Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Bent jau aš, tai tikrai nebenoriu su Wi-Fi žaisti, po to kai pajungiau per kabelį...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bent jau aš, tai tikrai nebenoriu su Wi-Fi žaisti, po to kai pajungiau per kabelį...

Tipo per kabelį geriau, nei Wi-Fi? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aišku, gi pats pagalvok, kabeliu eina ištisai visa info, sklandžiau viskas veikia, o per wifi jei koks nors daiktas užstoja iškart kažkiek sutrugdo, wifi toli neveikia, o interneto kabeli gali iš toli atsivest ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu per kabeli eina pastovus stipriausias signalas,per wifi dar priklauso nuo atstumo ir pan,jei signalas i ps3 nera tobulas tai ir kickins is game del neto signalo nestabilumo.bent jau man nebuvo prob su wifi niekada.su norm netu net negalvociau kad jungti laida.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas man nuo wifi modemo yra gal kokie 50cm jei nemaziau ir lyg niekas netrugdo. Na reikes kada susiconfiguruot per kabeli. Paziuresim kas tada bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas man nuo wifi modemo yra gal kokie 50cm jei nemaziau ir lyg niekas netrugdo. Na reikes kada susiconfiguruot per kabeli. Paziuresim kas tada bus.

Na pas, mane irgi buvo nuo ps3 iki routerio ne daugiau metro, o ir routeris ne pats praschiausias buvo, bet tarkim streaminat media matydavau kaip smarkiai sokineja greitis, zinoma realiai dideliu problemu neturejau, bet tuo metu as ir online nelabai zaisdavau... Taciau kadangi pradejau naudotis ps3 media serverio paslaugomis, tu varganu 20-24 mbps, kuriuos isspaudzia ps3 g klases wi-fi nebeuzteko, tada teko issitraukti laida, nuo to karto atgal nebeziurejau, bet aisku, jei routeris gerai draugauja su ps3, ir jum nereikia dideliu perdavimo greiciu, galima naudoti ir wi-fi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu iskilo kita problema. Pajungiu per kabeli ir kai naudoji easy ar custom meta tipo The time to obtain ip address timed out. Nu ten kazkaip kitaip bet neeatsimenu. Zodziu kai suprantu negali gauti ip addreso. Ka daryt?

Redagavo TheDuDe

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu iskilo kita problema. Pajungiu per kabeli ir kai naudoji easy ar custom meta tipo Time exeed to obtain ip addres. Nu ten kazkaip kitaip bet neeatsimenu. Zodziu kai suprantu negali gauti ip addreso. Ka daryt?

Gali megint skambint interneto tiekejam ir sakyt, kad nori naudot viena intiko kabeli ant abieju kompu. Bent jau man taip reikejo daryt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas man ir taip modemas stovi pajungtas prie 3 pc. 4 lizdas dabar ijungtas i ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kiek as per wi-fi zaidziau , rysis visada buna stabilus , per laida nepajutau jokio skirtumo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano modemas (belaidis) uz sienos nuo ps3 ir pc mazdaug per 1-2metrus ir viskas veikia puikiai. rysis: excellent. Niekada dar neiskikino is servo ar pns.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

E,turiu kvaila klausima:

Kaip naudoti headseta?

As neseniai gavau tai as nueinu i option>accesory settings>manage blutooth devices as ji susirandu,sukonektinu ir ka toliau daryt?

as pvz nezinau kaip sneket per Cod:Waw. :)))

mano toks headsets:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...#ht_3053wt_1208

Nu praveri burna ir sneki. Ar niekas neivyksta? Siaip gal cod5 be voice funkcijos? :) Siaip paziurek gal ant mic yra kokie mygtukai. Ir pasiziurek voice settings ir jei tokie yra parasyk ka galima rinktis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cod waw tai palaiko voice chat :], kai pats turejau headseta, tai eidavau i settings, padarydavau Register Bluetooth Device ir kai noredavau pasijungt, tai pasirinkdavau savo ausines, tada uzsidega varneles zaliai berods ir viska issaugodavau.Poto eidavau i cia Settings > Accessory Settings > Audio Device Settings.

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.