Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,noreciau paklausti, kaip reiketu susitvarkyti ps3 internet connection. Anksciau buvau pasidares, bet dabar naujas internetas, ir pats nelabai prisimenu, ka ten daryti ,gal galetu kas padeti, buciau labai dekingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aaišku, pagaliau tikrai išsamus atsakymas :).

Na, aš noriu visų pirma gražios konsolės, man slim'as PS3 pasibjaurėtinas. Sakiau, kad jei jau PS3 nerasiu, tai PS2 prigriebsiu :).

Galvojau, kad jei nustoja gamint, tai ir prekyboje dingsta :). A, tai raščiau Norvegijoj prekybos centre kokiam nors PS3? Yra tikimybė? :)

nu nemanau, kad slimas ps3 pasibjauretinas, nu foto nekokia gavos bet man, mano ps3 grazuspost-31729-0-70282300-1307646551_thumb.jpg

Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nemanau, kad slimas ps3 pasibjauretinas, nu foto nekokia gavos bet man, mano ps3 grazuspost-31729-0-70282300-1307646551_thumb.jpg

gal kai skina uzsimeti maziau dulkiu traukia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kai skina uzsimeti maziau dulkiu traukia?

maziau ar ne nezinau gal netaip matos nesuku del to galvos nebent galeciau padaryt bandyma salia pastatyti kita ps3 ir po sav paziuret tik su abiem reiktu zaist vienodai laiko post-31729-0-31616600-1307651126_thumb.jpg Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Opa kaip gerai su skinu atrodo, is pat pradziu neatpazinau kas ce per daiktas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maziau ar ne nezinau gal netaip matos nesuku del to galvos nebent galeciau padaryt bandyma salia pastatyti kita ps3 ir po sav paziuret tik su abiem reiktu zaist vienodai laiko post-31729-0-31616600-1307651126_thumb.jpg

Skinas tai zjb :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isjunk ps3 is rozetes ir neisijungines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aisku. Tu paklausei as atsakiau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip atkabint PS3 dualshock pulteli, kad PS3 nesijunginetu, kaskart paspaudus "Home" mygtuka?

tikriausia cia turi omeni varianta kai PS3 pulteli naudoji prie pc pajunges ir tenka spaust PS mygtuka, ir tuo paciu isijungia PS3. tai tiesiog isjungi ps3 is itampos tuo metu kai naudoji prie pc ir tiek kaip ir sake. "atkabint" taip paprastai jo tikrai neina. bet imanoma. nemanau kad labai sunku isjungt ps3 is itampos tam laikui. tikrai geriau nei kiekviena karta jeigu tektu pulteli kabinet ir nukabinet nuo ps3.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

PS3 slim cfw 3.55kmeaw (ar suinstalinus kmeaw turi system info rodyti, kad tai ne original fw?)

Parsisiunciau multiman 2.04.zip, o ten gal 15 failu. ka is ju reikia instalinti, kad veiktu zaidimai ir ftp rysys.

rinkinyje radau sekancius failus:

emuliatoriai:

20110602-Genesis

20110602-SNES9X

20110602-FCEU

20110603-VBA

BDrom-reset.pkg

multiman last game.rar

multiman base WT.pkg

multiman base.pkg

multiman eboot_fix.rar

ps3serv_gui.rar

usb.cfg

Ka is viso to reikia instaliuoti?

dabar instaliavau WT versija. parsisiunciau l.A.noire zaidima. pakeiciau PARAM.sfo failiuka, kad neprasytu fw 3.6 suinstaliavau fix;a. ir kai paleides multiman bandau paleisti zaidima mane tiesiog ismeta vel i pagrindini ps3 menu. o Ten nera paleidimo zaidimo. Ka as darau ne taip?

Redagavo thomux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikriausia cia turi omeni varianta kai PS3 pulteli naudoji prie pc pajunges ir tenka spaust PS mygtuka, ir tuo paciu isijungia PS3. tai tiesiog isjungi ps3 is itampos tuo metu kai naudoji prie pc ir tiek kaip ir sake. "atkabint" taip paprastai jo tikrai neina. bet imanoma. nemanau kad labai sunku isjungt ps3 is itampos tam laikui. tikrai geriau nei kiekviena karta jeigu tektu pulteli kabinet ir nukabinet nuo ps3.

taip del sitos priezasties :) Jeigu taip butu lengva, tai nesukciau sau galvos, ir isjunges ji lakyciau, bet jis pas motina kambari, kaip dvd grotuvas veikia, o ji nelabai gaudosi jame, tai jai ta itampa junginet nekas + lyst po stalu norint ji ijungt...

Pagalvojau juk kai perkies nauja pulteli, jis nereaguoja, reik ji sujungt su ps3 tai gal ir atjungt yra lengvas budas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

PS3 slim cfw 3.55kmeaw (ar suinstalinus kmeaw turi system info rodyti, kad tai ne original fw?)

Parsisiunciau multiman 2.04.zip, o ten gal 15 failu. ka is ju reikia instalinti, kad veiktu zaidimai ir ftp rysys.

rinkinyje radau sekancius failus:

emuliatoriai:

20110602-Genesis

20110602-SNES9X

20110602-FCEU

20110603-VBA

BDrom-reset.pkg

multiman last game.rar

multiman base WT.pkg

multiman base.pkg

multiman eboot_fix.rar

ps3serv_gui.rar

usb.cfg

Ka is viso to reikia instaliuoti?

dabar instaliavau WT versija. parsisiunciau l.A.noire zaidima. pakeiciau PARAM.sfo failiuka, kad neprasytu fw 3.6 suinstaliavau fix;a. ir kai paleides multiman bandau paleisti zaidima mane tiesiog ismeta vel i pagrindini ps3 menu. o Ten nera paleidimo zaidimo. Ka as darau ne taip?

Ka tu darai ne taip? Tu atejai i tema kur lauzytojai nepageidaujami, todel atsakymo cia nesulauksi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki ,neseniai nusipirkau ps3 fat tipo jailbreikintas,paats nlbj as ten ka suprantu versija 3,55 per multimedia rodo 3,55 SC-8 HARMES ,isvis eina ant sito zaist zaidimus ar ne? ,nes isorinio hdd neturiu ,bandziau is vidini siustis bet vps net nepaleidzia blackbox 1,2 raso a error has accured doing sart operation ar kaska tokio kas zinot kur problema padekit.

Redagavo palius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.