Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

holla, ta pati beda yra ir pas mane, nors gal beda negalima taip pavadinti... tiksliau butu fizika, ikaitusios daleles pleciasi, kadangi ant ps3 slim korpuso Sony truputi "pataupe" jog mes galetume pigiau isigyti, galiausia tas silumos koeficientas taip blogai ivertintas.

Paprastai tariant, korpusas braska, viduje viskas gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Beje,

Pas mane PS3 Slim irasyta 2.80 (lyg, gal 2.80+) firmware. Kiek zinau tai Slim'ai isejo su 3.00. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, gavau sian savo ps3 80gb, bandau pajungti i tv ir kai pajungiu rodo pilka vaizda :/ Kame problema? Gal galit padet? Be to reikia pirkt specialu sonu hdmi ar tinka ir is ermitazo? Reikia skubaus ats!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na sita susitvarkiau, dabar bandau sign in, susikuriau per intika acc ir kai bandau logintis meta: You cannot sign in using another user's sign-in ID (email address) Kas per sH?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk susikurt per pati ps3. Nes cia kiek supratau per pc susikuriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va turiu toki klausima. As kai nuejes buvau pas daruga pora zaidimu opaziurejom ir pas jo kai idedi zaidima iskart atsiranda UZRASAS DFIDELIOM RAIDEM PLAYSTATION 3 ir tada buna juodas ekranas (krauna zaidima) , o pas manes yra iskart juodas ekranas jokio uzraso neismeta PLAYSTATION 3 wa noreciau paklaust kaip butu galima padaryt kad uzrasas butu ir pas manes . nepykit us klausyma ,bet as toks zmogus kad viskas turi but idealiai :D . Uz atsakyma dekoju is anksto

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebus, nes pas tave turbūt yra daryti "System update" per kuriuos Sony prideda, išima, pakeičia kažką sistemos. Taip ir su tuo užrašu nuo kažkurio update jį pašalino. O pas draugą turbūt sena Firware todėl ir yra užrašas. :D

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu, kokį reginą geriusia pasirinkti kuriant ID, lietuvos nerdadau tarp šalių. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlau pagrindiniam ACC imti tik EU (UK, DE, RU ir t.t, kas papuola į 2 regioną). Išvengsi galimų problemų su žaidimu onlaine.

O USA susikurti visokiems demo parsiuntimams, kurių nėra EU acc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia biški toks offtopikas, bet įdomu kaip bus. Jei pvz. uk acc yra daiktas toks kaip vidzone ir jis neveikia realiai LT (apie ten tuos proxy keitimus nešnekam), tai kaip bus kai apmokestins PSN, atsiras už tuos pinigus daugybe naujų paslaugų, bet kadangi busim LT, kai kuriomis greičiausiai negalėsim naudotis ;), aisq jei pasirinksim tą PSN apmokestintą paslaugą. Negi sony nesprendžia tokių problemų? Jei aš, tarkim, mokėsiu pinigus, tai norėsiu, kad man viskas veiktų?

Redagavo narkata
Gerai pasakyta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negi sony nesprendžia tokių problemų? Jei aš, tarkim, mokėsiu pinigus, tai norėsiu, kad man viskas veiktų?

Pradėkim nuo to, kad Lietuvos iš viso nėra PSN'e... Kiek žinau, dabar net USA nebepriima lietuviškų kortelių, tai čia dar viena problema - lietuviai turės kažkur iš užsienio pirkti papildymus, kad galėtų apmokėti PSN paslaugas... O SONY ant to nusispjaut. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau paklaust ten kur yra per ps3 menu , system settings , ps3 restore system ka jis daro ? ka jis atkuria ? ir kuom skiriasi quick format ir full format ar jis galetu atkurt sena buvusi ps3 USERI? dekoju is anskto

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.