Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

per kiek laiko pultelis pasikrauna ir kada aisku? Kad pasikorve ?a?

Kai kraunasi mirgsi lemputė, o kai pilnai pasikrauna - nustoja mirgsėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu as irgi tas reklamas matau, bet kol kas tokiu kainu parduotuvese dar nera... O kitas klausimas, kaip del rentgeno oro uoste? Nes laptopu nekisa i rentgena nes kazkas gali pereiti, tai o PS3 kaip? Vajevotis kad nekistu pvz ar nieko nebus jei pracekins?

nieko man viena perleido pries pusmety bet iki siol kuo puikiausiai veikia

nemaciau kad ajau senai atsakyta :thumbsup4:

Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar keleta klausimeliu, kaip realiai isijungus paziureti FW ir disko talpa pvz kiek liko? Ir ar eina zaidimus susikelti is orginalaus disko i HDD, nes kazkaip tai man nepatinka kaip L.A Noire suka toks jausmas kad ten kazkas pjautusi taip kad pastoviai skaitytu ir per ausis eina zyk, zyk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar keleta klausimeliu, kaip realiai isijungus paziureti FW ir disko talpa pvz kiek liko? Ir ar eina zaidimus susikelti is orginalaus disko i HDD, nes kazkaip tai man nepatinka kaip L.A Noire suka toks jausmas kad ten kazkas pjautusi taip kad pastoviai skaitytu ir per ausis eina zyk, zyk

Eini į Settings>System Settings>About PS3 ten bus FW ir kiek HDD liko vietos.

Pat snorėčiau sužinoti, kaip galima ir ar išvis galima įrašyti žaidimus į HDD ir, kad visada juos skaitytu iš HDD, o nesukutų diską, kaip pavyzdžiui ant XBOX?

Dar beje pastebėjau tokį dalyką (gal čia ne vien man, bet truputi išsigandęs esu). Kartasi PS3 ilgokai mąsto (kraunasi). Pvz.: jei siųnčiu DEMO ar dar ką ir vaikštau po PSN Store, kartais užstringa ir net nerodo, kad kraunasi to rutuliuko, tai reikia ~1min (kartais mažiau) laukt kol atsrigs... Paskui pastebėjau, kad per Gran Turismo 5 vieną kartą atvažiavau trasą ir ten kai pabaigoi tos lentelės neišmetė gal ~30 sekundžių, kur kitais atvėjais ją iškart išmestdavo, kad tipo laimėjau. Na dar buvo keletas pastrigimų ir meniu ar ilgėsnių krovimų... Tai gal čia ant visų taip ar tik ant mano? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pat snorėčiau sužinoti, kaip galima ir ar išvis galima įrašyti žaidimus į HDD ir, kad visada juos skaitytu iš HDD, o nesukutų diską, kaip pavyzdžiui ant XBOX?

Dar beje pastebėjau tokį dalyką (gal čia ne vien man, bet truputi išsigandęs esu). Kartasi PS3 ilgokai mąsto (kraunasi). Pvz.: jei siųnčiu DEMO ar dar ką ir vaikštau po PSN Store, kartais užstringa ir net nerodo, kad kraunasi to rutuliuko, tai reikia ~1min (kartais mažiau) laukt kol atsrigs... Paskui pastebėjau, kad per Gran Turismo 5 vieną kartą atvažiavau trasą ir ten kai pabaigoi tos lentelės neišmetė gal ~30 sekundžių, kur kitais atvėjais ją iškart išmestdavo, kad tipo laimėjau. Na dar buvo keletas pastrigimų ir meniu ar ilgėsnių krovimų... Tai gal čia ant visų taip ar tik ant mano? :thumbsup4:

Pilnai žaidimų įrašyti į HDD iš kompaktų negalima, nebent kai kurie žaidimai turi instaliavimo funkciją, tai reiškia, kad į HDD įrašoma tam tikra žaidimo dalis ir mažiau kraunama iš kompakto, bet jis vistiek yra sukamas ir iš jo nuskaitomi duomenys. Į HDD pilnai įsirašo tik iš PSN Store atsisiųsti žaidimai.

Dėl ilgoko mąstymo, tai siūlyčiau nekreikpti dėmesio, bet dėl šventos ramybės gali susiformatuot HDD, gal ten koks blogas sektorius yra ir tada žiūrėti ar dingo striginėjimai ar ne.

Redagavo girgitaz
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilnai žaidimų įrašyti į HDD iš kompaktų negalima, nebent kai kurie žaidimai turi instlaiavimo funkciją, tai reiškia, kad į HDD įrašoma tam tikra žaidimo dalis ir mažiau kraunama iš kompakto, bet jis vistiek yra sukamas ir iš jo nuskaitomi duomenys. Į HDD pilnai įsirašo tik iš PSN Store atsisiųsti žaidimai.

Dėl ilgoko mąstymo, tai siūlyčiau nekreikpti dėmesio, bet dėl šventos ramybės gali susiformatuot HDD, gal ten koks blogas sektorius yra ir tada žiūrėti ar dingo striginėjimai ar ne.

teks išmėginti. :thumbsup4: Bet kai gavau jis buvo pilnai suformatuotas ir nuresetintas visas PS3... Ta prasme nustaymai default ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neimk i galva deltu striginejimu , pas mane irgi buna ,o diel zaidimu irasimu , tai jei pats zaidimas leidzia irasyti i HDD bet ir tai tik dali zaidimo iraso kaip sake girgitaz, nebent perki is PSN Store tada pilnai iraso zaidima i HDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dar toks klaisymelis, as isikeliu filmus i HDD ir man po kurio laiko dinksta garsas ismeta kazka apie cinava code 3 ir jei sustabdai paleidi atsiranda ir vel po minutes issijungia garsas , kur cia beda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dar toks klaisymelis, as isikeliu filmus i HDD ir man po kurio laiko dinksta garsas ismeta kazka apie cinava code 3 ir jei sustabdai paleidi atsiranda ir vel po minutes issijungia garsas , kur cia beda?

Pabandyk pakeisti audio output iš HDMI į Optical arba atvirkščiai, gal padės. O iš esmės tai reiškia, kad žiūri medžiagą, kuriai neturi teisių žiūrėti (nelegali kopija), va čia yra gamintojo paaiškinimas: Cinavia

Redagavo girgitaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip cia pasakius, aisku atsiustas is interneto filmas, tai taip iseina as jo net negalesiu naudoti kaip dvd? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip cia pasakius, aisku atsiustas is interneto filmas, tai taip iseina as jo net negalesiu naudoti kaip dvd? :lol:

Ne viską, bet galėsi.. Aš pats nesenai pražiūrėjau keletą filmų, bet tokio kodo negavau dar... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal cia tada kazka atsisiusti reikia?

Siūlau naudoti Media Server programą ir tiesiog streamint filmus tiesiai iš PC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Praktiskai tokiu as galimybiu7 neturiu, viskas kad galeciau taip daryt su ps3 yra Lietuvoj, o as siuo metu esu UK tai tik flash lieka, o va gaunasi taip nzn gal kad versija 3.65

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.