Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noriu paklaust tu kurie pajunge savo ps3 prie zebra DSL neto, ar uztenka jo norint zaist be lago?

Užtenka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Koks pas tave planas? :D

Uztenka per akis. Optimalus plius 10mb/s ir jokio lago. (belaidis) ir buna vienu metu pajungti dar 2 pc ir ps3 ir jokio lago. Krauna puslapius per pc kaip bitute. O per ps3 zaidimai liux eina :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano yra Bazinis placiajuostis.Viskas veikia,greicio pakanka.Bet buna,kad sekundei dingsta netas,tada biski gruzas buna.Bet kai budavau pasijunges su laidu,nedingdavo.O kai tik Su Wi-fi kartais dingsta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, tai saunu tada. Pas mane irgi bazinis+ 4Mb/s kazkaip galvojau, kad prastai ant jo butu, nes pingas didelis i uzsieni. Bet jei jum tokie rezultatai, tai tada super :huh: Dekui uz atsakyma :D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano yra Bazinis placiajuostis.Viskas veikia,greicio pakanka.Bet buna,kad sekundei dingsta netas,tada biski gruzas buna.Bet kai budavau pasijunges su laidu,nedingdavo.O kai tik Su Wi-fi kartais dingsta

Man irgi tas pats buna, ir ismeta kaskoki error code, kartais kelis kartus, kartais visa diena normaliai viskas buna, ir nepagaunu to kodo nusirasyti, tai niekaip nepasiaiskinu kame beda :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausima. Ar yra Lietuvoje pirkti tos Playstationn Network kreditines korteles, kur atseit sumoki 100LT uz pvz 30 Euru vertes kortele? Girdejau ten vienkartini koda surasai ir pinigai atsiranda saskaitoje? Ir ar veikia uzsieno korteles? Pvz, pirktos is uk ar vokietijos? Ir dar. :thumbsup4: Ar yra Lietuvoje parduotuve, kuri pre-order'ina zaidimus ir ta pacia isleidimo diena buna jau? Gal kas naudojates, zinot per kiek pristato? Dekui labai, butu gerai, jei sulaukciau greito atsakymo, kadangi gan skubu cia. ACIU. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu klausima. Ar yra Lietuvoje pirkti tos Playstationn Network kreditines korteles, kur atseit sumoki 100LT uz pvz 30 Euru vertes kortele? Girdejau ten vienkartini koda surasai ir pinigai atsiranda saskaitoje? Ir ar veikia uzsieno korteles? Pvz, pirktos is uk ar vokietijos? Ir dar. :thumbsup4: Ar yra Lietuvoje parduotuve, kuri pre-order'ina zaidimus ir ta pacia isleidimo diena buna jau? Gal kas naudojates, zinot per kiek pristato? Dekui labai, butu gerai, jei sulaukciau greito atsakymo, kadangi gan skubu cia. ACIU. :D

Lietuvoje yra pirkti PSN kortelių, skelbimai pilni jų, bet mano patarimas geriau pirkti jas iš užsienio shopų.Taip, surašai koda ir pinigai atsiranda sąskaitoje.Tai tau ir reiks pirkt būten užsienio korteles, nes lietuvišku PSN kortelių nėra pirkti ir jeigu tavo acc priregintas prie UK, tai turėsi ir pirkti Uk kortelę.Na dėl lietuviškų shopų, kurie pre-ordina naujus žaidimus tai nežinau ir abejoju, ar ta pačia dieną jie pasieka lietuvos lentynas.

P.s Šiaip patarimas, pirk geriau žaidimus iš užsienio, pvz.: Shopto.net , nes žaidimas pigesni ir greičiau gausi juos, nei pirkdamas naujus iš lietuvos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvoje yra pirkti PSN kortelių, skelbimai pilni jų, bet mano patarimas geriau pirkti jas iš užsienio shopų.Taip, surašai koda ir pinigai atsiranda sąskaitoje.Tai tau ir reiks pirkt būten užsienio korteles, nes lietuvišku PSN kortelių nėra pirkti ir jeigu tavo acc priregintas prie UK, tai turėsi ir pirkti Uk kortelę.Na dėl lietuviškų shopų, kurie pre-ordina naujus žaidimus tai nežinau ir abejoju, ar ta pačia dieną jie pasieka lietuvos lentynas.

P.s Šiaip patarimas, pirk geriau žaidimus iš užsienio, pvz.: Shopto.net , nes žaidimas pigesni ir greičiau gausi juos, nei pirkdamas naujus iš lietuvos.

Aciu labai, dar vienas klausimas, o jeigu mano accountas priregintas prie Denmark, o as netrukus gausiu Vokietos kortele PSN? Tai ar galios?

P.S. Jei ne, tai ar tiesiog susikurus tos salies acc ir priregistruot Vokietijoj siuo atveju, tai viskuo, ka nupirksiu galesiu naudoti and Denmark acc? DLC pack'ai ir t.t. Aciu dar karta labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai, dar vienas klausimas, o jeigu mano accountas priregintas prie Denmark, o as netrukus gausiu Vokietos kortele PSN? Tai ar galios?

P.S. Jei ne, tai ar tiesiog susikurus tos salies acc ir priregistruot Vokietijoj siuo atveju, tai viskuo, ka nupirksiu galesiu naudoti and Denmark acc? DLC pack'ai ir t.t. Aciu dar karta labai.

Negalios. Susikursi naują vokišką accountą ir galėsi pirkti ant jo (žaisti nusipirktą žaidimą ar DLC galėsi ir ant Daniško acc).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 Negalios,

2Galesi naudot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip keistai mano nuomone sony padarė, kad korteles suskirstė "regionais" juk žymiai lengviau, kai daiktai nėra suskirstyti regionais :thumbup: pvz. ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

moki su banko kortele ,paprasta ir greita :D

O kaip galima moketi kortele? Nemaniau, kad yra payment method?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip iskilo toks vienas klausimas , seniau visalaik updeitinau ir kai siunces Update PS3 , visalaik pamatau iki 100% , o dabar man kas kaip visada ~60% ~80% tam tarpe ir baigia siustis update ir iskart irasineja nauja Update

Cia problema ?

Ar nekreip demesio kaip ir dabar nekreipiu , tik idomumo deliai klausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.