Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Esu naujokas konsoliu srityje, tai nenustebkit, jei kvailai paklausiu. Ruosiuos pirkt ps3 anglijoj. Ar veiks man jis lietuvoj? Esu pirkes DVD anglijoj, tai jis man nesusiderino su lietuvisku televizorium. Kaip bus su ps3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Esu naujokas konsoliu srityje, tai nenustebkit, jei kvailai paklausiu. Ruosiuos pirkt ps3 anglijoj. Ar veiks man jis lietuvoj? Esu pirkes DVD anglijoj, tai jis man nesusiderino su lietuvisku televizorium. Kaip bus su ps3?

Viskas veiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas veiks.

Dekuj uz atsakyma :)

Viskas veiks.

Dar viena klausimuka turiu. Ar susiderins su tv Sony w5500?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia pradzioj forumo skaiciau, kad su kitokiu sony modeliu kazkas negerai buvo. Ar gali atsitikt taip ir man (ruosiuos pirkt sony ps3 slim)?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia pradzioj forumo skaiciau, kad su kitokiu sony modeliu kazkas negerai buvo. Ar gali atsitikt taip ir man (ruosiuos pirkt sony ps3 slim)?

Pagal ideja turetu viskas but gerai.Nors lygtais sios temos pradzioje,vienas forumo narys rase,kad per HDMI niekaip nesigavo jam pajungti ps3 ir sony televizoriaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Komiska situacija, bet daugiausiai problemu su ps3 pajungimu (per hdmi) turi pacios sony tv. Del kazkokiu sony niuansu kartais iskyla problemu device handshaking fazeje ir prietaisai nesusijungia, na bet cia daugiau loterija nei desningumas ir paprastai problemu nekyla, tad teoriskai tau problemu kilti neturetu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu daba toki klausymas : is kur gauti tokius geimus kaip fat princess ir pan ? vienintelis budas pirkti per PSN ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu daba toki klausymas : is kur gauti tokius geimus kaip fat princess ir pan ? vienintelis budas pirkti per PSN ?

taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gaut daugiau avataru psn'e ? Visi seni is 2007 metu ten, ant xbox live buna picture pack ,ant psn yra kasnors panasaus ?

Visi avatarai kuriuos gali detis jau yra duoti. O kitokius reikia pirkti. Is psn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,turiu dabar tokia dillema.

As esu prijunges PS3 prie savo monitoriaus Samsung Syncmaster 226bw,bet jis neturi to audio in taigi negaliu prijungt paprastas ausynes.Taigi ieskau kito varianto.

Ar galima tiesiog pajungt paprastas ausynes prie PS3 per RCA kabelius kurie eina su PS3 bet prie ju prisijungt koki adaptoriu ir prie adoptoriaus ausynes?

Aciu is anksto,

Edgaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,turiu dabar tokia dillema.

As esu prijunges PS3 prie savo monitoriaus Samsung Syncmaster 226bw,bet jis neturi to audio in taigi negaliu prijungt paprastas ausynes.Taigi ieskau kito varianto.

Ar galima tiesiog pajungt paprastas ausynes prie PS3 per RCA kabelius kurie eina su PS3 bet prie ju prisijungt koki adaptoriu ir prie adoptoriaus ausynes?

Aciu is anksto,

Edgaras

Suisrask va toki adapteriuka ir pasijungsi ir ausines ir kolonkes 3.5mm jai reikes :thumbsup4:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu, kam reikia audio prijungus ps3 prie monitoriaus, stai variantas:

Reikes dvieju kabeliu. Jie nera brangus, pirmas kainuoja ~5LT, o antras ~13LT, bet abu is Amazon.co.uk

1) http://www.amazon.co.uk/Triple-Phono-Femal...2083&sr=8-5

2) http://www.amazon.co.uk/Quality-3-5mm-Ster.../ref=pd_cp_ce_0

Jau turejot suprast kaip ka pajungt :D Pats zadu pirkti toki rinkini :D

Redagavo Pa2k3l1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.