Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Dabar dar vienas klausimas :)

Ant naujo tv pajungiau ps3 ,tv palaiko HD full

PS3 nuejus i Settings->Display Settings->RGB Full Range (HDMI)-> Limited ar Full KURI RINKTIS MAN GERIAU

Nes google daukas raso kad Limited o kiti Full

Nes tipo ant Full tamsiau biskiuka

Nors "full" ir skamba kaip geresnis variantas, rinktis (dazhniausiai) reiktu "limited".

This setting controls the range of information output via HDMI. Contrary to what you might think, this setting is best left on Limited for video-based material like Blu-ray and DVD for the majority of HDMI televisions. Some newer HDTVs can receive a slight benefit from Full if calibrated properly, but in general Limited is the best choice, and we use it in the lab to ensure compatibility of the reference player with all displays.

Nors chia aishq kaip kam, realiai pasirinkus "full" vaizdas tampa ryshkesniu, bet del kontrasto padidejimo, prarandama labai daug shesheliu detaliu (daug pilku tonu padaromi juodais, del to tamsiose scenose galima neizhiureti detaliu). "limited" gi ish pradzhiu gali atrodyti pernelyg shviesiais su "ishplautom" spalvom, bet chia kol nesusireguliuosi tv. Ash asmenishkai esu pasirinkes limited, nes mano atveju pachiame tv pasirinkus jo "full" alternatyva (tv tai dazhniausiai bus "hdmi black level"), gaunasi geriausias rezultatas (man). Kaip ps3 buna full, o tv limited, man vaizdas jau nebe taip tinka.

Pazhaisk su settings ir nuspresk pats, kosk vaizdas tau labiau tinka.

Redagavo tralialia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek kainuoja ps3 laidas is ps3 i rozete (elektros laidas/power cable). ir ar yra pirkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tinka betkoks nuo pc o jei slim tai nzn koks ten bet kad rasi is kur gaut tai 100% tikiu

Redagavo Benasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant Slimo toki buna:

Nuotrauka

Bet ir tai manau turetai rast.

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip slimas.

Bet manau turetu tikti nuo radijo buna toks kistukas, nuo fotoparato pakrovejo kaip eina is rozetes i blokeli is blokelio i fotika, nuo muzikos centro. ar as klistu? :)

Redagavo 3xTr3mDJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu gal paskaičiuok, ar bent nors trumpam susimąstyk, prieš rašydamas nesamones ir dezinformuodamas žmones, ok?

Pavizdys: Flower (kainos pradinės, be jokių akcijų ar nuolaidų)

USA ($) - 9.99 x 2.9 Lt = 28,97 Lt

EU (€) - 7,99 x 3.46 Lt = 27,64 Lt

UK (£) - 6.29 x 4.22 Lt = 26,54 Lt

RUS (p) - 275 x 0,0934 = 25,68 Lt

Ir t.t.

Čia kainos paskaičiuotos šios dienos kursu (žiūr.:SEB, negrynųjų pinigų pardavimas).

Kai baksas ir svaras buvo žymiai pigesni (o euras, kaip žinome - pririštas), kainos buvo visiškai kitokios, ir eurais pirkti buvo brangiausia.

Suprantama, kuo žaidimas arba DLC brangesnis - tuo labiau jausis skirtumas.

Yra dar tokie niuansai, kaip pvz mokesčiai (+ prie žaidimo kainos) kai kuriose USA valstijose...

Tad - NE, kainos NĖRA vienodos.

tai gal tu neklaidink zmogaus , duomenys paimti is xe.com usa,uk,eu kaina praktiskai ta pati,tik rusijoj siek tiek pigiau,

usa 27.98

eu 27.58

uk 26.83

rus 24.63

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal tu neklaidink zmogaus , duomenys paimti is xe.com usa,uk,eu kaina praktiskai ta pati,tik rusijoj siek tiek pigiau,

usa 27.98

eu 27.58

uk 26.83

rus 24.63

Šiaip tai jau praejo vos ne 2 dienos nuo to laiko, kai sudraskytas imete kainas, gi kiekviena diena kursas keičias, o psn gi kainų kiekvieną diena nekeičia, todėl kainos atrodo skirtingos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

usa 27.98

eu 27.58

uk 26.83

rus 24.63

Kam aš rašiau: Čia kainos paskaičiuotos šios dienos kursu (žiūr.:SEB, negrynųjų pinigų pardavimas)? Kursas kas dieną kinta, SEB kursą ėmiau, nes aš perku iš užsienio tik per SEB (kaip kiti - nežinau)

O tai, kad Rusijoj skiriasi "tik šiek tiek", tai čia kaip pažiūrėjus. Jei nuo 10 baksų vertės geimo, sutaupai "tik" 3lt, tai nusipirkęs 10 žaidimų, susitaupys dar vienam žaidimukui. O kai kurių žaidimų ar DLC kainos žymiai didenės negu 10 baksų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va siandien isidejau nauja Hdd i ps3 ,500gb iejus i setings info , raso kad 465gb yra , zinau kad tai ir turi but, bet man idomu kur ps3 dar nukisa kitus GB , nes raso kad laisvos vietos yra 412gb is 465gb kur isai padejo 53gb , Jokio restore nedariau kaip sakoma tuscias HDD tik update padariau i 3.30 ?

Nes at seno 80gb raso 74gb ,Hdd tuscias rodo 64gb ,10gb dinge

Idomumo deliai tik paklausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va siandien isidejau nauja Hdd i ps3 ,500gb iejus i setings info , raso kad 465gb yra , zinau kad tai ir turi but, bet man idomu kur ps3 dar nukisa kitus GB , nes raso kad laisvos vietos yra 412gb is 465gb kur isai padejo 53gb , Jokio restore nedariau kaip sakoma tuscias HDD tik update padariau i 3.30 ?

Nes at seno 80gb raso 74gb ,Hdd tuscias rodo 64gb ,10gb dinge

Idomumo deliai tik paklausiu

PS3 tuos GB pasiima savo OS reikmem (kaip ir xbox). Galbut chache'inimui ar dar kam nors, tik idomu, jog regis ji pasiima ne fiksuota GB skaichiu, o tam tikra %, nes kuo didesnis hdd, tuo daugiau ji rezervuojasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal daugumai tai pasirodis durnas klausimas, bet paklausiu :/ Girdejau ir kaikur skaiciau. pvz: nusiperki slim uzsieni ir neveikia ant jo lietuviski game. Ar tai tiesa? Ar veiks ant mano ps3 slim 120gb lietuviski zaidimai(ta prasme zaidimai is lietuvos) jei jis is kitos salies? :s

Redagavo 3xTr3mDJ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal daugumai tai pasirodis durnas klausimas, bet paklausiu :/ Girdejau ir kaikur skaiciau. pvz: nusiperki slim uzsieni ir neveikia ant jo lietuviski game. Ar tai tiesa? Ar veiks ant mano ps3 slim 120gb lietuviski zaidimai(ta prasme zaidimai is lietuvos) jei jis is kitos salies? :s

kur tu tokiu nesamoniu prisiskaitei???? ;) ;) ;):D ps3 yra region free ir gali is bet kur nusipirkti, nors is japonijos ar amerikos ir vistiek tau visi zaidimai veiks xD Redagavo narkata
Be cenzuru

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holla!

Sugalvojau reikia ausiniu, nuobuodu lost nekalbant. Pirk officialiu sony nesinori nes kaina nezmoniska, gal kas zinot kokios yra dar geros, geras garsas gaunant kita kalbant ir atvirksciai ir kad butu lietuvoi kur gaut. Ir aisku nebrangios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Holla!

Sugalvojau reikia ausiniu, nuobuodu lost nekalbant. Pirk officialiu sony nesinori nes kaina nezmoniska, gal kas zinot kokios yra dar geros, geras garsas gaunant kita kalbant ir atvirksciai ir kad butu lietuvoi kur gaut. Ir aisku nebrangios.

Tai o kiek tu tikies gaut už oficialia bevielę ausine su mikrofonu ? yra ir kitų negirdėtų firmų ausinių, kurių kaina apie 70 Lt, tuo tarpu sony headsetą iš užsienio gali nusipirkt už 90 Lt, kokybe neabejotinai bus geresne sony headset. Jei iš Lietuvos perkant http://www.prekes.net/preke/476629 http://www.prekes.net/preke/476596 , po 80 Lt manau tikrai neapsimoka, dar gali pasižiurėt skelbimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.