Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Iš esmės taip vadinama pultelio technologija, ar kaip čia tai pavadint. DualShock pasako, kad pultelis turi vibravimo (vibratoriaus?) funkciją, kiek žinau yra įrengti du motoriukai, kurie reaguoja į veiksmą ekrane ir sukelia pultelio vibracijas. Sixaxis tai lyg ir giroskopas, kai žaidimai atpažįsta pultelio judėjimą ir posukius. Nežinau tiksliai, bet kažkas panašaus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dualschock ir sixxaxis tai vibracija ir giroskopas kartu, o yra vien tik sixaxis, jie pigesni, nes buvo su kai kuriais pačiais pirmais ps3, dabar vien tik su sixaxis nėra. Šiaip geriau naudota originalą nusipirkt, nei padielkas, nes jau kiek kartų mano org'as buvo nukritęs tai jokių problemų, nebuvo nei barška, nei ką, o kiniečių kurti nukris kelis kart ir atšoks plastmasės, galėsi mest lauk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau tik nepirkit naudo pultelio, nebent gali realiai jį išbandyti, nes dažniausiai sudrožti būna, jau geriau dasimeskit ir naują nusipirkit, skūpas moka du kartus.!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš game.co.uk galima užsisakyti naudotų, tai tikrai pigiai gaunasi. Dažniausiai pigiau nei lietuviškuose skelbimuose. O PSN kainos įvairios. Senesni žadimai ne tokie ir brangūs, bet pasirinkimas ten mažas (kiek teko matyti). Ne visus naujus žaidimus galima rasti PSN'e.

Is game uk nelabai apsimoka, ebay pigiau :D Pats lyginau, nors game daro akcijas perki 2 naudotus, o gauni 1 nemokamai, bet ten tu zaidu geru nera,o jei yra, tai tarkim red dead redemption kainuoja 13 svaru naudotas, o ebay laisvai uz 7 paimsi tokios pat bukles. Is game tik naujus verta pirkt, nes pasirinkimas ten prastas naudotu. Tarkim pc nebloga akcija padare 2 zaidai uz vieno kaina (nauji), bet kas is to, kad is geru ten tik crysis 2 ir bad company 2. Problema tik su siuntimu is ebay, nedaug kas siuncia, bet kadangi tu red dead redemption paieskos rezultatu tarkim 200 ismeta, tai is tu 200 tikrai 30 sius i LT.

Taip, dauguma žaidimų reikalauja originalaus pultelio, pats kažkada buvau su tuo susidūręs, galvojau nusipirksiu papigiai ir viskas, bet dėja neveikė.

As Topo centre nusipirkau esperanza pulteli uz 40lt tinkanti ps3,ps2 ir pc ir man nba 2k11 laisvai eina, jau daug losiau. Cia ziurint koki paimsi. Ant manojo minusas tik, kad forma yra ps2, o ne ps3, tai realiai liecia tik R2 L2 ir vidurine knopke.

Dualschock ir sixxaxis tai vibracija ir giroskopas kartu, o yra vien tik sixaxis, jie pigesni, nes buvo su kai kuriais pačiais pirmais ps3, dabar vien tik su sixaxis nėra. Šiaip geriau naudota originalą nusipirkt, nei padielkas, nes jau kiek kartų mano org'as buvo nukritęs tai jokių problemų, nebuvo nei barška, nei ką, o kiniečių kurti nukris kelis kart ir atšoks plastmasės, galėsi mest lauk.

Nu ka zinau as tuos originalius greit sulupau, pora kart meciau nesmarkiai i siena ir istysko, paskui is 2 pasidariau viena,kol ir to nesutaskiau. Plastmase yra plastmase, kiniska produkcija tik savo vidumi gal prastesnem ty. viduje ne taip gerai ir saugiai isdestyti mygtukai, bet cia tik prielaida, kinisko kolkas nedauziau, nes naujas dar :)

Jau tik nepirkit naudo pultelio, nebent gali realiai jį išbandyti, nes dažniausiai sudrožti būna, jau geriau dasimeskit ir naują nusipirkit, skūpas moka du kartus.!

Is ebay pirkau 2 naudotus ir nieko jie ten nebuvo sudrozti, skupas gali nusipirkt 3 pultelius, tai kad ir kas jiem ten atsitiks-visada galesi surinkt is ju viena :D Juokas juokais, bet naudota pirkt daug geriau, nes bent jau as ketvirtadalio konsoles kainos nesiruosiu uz kazkoki suda moket, kuris greit taps naudotiu, ypac daug droziant mortalus ir tt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is ebay pirkau 2 naudotus ir nieko jie ten nebuvo sudrozti, skupas gali nusipirkt 3 pultelius, tai kad ir kas jiem ten atsitiks-visada galesi surinkt is ju viena :D Juokas juokais, bet naudota pirkt daug geriau, nes bent jau as ketvirtadalio konsoles kainos nesiruosiu uz kazkoki suda moket, kuris greit taps naudotiu, ypac daug droziant mortalus ir tt.

Na tau gal tiesiog pasisekė, bet mes kalbam apie skelbimus iš Lietuvos, todėl skelbimuose aš nepatariu pirkt, kiek PSN draugų su tuo susidurė, kad nusipirko naudotą, tai tik su laidu veikė, ar tam tikri mygtukai nepasispaudžia, svirtelės nereguoja, nors skelbimų aprašymuose buvo parašyta, kad mažai naudoti, be defektų ir panašiai.

Aš tikrai nepiršu jum pirktų naujų pultelių, bet naujas yra naujas, nėra čia ką ir pridurt.

P.s Kas dėl pultelio laikymo, tai čia kalbam apie netyčinius nukritimus, pats asmeniškai daugybę kartų buvau numetęs ir veikia iki šiol, o iš tavo posto sunku suprast, bet mano galvo netyčia pultelis į sieną neskrieja...

P.s.s Dėl naudotų žaidimų, tai čia vėlgi kiekvieno žmogaus asmeninis reikalas, man asmeniškai game.co.uk visai padorios kainos, kam man knistis po ebay skelbimus, jeigu iškart sau norimą žaidimą galiu rasti game.co.uk, aišku nekalbu apie tuos atvejus, kai nebūna tam tikro žaidimo.

Žodžiu, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, kiekvienas vadovaujamės savo galvą, kaip, kas, kam geriau.

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka zinau as tuos originalius greit sulupau, pora kart meciau nesmarkiai i siena ir istysko, paskui is 2 pasidariau viena,kol ir to nesutaskiau. Plastmase yra plastmase, kiniska produkcija tik savo vidumi gal prastesnem ty. viduje ne taip gerai ir saugiai isdestyti mygtukai, bet cia tik prielaida, kinisko kolkas nedauziau, nes naujas dar :D

Nesutinku, orginalai,kad ir trenkiant į žemę,jie nesulūžtų tikrai,taip kaip naudoti,paprastai jiems nieko neturėtų atsitikt po tokio atvėjo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Originalas ar ne, jis vis dėl to ne geležinis, taip kad priklauso kaip dažnai ir kaip stipriai tu jį mėtai. Kad ir būtų geležinis vistiek galima sulaužyti :) Originalas aišku geriau, solidesnis, geriau padarytas. Čia tas pats kaip ankščiau būdavo pirktas Gariūnuose ir originalus skinas Nokia 3310 telefonui, if you know what I mean :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia metyti pulteliu ir nekils problemu, nebe tas amzius visgi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka zinau as tuos originalius greit sulupau, pora kart meciau nesmarkiai i siena ir istysko,

Na čia viskas tvarkoje, jeigu tu prižiūriu savo daikta, bet jei mūsų forumietis taip patikrina originalaus pultelio patvarumą mesdamas jį į sieną, tai ką čia ir bepridursi. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Originalas ar ne, jis vis dėl to ne geležinis, taip kad priklauso kaip dažnai ir kaip stipriai tu jį mėtai. Kad ir būtų geležinis vistiek galima sulaužyti :) Originalas aišku geriau, solidesnis, geriau padarytas. Čia tas pats kaip ankščiau būdavo pirktas Gariūnuose ir originalus skinas Nokia 3310 telefonui, if you know what I mean :)

Nu 3310 neturejau, bet 3510i skinus pirkau, tai labai greitai is rikiuotes isejo :) Bet sakau, jei kaina skiriasi ten simtu litu, tai galbut ir verta pirkti kiniska kopija.

Na čia viskas tvarkoje, jeigu tu prižiūriu savo daikta, bet jei mūsų forumietis taip patikrina originalaus pultelio patvarumą mesdamas jį į sieną, tai ką čia ir bepridursi. :)

Del to metymo, tai cia tik siaip iterpiau, nes kiti, ko gero, neturejo tokios patirties taip isbandyti pultelio patvarumo. Bet as greit kantrybe prarandu, tai niekam nelinkiu taip elgtis. Kitas dalykas, naujam daiktui taip tikrai nedaryciau. Kai turiu naudota, tai kazkaip ne taip vertinu. Pirkdamas zaidimus as visada ziuriu i kaina, o tarkim tu galbut labiau nori but 100% uztikrintas, kad zaidimas bus veikiantis ir pan, tai uz tuos papildomus 20lt tai ir uzsitikrini :) Tik pasirinkimas visvien prastas mano nuomone tu naudotu game.co.uk :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit koks esminis skirtumas tarp konsoliu 160GB ir 320 GB?Ar tik hdd talpa?

Tik talpa Redagavo Bronxitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks klausimas pasistojo, ar slim'as dirba garsiau uz fat'a ir ar tai normalu, nes kai turejau fat'a ventiliatoriaus veikimas vos vos girdimas buvo palyginti su neseniai isigitu slimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Normalus dalykas, asmeniškai aš, tai nepastebėjau didelio triukšmo skirtumo nuo Fat'o

P.s Na gal nelaikai PS3 Slim'o į stalčių įdėjas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.