Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

kaip atskirti ar ps3 turejo ylod ar ne? kur yra ps3 slim garantinis lipdukas? ar galima ps3 sujungti su paprastu lan laidu ar kazkokio specialaus reik?

Redagavo shepherd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip atskirti ar ps3 turejo ylod ar ne? kur yra ps3 slim garantinis lipdukas? ar galima ps3 sujungti su paprastu lan laidu ar kazkokio specialaus reik?

Galima žiūrėt į garantinį lipduką. Bet jis nebūtinai turi būt pažeistas dėl ylod. Gal tiesiog buvo išardytas norint pravalyt. Garantinis lipdukas yra kitoje ps3 pusėje (šitoj foto matos, netoli hdd laikančio varžto). Tinka paprastas lan kabelis Redagavo Emilis09

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokiu formatu issisaugo ps3 zaidimai ? pvz psp tj iso ar cso.

Ar visos ps3 konsoles palaiko ps2 zaidimus?

ne kiek zinau palaiko tik ps3 fat 40 gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar visos ps3 konsoles palaiko ps2 zaidimus?

PS2 žaidimus palaiko CECHA (60GB), CECHB(20GB), CECHC(60GB), CECHE(80GB) konsolės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokiu formatu issisaugo ps3 zaidimai ? pvz psp tj iso ar cso.

ne kiek zinau palaiko tik ps3 fat 40 gb

PS3 zaidimai jokiu formatu neissisaugo. o .iso formatas tai yra bet koks disko formatas is kurio padaromas backup image, cia su psp nesusije..iso gali bet kas but , kad ir video filmas, ar instaliacine programa, zaidimai aisku irgi.

PS3 fat 40GB nepalaiko ps2 zaidimu , nei europinis PS3 80GB fat. tik 60GB fat. na cia normaliai ka galima isigyt kad ir parduotuvese, kad ir UK. kiti palaikantys modeliai nebent per ebay ar amazon is zmoniu pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsitiko tokia nesamone, pazaidziu viena zaidima ir pradedu zaist pvz BF3 ir man valdymas buna issiderines, anlogu neina aukstyn zemyn sugaudyt,kas gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar visada taip buna?nueik y game controls ir turetu butu varnele "invert analog" ar kaskas panasau, t.y kaip tu keli analoga y virsu tau juda taikinys apacioj ir atvirksciai. ce jau kaip kas pripranta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki gal kas zinot kaip pakeisti regijona nes as persikrausceu is airijos i anglija ir neduoda papildyt saskaitos psn nes sistemoj regijonas ireland ir nerandu kaip pakeist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keisti regijonu tau neiseis , teks kurtis nauja Acaunta ant UK

kas kur esu skaites, kad zmogus skambino i Sony , kad pakeistu jam regijona, tai Sony atsake kurkis nauja acaunta

O jei nori naudotis savo senu acauntu (airijos regijonu) tai tada tau belieka pirktis is interneto tuos papildimus PSN savo regijono (airijos)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai dabar man ragas ant 35£ ?kur man det papildyma?

Aisku gali pabandyti paskambinti jiems gal pakeis

Sony Computer Entertainment UK
PlayStation Support: 0844 736 0595
Opening Hours: 
08:00 to 22:00 Monday to Friday. 
10:00 to 18:00 Saturday, Sunday and Bank Holidays.

Arba parduok ta koda kam nors, arba susikurk nauja acaunta UK , papildik saskaita, nusipirk zaidima, bet galesi zaisti ta zaidima ant savo seno airisko acaunto, ir galesi rikti toliau trofejus, tiesiog ta UK akaunta naudok zaidimu pirkimais is PSN store , bet zaidi ta zaidima nupirkta is PSN store Uk ant savo seno akaunto

Redagavo Inception

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del mw3 Elite nezinau

Nenoriu tau sumeluoti, bet manau jis veiks ir ant seno acaunto, bet neesu tikras as del sito daliko, del kitu zaidimu tai as garantuotas kad veiks jie , nes beveik visi zaidimai turi 2 slotus ,kaip sakoma viena tu naudoji kitas tavo draugas

PVZ

As nusiperku koki nors zaidima

tau duodu savo logina su passwordu

tu prisijungi parsisiunti ta zaidima kuri as pirkau, atsilogini nuo mano logino ,prisijungi prie savo, ir zaidi ta zaidima, bet aisku neistrini mano logino nes kitaip tau neveiks tas zaidimas, tai manau tas pats ir butu su mw3 elite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.