Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

o kiek kainuotu nulauzimas xbox naujausio jei nauja nusipirkciau ? o grafika ir pan, mazdaug lygios xbox su ps 3 ? ir kaip su gedimais problemu nebus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiek nauji ps3 tiek xbox nauji, tikrai labai maza procenta turi kad sugestu, seniau dazniau gesdavo xbox ir biski ps, bet seip dabartiniai Slim xbox ir ps3 beveik negenda :lol2: Grafikos atzvilgui tai abu geri yra, tik skires ant exliuziviniu zaidimu, o multi platforminiai beveik visi vienodai atrodo, bet dazniausei ant xbox geriau atrodo negu ant ps3, bet jei zaidimas isskirtinai buna tik ant ps3 tai tada superine buna grafika

Geriau negu ant xbox

Ne į temą

i virsu pasiziurek pamatisi reklama yra apie nulauzima ir kainos ten yra surasytos
Redagavo Inception

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Seip tokiais klausimais apie xbox eik klausti i Xbox temas ten daugiau info yra, nes cia temos skirtos butent Playstation o ne xbox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, galvoju pirkti PS3Slim ir norejau paklausti :

1. Ar PS3 per wifi man normaliai gaudys interneta nuo modemo? Normaliai galima bus zaisti online ir panasiai ?

2. Ar nebus problemų su žaidimais pirktais is UK? game.co.uk arba shopto.net? Ta prasme maciau ten prie tu zaidimu parasyta Region - UK, tai velgi ar galesiu zaisti toki zaidima cia LT online ir panasiai ? :)

Dekui uz atsakymus is anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, galvoju pirkti PS3Slim ir norejau paklausti :

1. Ar PS3 per wifi man normaliai gaudys interneta nuo modemo? Normaliai galima bus zaisti online ir panasiai ?

2. Ar nebus problemų su žaidimais pirktais is UK? game.co.uk arba shopto.net? Ta prasme maciau ten prie tu zaidimu parasyta Region - UK, tai velgi ar galesiu zaisti toki zaidima cia LT online ir panasiai ? :)

Dekui uz atsakymus is anksto.

1. wifi veiks puikiai

2. ps3 zaidimai region free,zaisk koki nori

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Quotinciau posta, bet per telefona negaliu su situo 'patogesniu' forumu. Vnz:

1. Wifi veiks, bet ps3 kartais turi tam tikru problemu su portais. Man amsneiskai kiek kur teko ps3 vezti visalaik reikadavo per routerio nustatymus port forwardint, kad greitis normalus butu ir nemetyti connection errors. Online gameplay tai neaktualu kai jau esi pasijunges, tiesiog kartais galib but problemu pasijungiant.

2. Ps3 yra region free. Us/Uk/Jp/Hk/Ko/Ru ir t.t. Visi veiks puikiai:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Quotinciau posta, bet per telefona negaliu su situo 'patogesniu' forumu. Vnz:

1. Wifi veiks, bet ps3 kartais turi tam tikru problemu su portais. Man amsneiskai kiek kur teko ps3 vezti visalaik reikadavo per routerio nustatymus port forwardint, kad greitis normalus butu ir nemetyti connection errors. Online gameplay tai neaktualu kai jau esi pasijunges, tiesiog kartais galib but problemu pasijungiant.

2. Ps3 yra region free. Us/Uk/Jp/Hk/Ko/Ru ir t.t. Visi veiks puikiai:)

Dekui uz atsakymus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daba taip klausimai gal ir pasirodys buki,bet norisi zinot man.

1.kai perki zaidima ten buna pre tu zaidimu key kazkoks tas key yra kad online galetum zaist ar kad psn accounte aktyvuotum ar kaip ar premium koks

2.panaudota zaidima su panaudotu tuo key galima zaist online?

3. ar pilnai uztenka 1mb/s interneto kad be lagu pazaistum?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daba taip klausimai gal ir pasirodys buki,bet norisi zinot man.

1.kai perki zaidima ten buna pre tu zaidimu key kazkoks tas key yra kad online galetum zaist ar kad psn accounte aktyvuotum ar kaip ar premium koks

2.panaudota zaidima su panaudotu tuo key galima zaist online?

3. ar pilnai uztenka 1mb/s interneto kad be lagu pazaistum?

1. ten online pass kodas.

2. ne nepazaisi naudoto, reiks pirkt ta online pass, apie $10 jie buna. tame ir esme tu online pass.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. ten online pass kodas.

2. ne nepazaisi naudoto, reiks pirkt ta online pass, apie $10 jie buna. tame ir esme tu online pass.

O dekui,nu as ir galvojau kazka kad ten online pass,nu tai gerai bent tiek kad juo pirkt dar galima,o ne per nauja visa zaidima pirkti reik :) dekui :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug žaidimų veikia be online pass, čia tik naujesni jau eina su juo. Nežinau, nuo 2010-2011 metų, gal...

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug žaidimų veikia be online pass, čia tik naujesni jau eina su juo. Nežinau, nuo 2010-2011 metų, gal...

Dekui :thumbsup4::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, visada buvau xbox fanas, taciau noreciau susipazinti ir su ps3. nelabai ka cia ismanau, todel klausiu cia : kiek zinau kazkaip ps3 iseina nulauzti iki 3.55 versijos. tai kokie zaidimai veikia? jei veikia tik senesni ,tai kaip paleisti naujausius? ar tik org? dekui :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, visada buvau xbox fanas, taciau noreciau susipazinti ir su ps3. nelabai ka cia ismanau, todel klausiu cia : kiek zinau kazkaip ps3 iseina nulauzti iki 3.55 versijos. tai kokie zaidimai veikia? jei veikia tik senesni ,tai kaip paleisti naujausius? ar tik org? dekui :(

Šitų klausimu eik čia klausti , tokiems klausimams nevieta čia Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.