Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Nu visi daigtai luzta ir genda, jeigu ju nepriziuri :) o seip kaina tai tikrai jo kandziojasi, pirkciau nebent rades per pus pigiau is zmogaus, arbe imti neoficialu, Geoteck berods firmos, vos ne per pus pigesnis ir kokybe gera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Biški ne į temą dabar, o kaip pavyzdžiui reikėtų perkant headsetą atsiskaityt shopto.net'e, jei neturi ten tos angliškos kortelės ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu aš ta headseta

Nuotrauka

Kokybė labai gera, dizainas tikrai gražus yra, kas labai gerai yra kad ji gali palikti ant pakrovimo ir šnekėti toliau , labai kokybiškos, kitas žmogus girdės tave puikiai ir aiškiai, siūlau pirkti aš tau

Ir nežiūrėk į tuos pigius tikrai turėsi problemų paskui, čia vienas rašė kad su tom pigiom du kartus sugedo, ir paskui nusipirko oficeles ir veikia kuo puikiausiai, kaip sakoma Skrudžai moka du kartus brangiau o gal ir trys kartus paskui, kol galiausiai nusiperka oficeles ir paskui sako kodėl aš iškarto jas nepirkau

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. Na tada tikriausiai ir pirksiu tą oficialų. Ačiū už nuomones. :) Beje mačiau aš tavo video Youtubėj, kaip prijungti headsetą prie PS3. :)

P.S Jei aš pirkčiau iš shopto.net, kaip man reikėtų atsiskaityti, nes aš angliškos kortelės neturiu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. Na tada tikriausiai ir pirksiu tą oficialų. Ačiū už nuomones. :) Beje mačiau aš tavo video Youtubėj, kaip prijungti headsetą prie PS3. :)

P.S Jei aš pirkčiau iš shopto.net, kaip man reikėtų atsiskaityti, nes aš angliškos kortelės neturiu?

Tai aišku, kad pirk originalų headsetą, tas žmogus, kuris pirko fufliaką du kartus, tai aš :)) O dėl shopto.net, tai tau angliškos kortelės nereikia, tiesiog nueik i seb banką ir pasidaryk visa virtuon kortele ir galėsi atsiskaitinėt su ja arba per paypal'ą, čia kaip, kam priimtiniau :)
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su papigiaiskais Gioteckais prastai girdi pasnekova, ypac, jeigu pas ji irgi pigus headsetas :) is bedos galima naudoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas žmogus, kuris pirko fufliaką du kartus, tai aš :isee:)

Ne į temą

Užmiršau kad tu būtent ir rašei, apie tuos fuflekus, senai buvo ,atmintis streikuoja mano :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O seip realiai kiek jus jy naudojate? ar nebus taip kaip su move, kad kiti nusiperka, palosia 30min ir deda skelbima ant pardavimo, nes ir as noreciau jo, bet kazkaip mazai kas ka losia online, arba nebent visi BF3 :isee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O seip realiai kiek jus jy naudojate? ar nebus taip kaip su move, kad kiti nusiperka, palosia 30min ir deda skelbima ant pardavimo, nes ir as noreciau jo, bet kazkaip mazai kas ka losia online, arba nebent visi BF3 :isee:

Apsimoka, jeigu turi su kuo online žaisti, ta prasme draugelį, su kuriuo online abu galit žaisti, o šiaip jis tikrai nepamaišo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu dar vieną klausimėlį. Žadu pirkt 25 svarų Network Card papildymą. O ar man per PSN leis pirkti žaidimus, jei ten kainą rašo doleriais o ne svarais? Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu dar vieną klausimėlį. Žadu pirkt 25 svarų Network Card papildymą. O ar man per PSN leis pirkti žaidimus, jei ten kainą rašo doleriais o ne svarais? Ačiū.

Ne, tokiu atveju turi pirkti PSN kortelę US regionui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip nors į UK regioną neina pakeisti ?

Ne, tau reikia arba susikurti naują accountą arba pirkti US papildymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pirkau tik, del BF. Palosiau 2men ir numeciau ta headset'a :D priezastis: nusibodo BF3, plekiau kokius 5men diena is dienos. Dabar zaidziu fifa ir uncharted, tai kaip ir nereikalingas jis man. Cia mano patirtis :) gal pades apsisprest...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.