Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Isigyt normalu monitoriu ar tv su hdmi. Kitu varijantu net neieskok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ka pirkt? 160gb slima uz 800lt ar 320gb slima + Uncharted 2 + Dirt 2 uz 950lt

Mano pamastymai:

Zaidimai seni, galima po 10svaru nupirk naudotus is game.co.uk ir Dirt 2 man nereikalingas, bet ar nebus per mazai vietos 160gb hdd?

PS3 naudotojai, atsiliepkit :cheers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka pirkt? 160gb slima uz 800lt ar 320gb slima + Uncharted 2 + Dirt 2 uz 950lt

Mano pamastymai:

Zaidimai seni, galima po 10svaru nupirk naudotus is game.co.uk ir Dirt 2 man nereikalingas, bet ar nebus per mazai vietos 160gb hdd?

PS3 naudotojai, atsiliepkit :cheers:

Nu jei nezadi ten i ps3 kelti filmu visokiu,tai 160gb pakaks.pats turiu 80gb ir man uztenka:))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi pinigų, tai manau imk 320GB versiją su žaidimais. Žaidimai po 10 svarų, tai jau išeina 80Lt, todėl galima sakyti, kad už 70Lt gauni dvigubai talpesnį HDD. Paprasta matematika. Mano patarimas imk 320GB, niekada nežinai ko norėsi prikišti į savo PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O cia forume daug kas metasi zaidimams is PSN? Ar nelabai populiaru? Buvau uzklydes i rusu forumus, tai moderatoriai kasdien organizuoja pirkimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad dabar tik dviese gali mestis, tai nežinau... Baigėsi laikai, kai galėjai 5 kartus pigiau nusipirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad dabar tik dviese gali mestis, tai nežinau... Baigėsi laikai, kai galėjai 5 kartus pigiau nusipirkti.

Vistiek pigiau.. Ar zaidimai brangesni PSN? Lyginant su game.co.uk ir shopto.net ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš game.co.uk galima užsisakyti naudotų, tai tikrai pigiai gaunasi. Dažniausiai pigiau nei lietuviškuose skelbimuose. O PSN kainos įvairios. Senesni žadimai ne tokie ir brangūs, bet pasirinkimas ten mažas (kiek teko matyti). Ne visus naujus žaidimus galima rasti PSN'e.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar jau pradejo daugiau metyti zaidimu pilnu i PSN Store

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar jau pradejo daugiau metyti zaidimu pilnu i PSN Store

jo, bet kainos kitu kosmines, Driver zaidimas £57 svarai, nesamone kazkokia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėjau paklausti. Draugas turi PS3 ir kaip visi žinom tėra vienas pultelis. Tai aš nusipirkau pulteli už 30-40 lt nepamenu ir man neveikia tokie žaidimai su tuo pulteliu. NBA 2K11, MAFIA II ir turbut kiti naujesnis tos firmos žaidimai. Man turbūt reikės pirkti originalu pulteli? Ar ką nors pakeisti PS3? Prašau atsakyti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, dauguma žaidimų reikalauja originalaus pultelio, pats kažkada buvau su tuo susidūręs, galvojau nusipirksiu papigiai ir viskas, bet dėja neveikė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau geriau tureti PS3 DualShock®3 negu kas kokia padelka

Nejaugi taip sunku isigyti papildoma PS3 DualShock®3 , ne milijonus kainuoja ~130lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaiškinkite. Parsisiunčiau iš PlayStation Store Wallpaper'i, šiek tiek paredagavau ir užmečiau ant ekrano, po kurio laiko sugryžau prie originalaus darbastalio, ištryniau nuotrauka. Iš neturėjimo ka veikti vėl pasirinkau, kad ant darbastalio užmestu wallperi ir ji uzmeta, bet pries tai as ji buvau istrynes, tai kur po velniu ta nuotrauka harde gali buti laikoma? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.