Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Seip iskilo toks vienas klausimas , seniau visalaik updeitinau ir kai siunces Update PS3 , visalaik pamatau iki 100% , o dabar man kas kaip visada ~60% ~80% tam tarpe ir baigia siustis update ir iskart irasineja nauja Update

Cia problema ?

Ar nekreip demesio kaip ir dabar nekreipiu , tik idomumo deliai klausiu

Pas mane tas pats šiandien atnaujinant buvo, tik truputį kitaip. Nuo 10 proc buvo ps3 kažkodėl išsijūngęs, bet po to įjūngus vėl atnaujino nuo 10 proc., ir kažkur nuo 60 nebesiuntė, o įrašinėjo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, cia tik man prie PSN neina prisijungti? Siandien dar kokia 4pm zaidziau Black Ops online, dabar nebeina prisijungti. Nuo ryt tipo PSN maintenance.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu PSN veikia puikiai siandien , tik kad Inetas š****** nuo 5pm prasideda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Internetas puluoja mano nuo 5pm iki 11pm (apkrova per didele) o seip PSN puikei veike kaip ir vakar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gal kas susidūrė su žaidimu pirkimu iš Vokietijos? Perkant žaidima bus anglu kalba?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pirkau resistance 2 iš Vokietijos, tiksliau pažįstamas parvežė, tai buvo tik pati dėžūtė vokiška, bet pačiame žaidime buvo ir anglų kalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lauztam ps3 zaidimu regionai galioja ar galima irasyti bet kurio regiono zaidima?

veikia visu regionu zaidimai ant ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar butu idomu suzinoti ko reikia prijungti ps3 prie pc ikelti zaidimams ? o jei tema apie tai yra numeskit nuoroda nes neradau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar butu idomu suzinoti ko reikia prijungti ps3 prie pc ikelti zaidimams ? o jei tema apie tai yra numeskit nuoroda nes neradau...

Eik į jailbreak skiltį su savo klausimais, nes čia diskutuojama legaliais klausimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki , reik atsakymo skubiai ar ant ps3 veikia visi regioniai ar taspats kaip ir ant x360 ? ar jei atrsisi veikia visi regionai ?

P.S Nepykit jei klausimas durnas

P.P.S kas pirmas atsakys ko klausiau tam pliusas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant PS3 eina visi regionai, tad nėra jokio skirtumo ar žaidimas PAL, ar NTSC. :)

Apie JB (Ne Justin Bieber, o JailBreak :)) čia negalima kalbėt, bet jei ant originalios konsolės eina abu regionai, tai ir ant modifikuotos eis. :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.