Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Na man atrodo kad pvz saudykles tai neturetu buti labai patogu zaisti. Belieka visokie fun zaidimai ir sportas.

O kaip del tu sautuvu? :trl: Jie verti demesio? Kur dar be ebay galima juos nusipirkt, nes ebay tai nepasitikiu kokybe :sit:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau kad nėra prasmės juos pirkti, mano manimui, norėjau pirkti šautuvą Killzone, bet paskui pagalvojau ar to man reikia , ir nepirkau aš

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokie žaisliukai nebūtini, bet, manau, pagerina įsijautimą. Čia kaip žaisti Duck Hunt, tik su modernesne grafika :whistling:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Dabar man iskilo toks klausimas. Jeigu mano konsoleje yra 2 useriai. Ir jei as perku per psn koki nors zaidima. Tai ji prilokins prie mano userio ir kitas useris (sakykim brolis) negales to zaidimo zaisti. Ar visdelto jis lokinais prie konsoles. Susimarudijau gatavai :D (Nes kitaip :D , perku diska ir fsio) :nervai:

Dekui uz atsakymus.

Redagavo narkata
Nesikeik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Dabar man iskilo toks klausimas. Jeigu mano konsoleje yra 2 useriai. Ir jei as perku per psn koki nors zaidima. Tai ji prilokins prie mano userio ir kitas useris (sakykim brolis) negales to zaidimo zaisti. Ar visdelto jis lokinais prie konsoles. Susimarudijau gatavai :nervai: (Nes kitaip nafig, perku diska ir fsio) :D

Dekui uz atsakymus.

Visi useriai gales zaisti ant tavo ps3 Redagavo mmmm
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ammm klausiau cia jau kazkada ir berots Scalman atsake kad galima pirkt pass key ant ps3 zaidmu,tai butu idomu is kur nes nerandu,bf3 key noriu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSN turi būti Key, o jei nebūna tai per pati žaidimą galima nusipirkti Key

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ammm klausiau cia jau kazkada ir berots Scalman atsake kad galima pirkt pass key ant ps3 zaidmu,tai butu idomu is kur nes nerandu,bf3 key noriu :thumbsup4:

na tiesiai is psn nusipirk , ten apie $10 . nueini prie zaidimo pacio ir buna add-ons..tipo toks va

Nuotrauka

Redagavo scalman
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tiesiai is psn nusipirk , ten apie $10 . nueini prie zaidimo pacio ir buna add-ons..tipo toks va

Nuotrauka

Dekui :melvin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ketinu pirkti sony bravia tv su interntu palaikimu ar ps3 kamera tiktu skaipui?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel isirasius tema kuria atsisiunciau is ps3-themes.com man nepasikeite background'as ? jokiu wallpaperiu nera nors turetu but. Pasikeite tik ikonos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nustatymuose paziurek kas yra padaryta backgroundo theme, ar original ar kad naudotu walpaperio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.