Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Ok, pigūs, bet kuo jie prastesni/geresni už brangesnius?

niekuo negeresni nei blogesni toki patys tik pigus

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane mieste beveik ant kiekvienos autobuso stoteles reklamos , kad PS3 jau 199£

currys.co.uk , argos.co.uk, game.co.uk, shopto.net, gamestation.co.uk, bestbuy.co.uk visur po 199£ ir maziau

Prieš pusė metų pirkau PS3 320GB su Little Planet 2 už £220

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as irgi tas reklamas matau, bet kol kas tokiu kainu parduotuvese dar nera... O kitas klausimas, kaip del rentgeno oro uoste? Nes laptopu nekisa i rentgena nes kazkas gali pereiti, tai o PS3 kaip? Vajevotis kad nekistu pvz ar nieko nebus jei pracekins?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as irgi tas reklamas matau, bet kol kas tokiu kainu parduotuvese dar nera... O kitas klausimas, kaip del rentgeno oro uoste? Nes laptopu nekisa i rentgena nes kazkas gali pereiti, tai o PS3 kaip? Vajevotis kad nekistu pvz ar nieko nebus jei pracekins?

Kiša viską po rengenu ir nieko neatsitinka, ir laptopus, ir fotikus, ir konsoles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, žiūrėkit su tokiu klausimu pas jūs atėjau. :D Turiu seną PS2 Eye Toy kamerą, tai kiek girdėjau ji tinka ir PS3. Norėjau paklausti ką su ją galima nuveikti ant PS3?... Dėkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, žiūrėkit su tokiu klausimu pas jūs atėjau. :D Turiu seną PS2 Eye Toy kamerą, tai kiek girdėjau ji tinka ir PS3. Norėjau paklausti ką su ją galima nuveikti ant PS3?... Dėkui.

naudot kaip kamera ir kaip mikrofona galima.video chatint, ar tik balsu kalbetis jei nenori video. pats naudojau seniau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudot kaip kamera ir kaip mikrofona galima.video chatint, ar tik balsu kalbetis jei nenori video. pats naudojau seniau.

Tai galima ir kai žaidi čatint? Ta prasme per Multiplayer ir nereikia headset'o?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai galima ir kai žaidi čatint? Ta prasme per Multiplayer ir nereikia headset'o?

aisku gali , kaip ir su bet kokiu kitu usb micrafu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar labai reikia atsakymo, nes sekmadienis ir shopai trumpiau dirba... Tai ar 160gb ps3 normaliai tos talpos ar vis del to reikia tu 320gb? nes kol kas uz tikrai nezadu to daryti blogo dalyko ;) Ir poto jei kiek persimest HDD nes kaina tokia 160gb 180 svarainiu o 320 gb 230 svarainiu, vat ir dilema iskylo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš apsisprendžiau, kad pirksiu 160GB, todėl ir tau patariu. Jei pvz vietos neužteks - bet kada galima nusipirkti talpesnį arba papildomą išorinį HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va nzn ar gerai padariau, kankina mane biski abejones, bet 160gb ir 3 game

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užteks... Aš dabar turiu 250GB, tai kolkas parsisiunčiau 13 demo ir Gran Turismo 5 ten paprašė suinstalinti, tai dar liko ~192GB iš ~238GB... Manau, kad tikrai užteks tau 160GB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va nzn ar gerai padariau, kankina mane biski abejones, bet 160gb ir 3 game

Kur pirkai? Naują ar iš skelbimų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nauja cia is UK shop ir dar per 40 dienu paimsiu garantija dviem metam nuo atsitikimu bet kokiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,niekur nerandu info,nuspirkau ps3 cipuota,viduje yra zaidimu pora,bet norejau paklausti jaigu as parsipuciau is linkomanijos kokios ps3 zaida,kaip man ji zaisti ant ps3,aciu lb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.