Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Reikalinga pagalba,

Mano Playstation 3 (fat, 40gb) neskaito jokiu kompaktu, nei blu-ray, nei dvd. Pravaliau lazeri (KES-400A) bet vistiek tas pats... Neveikia... Idedamas kompakta uzsidega melyna sviesele ir ji visada buna uzsidegusi. Kompaktas kas 3-4 sekundes truputi pasisuka ir nustoja, ir tai buna nuolatos. Lazeriukas idejus kompakta ispradziu padega raunosa spalva ir veliau nustoja. Nezinau kuo grebtis... Negi man reikes pirkti nauja lazeri (KES-400A)?

Prasau pagelbekite

Aciu

Pats atsakei i savo klausima. Reiks pirkt lazeri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar ant ps3 yra regionu skirtumai ? Jei pirktas norvegijoje tai koks cia regionas ? Ar galesiu i netrista ps3 kelti savo filmus, muzika ir ziureti ?

Redagavo sick

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar ant ps3 yra regionu skirtumai ? Jei pirktas norvegijoje tai koks cia regionas ? Ar galesiu i netrista ps3 kelti savo filmus, muzika ir ziureti ?

Jei kalbant apie žaidimus tai nėra skirtumo koks regionas, o jei apie konsolę, tai tik įtampa skiriasi. Taip, galėsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar įmanoma kur nors nusipirkti nauja, nenaudotą PS3 Slim'a be jokios komplektacijos, tik konsolę? Gal yra kokie shop'ai? Ar vis dėl to reiks pirkti su visa komplektacija Slim'a? Nes aš turiu viska pultelius, laidus ir t.t. tik man reikia konsoles. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar įmanoma kur nors nusipirkti nauja, nenaudotą PS3 Slim'a be jokios komplektacijos, tik konsolę? Gal yra kokie shop'ai? Ar vis dėl to reiks pirkti su visa komplektacija Slim'a? Nes aš turiu viska pultelius, laidus ir t.t. tik man reikia konsoles. :)

Užsienyj turėtų būt tokių parduotvių Lietuvoj vargu ar rasi, ieškok skelbimuose gal kas parduos pusnauji.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užsienyj turėtų būt tokių parduotvių Lietuvoj vargu ar rasi, ieškok skelbimuose gal kas parduos pusnauji.

Nelabai tikiu kad ir uzsienyje tokiu bus parduotuviu, paprasciausiai nera jokios naudos, teks ieskoti skelbimuose kas parduoda plika konsole, tarp kitko ir ta komplektacija tokia tera, av laidas, scartas, maitinimo laidas ir dzoistikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar įmanoma kur nors nusipirkti nauja, nenaudotą PS3 Slim'a be jokios komplektacijos, tik konsolę? Gal yra kokie shop'ai? Ar vis dėl to reiks pirkti su visa komplektacija Slim'a? Nes aš turiu viska pultelius, laidus ir t.t. tik man reikia konsoles. :thumbsup4:

tai parduok tai ka turi ir pirkis viska pilnai . tokiu nerasi shopu nei vietu kitu kad butu naujas ir tik deze.

nori naujo slimo imk nauja , nori naudoto imk toki, bet visi bus su pilnom komplektacijom. nelogiska butu kad veikianti daikta parduotu be nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jum buna taip ,kad kartais pastringa ps3?

Siandien buvau internet browster ir pastrigo teko isjungti ir poto kazkoki system restore automatiskai dare ar kazkas pns.. KODEL TAIP?

Dar prie to pacio.Kaip man pasijungti garsa prie ps3,jei ps3 su hdmi to dvi laidu jungsiu prie monitoriaus o jame nera integruotu speekeriu.Pas mane yra dvi koloneles kuriu laidai ( balta ir raudona jungiasi i suba,tuos laidus isimt galima),ir vienas zalias kuris eina is subo ( isimt negalima) jungiasi i PC tai kaip prie ps3 pajungt :)?

O tinka toks laidas jungti ps3 prie TV kad butu hd (720p,1028p) http://www.skytech.lt/speedlink-high-end-dvi-cable-for-ps3-p-24522.html

Nes girdejau buna dvi to hdmi , hdmi to dvi tai su kazkuriuo neveikia..

Redagavo Bombolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie ps3 niekada niekur nesidomėjau, tad nieko ir nežinau, apšvieskit mane. Po kiek eina naudoti, pilnos komplektacijos, tvarkingi ps3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

www.skelbiu.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tarkim kuom ten tas 80gb lėvesnis už 120gb? Ir kuom skiriasi phatas nuo slimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet tarkim kuom ten tas 80gb lėvesnis už 120gb? Ir kuom skiriasi phatas nuo slimo?

Fat greiciau kaista ima daugiau elektros ir gali gauti gedima "ylod" t.y. perkaitimas tas pats kaip "RROD"

Slimas yra 33% mazesnis 33% ima maziau elekros Nuotrauka ir seip man asmeniskai jis geresnis net ant korpuso pirstu atspaudai nepasilieka Nuotrauka

O geimino prasme tai viskas tas pats tik rizika gaut ylod lieka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tipo slimui gedimą gauti beveik neįmanoma?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beveik jaigu neardysi ar pats konors nepridirpsi Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir siaip neverta imt PS3 fato dabar ,nebent isskirtinai noretusi to 60Gb modelio kuris ps2 palaiko, be viso to , ziuret i 120Gb slimus ,ara 160/320Gb modelius.

na ir kaip sake energijos suvartojimas tai pats didziausias skirtumas tarp ju.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.