Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Prie pirkimo mygtuko turi būti parašyta "Download", tada į el. paštą siunčia. Kaip pvz.

Gali dar pabandyti per store.sonyentertainmentnetwork.com su PayPal, bet nesu tikras ar pavyks, ir man atrodo brangesnis svaro kursas PayPale...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prie pirkimo mygtuko turi būti parašyta "Download", tada į el. paštą siunčia. Kaip pvz.

Gali dar pabandyti per store.sonyentertainmentnetwork.com su PayPal, bet nesu tikras ar pavyks, ir man atrodo brangesnis svaro kursas PayPale...

Ačiū.

Tame ir problema, kad neleidžia. Nes mano Paypal adresas lietuviškas. Pasirodo PSN priima pinigus iš paypal jei PSN paskyra registruota toj pačioj šalį. O pas mane UK PSN, o prie paypal pririšta kortele su lietuvišku adresu. Bandžiau pasipildyti - "transaction canceled" dabar dar pinigu reikės sulaukti, nes paypal'as juos užrezervavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai niekas tau nieko ir neleis daryt su skirtinga info. gali prie paypal pririst kita korta. arba naudot kieno kito paypal is UK.na reikia sugalvot kazka nes kitaip nieko nepadarysi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirk iš Game ir nesuk sau galvos. Tie PSN šalių regionai - tikras bullshit.

Jei ir ten nepavyks su PayPal, vesk tiesiogiai banko kortelės duomenis, kortelė spėju tam tinkama turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirk iš Game ir nesuk sau galvos. Tie PSN šalių regionai - tikras bullshit.

Jei ir ten nepavyks su PayPal, vesk tiesiogiai banko kortelės duomenis, kortelė spėju tam tinkama turi...

Jau sėkmingai įsigyjau iš Game, per paypalą. Dėkingas už atsakymus.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manot ar apsimokėtų toks variantas?

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/sony-playstation3-320gb-16071141.html

kaip už tokia kaina sakyčiau neblogai tik norėčiau sužinot ar pirkdamas naudotą į ką labiausiai reikėtų atkreipti dėmesį prieš pirkima kaip supratau čia SLIM modelis tai jie praktiškai YLOD negauna ką jūs manot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, man įdomu kiek yra vertas ps3 80 gb nuskaitantis ps2 žaidimus, atrištas į naujausia rebug 4.31 cfw, su dviem dualshock pulteliais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip už tokia kaina sakyčiau neblogai tik norėčiau sužinot ar pirkdamas naudotą į ką labiausiai reikėtų atkreipti dėmesį prieš pirkima kaip supratau čia SLIM modelis tai jie praktiškai YLOD negauna ką jūs manot?

Patikrint ar nuskaito Blu-ray diskus daugiau kaip ir nieko, nū dar patikrink ar nebuvo ardytas, kaip sakoma garantinis lipdukas ar savo vietoje

Sveiki, man įdomu kiek yra vertas ps3 80 gb nuskaitantis ps2 žaidimus, atrištas į naujausia rebug 4.31 cfw, su dviem dualshock pulteliais?

apie ~80/90£ (bet aišku čia butu su OFW ir su vienu pulteliu)

Ne į temą

Kitas dalykas jei klausinėsi toliau apie CFW tada eik į kita tema, per tiek laiko tikrai jau tiri žinoti kur rašyti tokius postus

http://www.playmanija.lt/forumas/f96/playstation-3-jailbreak/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki :) Man idomu :

Kokie buna atrisimai ? +nulauzus konsole / - nulauzus konsole.

Ko gauciau uzsisakes to psn ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki :) Man idomu :

Kokie buna atrisimai ? +nulauzus konsole / - nulauzus konsole.

Ko gauciau uzsisakes to psn ?

Nuotrauka

Sorry, tokios taisyklės.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manot ar apsimokėtų toks variantas?

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/sony-playstation3-320gb-16071141.html

As imciau.slimas.prob nebus.kaina padori.nebent rast pigiau dar.

Artimiausiu metu jis bus vertas gaut ylod.lol

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.