Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

aciu. ta ir norejau suzinot filmai nesvarbu, bele zaidimai eitu :) keista tik kad ant xboxo taip o ant ps3 kitaip....

Ne į temą

nu jo ant boxo ir online mokamas,ir dar pabrango, o cia nieko. daug kas skiriasi.
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, iskarto nesmerkit perskaiciau temas ir sekiau jas,bet taip ir iki galo ir neaisku man del ps3 atrisimo. Ko reikia kad atsiristi ji? nes maciau pardavineja Usb rakta kaip cipa, poto ilituojama cipa, tai kaip ten yra istirko papasakokit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, iskarto nesmerkit perskaiciau temas ir sekiau jas,bet taip ir iki galo ir neaisku man del ps3 atrisimo. Ko reikia kad atsiristi ji? nes maciau pardavineja Usb rakta kaip cipa, poto ilituojama cipa, tai kaip ten yra istirko papasakokit?

Yra parašyta aiškiai su kuo galima atrišt http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...st&p=182455 , o kaip atrišt reikia paskaityt temą nuo 35 psl. arba nešk pas "meistrą", jei šitie variantai netinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kur butu dar galima atsisiuti ps3 zaidimu,neskaitant linkomanijos ir torrent.lt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na matai ar vienaip ar kitaip viskas pas mus keliauja is uzsienio i ta pacia linkomanija ar torent.lt, bet paprasciausiai mazai kas dar tempia iz uzsienio ps 3 zaidimus,tai sakau gal kas zino kokiu atviru uzsienio trakeriu is kur galima butu siustis,zinau viena gera saita kur gan daug zaidimu ps3 bet ten tik su pakvietimais,tai butu tapochek.net gal kas kartais turit koki pakvietima i si trakeri?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip torrentleech jau zuriu net 166 zaidimai ideti

Va cia ir nustebau kad Metal Gear Solid 4 24gb tik uzima ,o kai visi rekem kad ~50gb uzima ,maciau yra net ir ~17gb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai cia reikalingas pakvietimas? Nes kazkaip nerandu kaip cia uzsiregistruoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va cia ir nustebau kad Metal Gear Solid 4 24gb tik uzima ,o kai visi rekem kad ~50gb uzima ,maciau yra net ir ~17gb

Gali buti kad ten archyvuotas (spaustas) variantas, mgs4 turejo kruva pcm audio, kuris gan gerai compresinasi.

Redagavo tralialia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal yra zmoniu zinanciu kokios dabar vyksta PS3 betos? Ar siaip kokiu nauju shooter demo su online? xD Siaip skaiciau internete kazka paie kz3 beta kad tipo webas buvo bet man jo kazkodel tai nepaleidzia, tai gal yra zmoniu zinanciu kokios betos vykstA?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, ar išeitu man pvz PS3 prijungri prie monitoriaus per DVI-D ar D-SUB jungtį? (Čia nenaujas mano monitorius, tai būtų kol naują įsigyčiau) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar įmanoma iš 3.42v. downgradint i 3.41 ? ar jau teks laukt kol pasirodys ir ant 3.42?

Kol kas downgradinti neįmanoma. Teks laukt... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu problema ir nzn ka daryt db. Nusipirkau PSN Card is kanados, draugelis atsiunte ir bandau papildyti ja savo PS3 bet neina ;)

Uzsiregistraves esu United States. Buciau labai dekingas uz pagalba, tik sitam forume galiu sulaukt pagalbos, dekui is anksto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.