Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

O kuo bloga tema '' Klausk,o mes tau atsakysim, Kas susije su PS3'' ?

Paciam virsuje yra parasyta, kad negalima cia rasyti del jb... Nu gi jmj ne apacioje, o virsuje parasyta. Skaityti reikia! :rolleyes:

Primename!

- Šiame forume galite diskutuoti apie PS3 konsolę.

- Diskusijos šiame forume, vienaip ar kitaip susijusios su PS3 jailbreak ir kitais nulaužimo metodais, yra griežtai draudžiamos! Jų vieta yra čia.

- Klausti PS3 konsolių meistų / čipuotojų / pardavėjų konktaktinių duomenų draudžiama! Visi žinomi kontaktai čia.

Redagavo Gin
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, turiu problemą. Mano PlayStation 3 yra 120 GB HDD, o kur per nustatymus pasižiūriu rašo kad aplamai yra 111 GB. Čia taip turi būt ar kažkas išpuliavę? Ir dar. Patikrinau visus žaidimus, sudedu jų visų užimamus gigus, bet kai patikrinu su 111 GB man trūksta dar apie 20 GB, tai ar čia Ps3 system'as tiek užima ar čia kažkas ne taip? P.S. tuos gigus kur tipo paleidinėjant pirmą kartą žaidimą dar įrašo taip pat priskaičiuoju. Viska patikrinau net pajunges prie kompo. Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu problemą. Mano PlayStation 3 yra 120 GB HDD, o kur per nustatymus pasižiūriu rašo kad aplamai yra 111 GB. Čia taip turi būt ar kažkas išpuliavę? Ir dar. Patikrinau visus žaidimus, sudedu jų visų užimamus gigus, bet kai patikrinu su 111 GB man trūksta dar apie 20 GB, tai ar čia Ps3 system'as tiek užima ar čia kažkas ne taip? P.S. tuos gigus kur tipo paleidinėjant pirmą kartą žaidimą dar įrašo taip pat priskaičiuoju. Viska patikrinau net pajunges prie kompo. Ačiū.

Taip ir turi buti, visada yra maziau nei oficialiai uzrasyta. Kaip ir su PC diskais, jei 1TB tai realiai bus ~900GB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tavo ps3 120gb? tau rodo 111gb ir tau truksta apie 20gb? ar as ne taip supratau ar skaiciuoti nesigauna tau? tuos 9gb uzema programos tavo ps3. Visalaik nuo atminties didzio atskaiciuojamas kazkoks procentas gb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu kaip pavizdi parasyti , pas mane ant loptopo raso 500gb bet reliu yra ~460gb

ant ps3 isidejas 500gb harda man rodo 465gb bet is tu 465gb ps3 kaskur nukiso apie ~55GB dar,

tai is 500gb pas mane tebuvo ~410gb

nors dabar like 310gb kaip sakoma ~100gb jau esu panaudojas video game ir foto

bet cia yra normalu <_< is ps3 puses

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tavo ps3 120gb? tau rodo 111gb ir tau truksta apie 20gb? ar as ne taip supratau ar skaiciuoti nesigauna tau? tuos 9gb uzema programos tavo ps3. Visalaik nuo atminties didzio atskaiciuojamas kazkoks procentas gb.

Ne taip supratai. Ta prasme paėmus, jog yra 111 GB ir atmetus visus žaidimus man trūksta apie 20GB.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tuos 20gb PS3 nukiso (tai nepergivenk tai normalu yra)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tuos 20gb PS3 nukiso (tai nepergivenk tai normalu yra)

Dėl tų 111GB tai taip ir maniau, kad taip yra. Bet kad ps3 sužiaumojo mano 20GB tai liūdna :/ Bet vis vien visiems AČIŪ už informaciją. <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nusipirk harda 500gb playstui ir isidek. Persikelk viska ir viskas ciki bus. Tikrai nebrangiai jis kainuoja. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausima, pvz. jei det harda 500gb ar nebus jokiu problemu su jo idiegimu jei mano konsoleje 3.66fw, nes lyg su kazkuria senesne fw buvo problemu kazkokiu, ir ar persikeltu visi duomenys i nauja harda (zaidimai, sevai, game data ir tt.)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu čia tokį klausimą. Radau skelbimą su beveik visomis ps3 dalimis. Čia citata

ps-3 detales CECHG04 modelio

blurejus

ausintuvas

maitinblokis

blutufas

korpusas

hardas 40gb

Taigi, jeigu noriu susirinkti PS3 man tetrūksta tik to modelio motininės ir visas? Ir iš to išlenda pora klausimų:

1.Sunku susirinkti ps3 jeigu turi visas detales.

2.Ar FW saugoma hdd ar kur kitur slepiasi?

3.Ar kas nors duos kokį patarimą, jeigu noriu turėti ps3 vien tam, kad pažaisti piratinius žaidimus kartas nuo karto, bet sunaudoti mažiausiai lėšų? Ta prasme turiu aš ir pultelį ir visus laidus, man tik dežės reikia kuo pigiau :S ((Kol nepradėjot pykti, turiu savo ps3 gerą, žaidžiu originalius žaidimus, ir supportinu sony ))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu čia tokį klausimą. Radau skelbimą su beveik visomis ps3 dalimis. Čia citata

Taigi, jeigu noriu susirinkti PS3 man tetrūksta tik to modelio motininės ir visas? Ir iš to išlenda pora klausimų:

1.Sunku susirinkti ps3 jeigu turi visas detales.

2.Ar FW saugoma hdd ar kur kitur slepiasi?

3.Ar kas nors duos kokį patarimą, jeigu noriu turėti ps3 vien tam, kad pažaisti piratinius žaidimus kartas nuo karto, bet sunaudoti mažiausiai lėšų? Ta prasme turiu aš ir pultelį ir visus laidus, man tik dežės reikia kuo pigiau :S ((Kol nepradėjot pykti, turiu savo ps3 gerą, žaidžiu originalius žaidimus, ir supportinu sony ))

Tai kam tada tau nulauztas ps3? Turi gera is zaisk :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai, nevisų piniginės gali išnešti naujus žaidimus( taip, jau girdžiu ateinant "jeigu žaidimu neiperki, tai kam tau tas ps3"), beto jeigu išeina koks žaidimas, tai pirma reikia pabandyti prieš perkant, kad nebūtų pinigai vėjais. Ir beto aš tik noriu atsakymo į klausimą, kad nebūtų papildomų išlaidų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai isbandymui yra skirti demo. O as manau, kad yra ir skelbimais pirkti zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noriu paklaust tu kurie pajunge savo ps3 prie zebra DSL neto, ar uztenka jo norint zaist be lago?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.