Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

:DD ko toks pikc :) matai zmogas tik 11 postu prirases, dar nesigaudo kas ir kur :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Tai, kad mane psihiskai veikia tie nulauzinetojai. Koks skirtumas kiek postu parases, jeigu atejo i sita tema tai moka nueiti ir i jb tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Tai, kad mane psihiskai veikia tie nulauzinetojai. Koks skirtumas kiek postu parases, jeigu atejo i sita tema tai moka nueiti ir i jb tema

Pritariu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiek tiek atitoles nuo Sony naujienu esu, gal kokių gandų yra dėl PS3 Network'o baltijos regionui? Iš principo savo žaisliuko nejungiu prie interneto, nenoriu būti uk pilietis ar kitos šalies. Gal kokia peticija šiam reikalui yra pakurta? Nors kita vertus mane domina tik SP žaidimuose, networko norėčiau tik dėl trofėjų žvejybos... :thumbup::thumbup::fedup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiek tiek atitoles nuo Sony naujienu esu, gal kokių gandų yra dėl PS3 Network'o baltijos regionui? Iš principo savo žaisliuko nejungiu prie interneto, nenoriu būti uk pilietis ar kitos šalies. Gal kokia peticija šiam reikalui yra pakurta? Nors kita vertus mane domina tik SP žaidimuose, networko norėčiau tik dėl trofėjų žvejybos... :whistling::) :)

Toks pusiau veikia jau networkas. Store'as neveikia, online lošt negalima, bet pvz ant NBA rostus atsinaujint galima. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks pusiau veikia jau networkas. Store'as neveikia, online lošt negalima, bet pvz ant NBA rostus atsinaujint galima. :whistling:

neklaidink zmoniu, online zaisti galima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neklaidink zmoniu, online zaisti galima

Nu tada sorry. Vakar pas draugą buvau, tai neleido ko tai Resistance online lošt, tai ir galvoju taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

neapsiverk tik
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dink is cia su savo nulauzymais. Ka nematai specialios temos jailbreakui? Davai tik skrisk is cia.

Matai, temos pavadinimas yra: "Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3", o jailbreak netgi labai susiję su PS3, todėl žmogus, manau, visiškai nepadarė klaidos klausdamas šitoje temoje. Nesvarbu patinka tau hakeriai ar ne, neturi teisės pykti ant žmogaus ir vyti jį iš čia paklausus visiškai į temą tinkantį klausimą :) Xboxeriai turi tokią pačią temą ir ten žmonėm paklausus dėl nulaužimo, jie gauna išsamų atsakymą apie tai ir nieks jų nenukeikia :whistling:

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet deja cia net pats impaleris sake, kad su nulauzymais nerasytu. O eitu i specialia tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai, temos pavadinimas yra: "Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3", o jailbreak netgi labai susiję su PS3, todėl žmogus, manau, visiškai nepadarė klaidos klausdamas šitoje temoje. Nesvarbu patinka tau hakeriai ar ne, neturi teisės pykti ant žmogaus ir vyti jį iš čia paklausus visiškai į temą tinkantį klausimą :) Xboxeriai turi tokią pačią temą ir ten žmonėm paklausus dėl nulaužimo, jie gauna išsamų atsakymą apie tai ir nieks jų nenukeikia :whistling:

virsuj prie temos yra 3 labai paprastos ir aiskiai manau surasytos sitos temos taisykles. ar sunku labai pasiskaityt pries rasant ka nors ? :

Primename!

- Šiame forume galite diskutuoti apie PS3 konsolę.

- Diskusijos šiame forume, vienaip ar kitaip susijusios su PS3 jailbreak ir kitais nulaužimo metodais, yra griežtai draudžiamos! Jų vieta yra čia.

- Klausti PS3 360 konsolių meistų / čipuotojų / pardavėjų konktaktinių duomenų draudžiama! Visi žinomi kontaktai čia.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsitiko cia tokia baisi tragedija ? Gerai. Atsiprasau, susimaisiau, ne ten parasiau. Naujokas esu, bet nereikia iskart "skrisk is cia" ir panasiai lot kaip suniui, vietoj to kad pasakyt : zmogau ne ten pataikei. Kitoje puseje ekrano kazkaip visi tokie "kieti" pasidaro.

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beda. Parsiveziau PS3 pas tevus, ten stovi HDready telikas.palaiko tik 720p. Pajungiu ps3 per hdmi prie tv ir tas raso, kad hdmi unsupported. nors xbox veikia be problemu per hdmi. beje ps3 nustatymuose palikta nuo mano kito tv nustatyta auksciausia rezoliucija 1080p. kaip man pasijungt ta ps3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beda. Parsiveziau PS3 pas tevus, ten stovi HDready telikas.palaiko tik 720p. Pajungiu ps3 per hdmi prie tv ir tas raso, kad hdmi unsupported. nors xbox veikia be problemu per hdmi. beje ps3 nustatymuose palikta nuo mano kito tv nustatyta auksciausia rezoliucija 1080p. kaip man pasijungt ta ps3?

numesk video nustatymus i default. ijungiant palaikyk ijungimo knopke ispaudes kol isgirsi 3 pyptelejimus.tada kai persikraus vel ps3, turetu rodyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,noriu paklausti tokio dalyko.jai as naudoju e3 rakta ir 3.41 versija,tai ar pasileistu koks naujesnis zaidimas pvz:god of war 3,ar reiketu atnaujinti i naujesne versija?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.