Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Rast tai rasi, bet turi laiku užtaikyti. Kitiems labai pinigų reikia tai ir už tuos 400lt gali rasti. Vienas nusipirko pažįstamas Slim už ~400lt (viskas tvarkoj tik džoistiko nebuvo) nes pardavėjęs grįžęs į Lietuvą sužinojo kad neina jo nuflashinti. :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Noreciau paklaust wtf is Life with Playstation programa skirta ps3? Turiu as ta programa, kelis kartus buvau isijunges, bet niekaip nepagavau ka ji daro ar kokia jos paskirtis :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Noreciau paklaust wtf is Life with Playstation programa skirta ps3? Turiu as ta programa, kelis kartus buvau isijunges, bet niekaip nepagavau ka ji daro ar kokia jos paskirtis :/

sunku i google ivest jei jau nezinai... :D

http://www.playstation.com/life/en/function.html

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per ps3 browseri man labai nepatogu narsyti ar kazko ieskoti, o prie pc prieiti nera galimybes.

tiesiog naujienos apie pasauli.orai,naujienos,kas kur vyksta ir pan.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau paklaust kai istraukiat diska is playsteisiano jis buna karstas ? kiek pastebejau mano ps3 gana stirpiai karstas nors ir yra vedinama patalpa viskas dulkes pravalau kap turi but pas manes yra ps3 slim jis kaip tik turetu nebut toks karstas as kai palietu ten gale paziuret ar ikaites kiek zuriu tiek buna toks karstas ar cia taip turi but o kaip pas jusu yra ?

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pas mane ant ps3 Fat, normalei jei ilgai palosiu tai ispucia karsta ora, o jei taip klausau muzika, ziuri koki filma, ar po ineta gribaujiu, tai siltas buna ,kaip ir visos tehnikos karsti karsti leidzia :) o seip tai siltas ir CD buna , dar nebuvo taip kad isemus disko negaleciau islaikyt rankose :) :) nu nebent dar saule sviecia i ps3 ir dar hatoj dusnekas koks +34c :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasau pataisykit pavadinima temos, nes ziauru kaip akis bado. SUSIJĘ

Redagavo narkata
Pataisiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Planuoju pirkti PS3 slim, tik vienas neaiskumas man likes. Kaip paleisti WMV HD 1080p faila per PS3, t.y. ar visus .WMV tvarkingai nuskaito. Kaip ji perkelti galima is PC i PS3? Turiu isorini HDD, bet jis suformatuotas NTFS ir nesinoretu jo performatuoti...Kokie kiti galimi budai? Aciu. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Planuoju pirkti PS3 slim, tik vienas neaiskumas man likes. Kaip paleisti WMV HD 1080p faila per PS3, t.y. ar visus .WMV tvarkingai nuskaito. Kaip ji perkelti galima is PC i PS3? Turiu isorini HDD, bet jis suformatuotas NTFS ir nesinoretu jo performatuoti...Kokie kiti galimi budai? Aciu. :wacko:

deja ps3 kartasi rodo kaprizus ir ne visus wmv nuskaito,kitas budas perkelti faila i ps3 tai usb stickas,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas budas perkelti failus i ps3 - naudoti media serveri. Tokiu budu galima perkelti bet kokio dydzhio (virsh 4GB taip pat) failus. Zhinoma tam reikes pc...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip pažiūrėti nuotraukas iš USB rakto ?

Dabar rašo kad nieko nėra . Gal formatas nuotraukų (*.jpg) netinka ?

Patį USB raktą mato , o kas jo viduje - nemato ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas budas perkelti failus i ps3 - naudoti media serveri. Tokiu budu galima perkelti bet kokio dydzhio (virsh 4GB taip pat) failus. Zhinoma tam reikes pc...

sitas budas nevykes,nes teks laaaabai igai laukti kol perkels

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.