Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ar apsimoka naudoti Playstation plus? Ar kas naudojate? Kas ten be namokmu zaidimu dar yra?

Dar nusipirkau Battlefield 3 ir maciau ,kad yra 5 ar net 6 Dlc ,bet neleiidzia daug ju siust. Kokie dabar yra isleisti sio zaidimo Dlc? Ir kas tas Battlefield premium?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš naudoju PlayStation Plus. Dabar labiausiai apsimoka užsisakyti, nes tiek gerų žaidimų sąlyginai nemokamai dar niekur nemačiau. Jei to neužtenka, galėsi savo "save game" failus išsaugoti "online" saugykloje. Taip pat dažnai gauni nuolaidų žaidimams, jeigu perki per PSN aišku. Gausi išbandyti 60 minutines pilnų žaidimų versijas. Viskas yra PS Plus aprašyme, tad paskaityk ir nuspręsk pats ar tau reikia to, ką siūlo, ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku apsimoka pirkt. Už tą 12 svarų gali daug žaidimų įdomių atsisiųst. :acc: Tik kartais ilgai siunčia juos, bet menka čia bėda. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O be game kas ten dar gero? Nes nesuprantu ,tipo kazkoks auto update? Kazkokios kaip ir nesamones... Nepykit as zalias dar kolkas ant ps3..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O be game kas ten dar gero? Nes nesuprantu ,tipo kazkoks auto update? Kazkokios kaip ir nesamones... Nepykit as zalias dar kolkas ant ps3..

na tai kaip kitu zaidimu ten BF3 premium ar COD elite dalykai..tiesiog turi kaip ir VIP statusa ir gauni visokiu free stuff ar stuff pigiau ar gauni betas i naujus zaidimus, dar gauni cloud storage savo seivam laikyt.nu extra dalykai. bet jei tau to nereikia tai nereikia.tiesiog turint tai ir jei daug zaidi ir domisi naujienom ir perki zaidimus ,tai su plus gaunas daug nuolaidu , kaip kokiam steame kad pvz.

del auto updeitu tai jo su plus gausi updeitus automatiskai.

o siaip jei anglu nors kiek moki keletas minuciu ir viskas suprastum is tam skirto saito

http://us.playstation.com/psn/playstation-plus/

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi aš tau atsakiau jau <_<

Dar kartą. Gausi:

• Automatinį konsolės firmware, žaidimų atnaujinimą, trofėjų sinchronizavimą.
  • Nemokamai išbandyti pilnas žaidimo versijas (60 min. kiekvieną).
  • Pirmam gauti BETA ir papildomą žaidimų turinį.
  • Gauti įvairaus dydžio nuolaidas PSN žaidimams.
  • Gauti nemokamus žaidimus.
  • Online game save vietą, kur galima patalpinti 1000 žaidimų iki 150MB save'us.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui zmones :)

Zodziu idomus dar toks dalykiukas yra :) pirkau Heavy Rain ir viduje buvo lapas is kurio galima sulankstyti origami toks koks ant Heavy rain cover'io :) Gal intike yra kokia nors instrukcija? Nes dezuteje tikrai nera ir taip niekur rasti nepavyko ,o susilankstyti butu idomu :)))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pačiam žaidime, kai instaliuoji žaidimą, yra parodyta "step-by-step" instrukcija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pačiam žaidime, kai instaliuoji žaidimą, yra parodyta "step-by-step" instrukcija.

O dėkui as dar nemeginau žaidimo manau ryt užsiimsiu juo :( Pats žaides?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Žaidęs :( Bent jau man, vienas iš geriausių žaidimų, jei ne geriausias.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Padariau :cenzura: Truputi klysai stovi ,bet grazu ir idomu :sir: Reikes ryt visa diena skirti Heavy Rain'ui :)

Ir vėl aš čia ,bet kas man daugiau padės jei ne jus :) Žodžiu noriu isigyti Premium ant Battlefield 3 ir noriu mokėti kortelę. Bėda tame jog ragiona padariau UK ,o pats gyvenu prancuzijoje.Regiono pakeist neduoda dabar.Mano kredite kortele registruota Prancuzijoje.VISA.Neleidžia i PSN Saskaita ikelti pinigu. Dabar man visas sumas rašo Svarais ,o kortelėje Eurai ,gal del to? Ka galite patarti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.