Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Nebandei laido pakaitolaioti? to usb? man buvo taip su laptopo maitinimo bloku, rodo kad jis yra ykistas bet nebeturi valios pakrauti, nes name gavosi nuline faze ir jis taip sakant sudege, tai gal dar problema laide, o gal ir jau pats pultas pavarges, tai net ant laido neina zaisti? nu sakau dar pamegink pakeisti usb laida gal jis knisa prota, ir ismegink visus usb portus, neduok dieve koks sutapimas kad jiems kas blogai

laidu kaitaliot nubandziau, neturiu, o ant laido sakau,viskas ok,zaidziasi, neissikrauna(elektra taip iseina gauna ) tik nepasikrauna niekaip.. man ir su laidu smagu zaist kolkas butu tik kad jis kazkoks 10 cm :cenzura:

Redagavo barackca

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai jei su laidu veikia, bet nesikrauna, tai čia akivaizdu, kad kažkas baterijai pasidarė. Man taip su MP3 grotuvu buvo :cenzura:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laidu kaitaliot nubandziau, neturiu, o ant laido sakau,viskas ok,zaidziasi, neissikrauna(elektra taip iseina gauna ) tik nepasikrauna niekaip.. man ir su laidu smagu zaist kolkas butu tik kad jis kazkoks 10 cm :(

Nugaiso tavo akumuliatorius valdymo pulte, situacija lygiai kaip pas mane ant laptopo baterijos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va ir isiaiskinom kam beda, nusipirk usb laida ilgesni ir bus norma, seip originalas kur buvo tai jos ~1.5m kaskur

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Gal cia ne vietoj rasau, bet tikiuosi nepyksit :thumbsup4:

Zodziu toks reikalas man neaiskus yra. Keliu Uncharted 2 i ps3 per filezila ( ps3 naudoju multiman) ir tas failas >5gb mistiniu budu palieka ~1.3gb, pats su tuo failu nieko nedarau, nedalinu jo, tiesiog laptope jis yra 5gb, kai i ps3 isikeliu palieka 1.3gb ir meginanat paleist zaidima pakimba iskart kai sukasi durklas. Gal zinot kaip ta faila ikist, kad jis nesumazetu mistiskai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Gal cia ne vietoj rasau, bet tikiuosi nepyksit :thumbsup4:

Zodziu toks reikalas man neaiskus yra. Keliu Uncharted 2 i ps3 per filezila ( ps3 naudoju multiman) ir tas failas >5gb mistiniu budu palieka ~1.3gb, pats su tuo failu nieko nedarau, nedalinu jo, tiesiog laptope jis yra 5gb, kai i ps3 isikeliu palieka 1.3gb ir meginanat paleist zaidima pakimba iskart kai sukasi durklas. Gal zinot kaip ta faila ikist, kad jis nesumazetu mistiskai?

Pabandyk kita ftp programa ir tada ziurek a bus efektas: pvz total commander

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu įvyko tokia situacija. Žaidžiau Fallout 3 GOTY, pulteliui nusėdo batareika, išjungiau žaidima, ištraukiau kompakta, įkyšau pultelio laidą i konsolę. Atgal įkyšau Fallout kompakta i konsolę, bet vos tik pradėjus krautis žaidimui, nesimatė jokio vaizdo - juodas ekranas, tik garsas, su pulteliu dar buvo galima spaudinėti, bet niekas nesimatė. PS3 išjungiau rankiniu būdu, palaikes mygtuka ant konsolės. Televizorius toliau juoda ekrana rodė, negryžo į langą rodanti, kad HDMI laidu niekas nesinaudoja. Tai norėjau paklausti tokiu dalyku yra kam nutike? Pamenu su Heavy Rain pereinant į kitą misija(kraunantis), dingo vaizdas, tik garsas buvo, bet išjungus konsole rankiniu būdu, HDMI laidas bent sureaguodavo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip nera zaidimas paleistas ar tv rodo? gal kaipnors hdmi kabelis issiklibino ir reikia per naujo ykisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar gali pamėginti TV iš maitinimo lisdo išjungti ir palaukti kokias 2-5min tada įjungti ir pamėginti žaisti... Man taip irgi buvo nutike, tai susitvarkė tik išjungus pilnai TV ir vėl jį įjungus. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui, ismeginsiu.

Isbandziau total commander, ta pati mistika. Atsimenu kazkada keliau ta pati uncharted 2 su filezila ir viskas buvo ok, o dabar fail. Gal kokie nustatymai yra fileziloj? o gal cia del hdd kaltes? ta kart kai viskas pavyko, keliau i originalu toshiba 250gb, o dabar idejau samsung 750gb i ps3, greitis ir kiti parametrai tokie pat kaip ir originalo. Bet keliau Tekken 6 ten irgi toks psarc failiukas >5gb ir jis norm isikele, nesusimazino ir tekkenas veikia. Krc neikertu prikolo visai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ira kokiu pasleptu failu kuriu nematai ir neisikelia?pabandyk padaryti show hidden files

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal ira kokiu pasleptu failu kuriu nematai ir neisikelia?pabandyk padaryti show hidden files

pas mane visad nustatyta show hidden files. Beto tas pak22.psarc yra failas, o ne aplankas, ir ji vieninteli sumazina, kiek kitus zaidimus esu keles, nieko panasaus nebuvo, visad viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk iš naujo arba iš kitur, kitą relyzą parsisiųsti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk iš naujo arba iš kitur, kitą relyzą parsisiųsti.

Bandziau kelt kokius 5 kartus ir visa zaidima is naujo ir tik ta faila atskirai. siunciau is ten kur ir pirma karta parsisiunciau, ta kart veike, dabar neina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,perku ps3 ir iškilo keletas klausimų. :D

Visų pirmiausia,tai ar ps3 nusičipuoja,ir jei nučipuoji ji nepasižeidžia ir galima žaisti piratinius žaidimus?

Antra,ten saugosi save į memory card ar kaip ?

Trečia,kas tas HDD ir ką su juo galima daryti? ( Paskutinieji du klausimai gali pasirodyti kvaili,bet esu žalias šioje srityje.) :D

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.