūrėti koks PS3 FAT modelis tiksliai ten yra, galb8t ten vienas iš tų modelių, kurie paleisdavo ir PS2 žaidimus. Tokiu atveju išvis Win-Win, taip sakant. Jei būtų balsavimas - aš balsuočiau už PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butent apie tą versiją kuri skaito ir ps2 kompaktus ir kalbama pasirinkime.

Na tada vieninteliu klausimu turi būti ar gerai konsolė veikia ir ar nebuvo gedimų. Su FATais yra galimybė gauti YLOD, bet žmonės nuo 2007 metų iki šiol sėkmingai naudoja, tai čia sėkmės reikalas. Su pardavėju reikėtų kalbėtis.

Aš turiu klausimą dėl audio. Turiu USB ausines, jos nepalaikomos PS3 tai tiesiogiai pajungti prie konsolės neveikia. Klausimas toks, ar išeitų išgauti garsą prijungus vaizdą per HDMI ir garsą per composite su tokiais priedais:

sku_249414_1.jpgsku_173601_3.jpg

Čia yra USB female.

Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats butent taip ant ps3 naudojau(-u), kainavo viskas, be ausiniu kazkur 8Lt. 

eb1dd6a2a81a0729d38b9d4d4e5ee636715.JPG

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku, dėkui. Vienintelis neramumas, kad pas mane USB ausinės ir gali kažkas neveikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

adapteriai ant adapteriu :) ir dar tie laidai, jau geriau viskas per BT 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nou šit :D Verčiames kaip galime :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ir daryciau, bet turiu ausines, kurios man zymiai labiau nei visi £999 (taip, tycia perdedu) patinka, o sprendimas paprastas ir pigus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.