Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

sveiki turiu ps3 ir nezinau is kur man jem atsisiusti zaidimu gal galit kas nors pamesti keleta geru nuorodu kur galeciau parsisiusti zaidimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki turiu ps3 ir nezinau is kur man jem atsisiusti zaidimu gal galit kas nors pamesti keleta geru nuorodu kur galeciau parsisiusti zaidimu

Perki originalus, o jei laužtas, tai ne į temą papuoliai, prieš akis yra tema apie PS3 CFW, jeigu sunku šiek tiek akis pakelt, tai net nežinau ir ką pasakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jei pvz as pathinau zaidia ir man jis neveikia tai kaip istrynt tuos patch?

PS3 XMB / GAME / Game Data Utility / ten pasirenki norima zaidima ir istrini jo GAME DATA su :notworthy: . kai istrinsi iskart klaus ar nori updeitint, spaudi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur sita daikta surasti :?

:notworthy: nu cia pagrindinis PS3 meniu langas. kai jame buni eini i GAME ir toliau..

PS3 XMB

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hey,

Turiu fleshiuka, isimetu .avi .mkv filma ar dar kokio nors formato, prijungiu prie PS3, ismeta ta flesiuka bet rodo kad nieko ten neturiu.

Ne toks formatas flesiuko? Ne tokie formatai filmo?

Dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hey,

Turiu fleshiuka, isimetu .avi .mkv filma ar dar kokio nors formato, prijungiu prie PS3, ismeta ta flesiuka bet rodo kad nieko ten neturiu.

Dekui

na taip pirma jei flashiukas buvo default formatuotas tai greiciausiai bus NTFS. performatuok i FAT32. ir kad rodytu visus failus per ps3 tai reikia parinkt iejus i VIDEO pvz kad Show All Files. tada rodys viska kas yra flashe.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas yra TB pvz as torent.lt randu visokiu fix ir ten buna parasyta [Žaidimai / PlayStation]

Saints Row the Third EBOOT PATCH TB PS3-PARADOX was is das tasTB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hey,

Dekui

mkv failu nerodo, fleshiukas turi buti suformatuotas i fat arba fat 32 FS, kai ikisi flesha, jei ji atranda kad pamatyt jo turini sopausk ant jo trikampi ir display all

Redagavo mxpxun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vienam iš PC į PS3 nepermeta didesnių filmų nei 2GB ? Ta prasme per "sharinimą". Iki 2GB viskas ok, bandau virš 4GB koncertus - g***** :)

Edit: viskas aišku, .mkv failai papuolė.

Redagavo nobelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.