Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

pirmi du modeliai turi PS2 CPU+GPU , antri du turi tik PS2 CPU,jie PS2 zaidimus emuliuoja.

Menkute korekcija, tie du modeliai turi ne ne PS2 CPU, o GPU, CPU emuliuojamas cell.

P.S. ar tik ne kalelas (jei gerai parashiau) pardavineja chia 80 gb ntsc modeli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip jis. Bet aš žadu naują pirkti. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atskirt, ar playstation 3 fat modelis palaiko ps2 žaidimus, ar ne, galima pagal flash kortelių skaitytuvą, jei ps3 neturi kortelių skaitytuvo reiškias neveiks ps2 žaidimai, jei turi flash kortelių skaitytuvą tada ps2 žaidimus jis palaikys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jis. Bet aš žadu naują pirkti. :)

Matai, sunku pasakyt ar rasi kur nors pirkt naują neišpakuotą fat pirmos ar antros kartos PS3 modelį, kuris palaikytų PS2 žaidimus :) Nebet ebay už labai didelę kainą (amazon neverta minėt, nes į Lietuvą iš ten prekės negabenamos).

Redagavo Epikus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai nors pagalvojau juk visien savo PS2 abu parduodu (praše, jei kam smalsu), tai ir žadimų nebebus, tai nafik kad man tuos PS2 žaidimus kad skaitytu? :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai nors pagalvojau juk visien savo PS2 abu parduodu (praše, jei kam smalsu), tai ir žadimų nebebus, tai nafik kad man tuos PS2 žaidimus kad skaitytu? :thumbup:

jau buvo sakyta kokie modeliai tinka,paskutinias is tu skaitanciu PS2 buvo gamintas iki 2007 vidurio kazkur,viskas.tai is kur tu rasi nauju,labai sunkiai,nebent dar kokioj parduotuvej rastum tu kurie buvo grazinti taisyt ir veliau klientui dave kita ,o ta pataise ir idejo i parduotuve kaip biski naudota,nauju nerasi isvis niekur manau.nori naujo ,tai imk slima aisku,ir pamirsk Linuxus,PS2, bet turesi maziau elektros naudojanti PS3,pirmi modeliai tikrai gana daug rijo palyginus su tais slimais.

jei nereikia ps2 palaikymo tai imk nauja slima ir tiek,kam cia klausti dar koki imti.aisku nauja,jei nedomina nei PS2, nei emuliatoriai per linuxus.

idomu jei jau pabodo PS2 zaidimai kad jau parduodi,ko tikiesi is PS3.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau buvo sakyta kokie modeliai tinka,paskutinias is tu skaitanciu PS2 buvo gamintas iki 2007 vidurio kazkur,viskas.tai is kur tu rasi nauju,labai sunkiai,nebent dar kokioj parduotuvej rastum tu kurie buvo grazinti taisyt ir veliau klientui dave kita ,o ta pataise ir idejo i parduotuve kaip biski naudota,nauju nerasi isvis niekur manau.nori naujo ,tai imk slima aisku,ir pamirsk Linuxus,PS2, bet turesi maziau elektros naudojanti PS3,pirmi modeliai tikrai gana daug rijo palyginus su tais slimais.

jei nereikia ps2 palaikymo tai imk nauja slima ir tiek,kam cia klausti dar koki imti.aisku nauja,jei nedomina nei PS2, nei emuliatoriai per linuxus.

idomu jei jau pabodo PS2 zaidimai kad jau parduodi,ko tikiesi is PS3.

Mano ps2 nebuvo atrištas, todėl viskas pabodo, o atsirišt nebuvo lėšų, jau norėjau atsirišt bet lazeris sudegė. O iš PS3 tikiuosi geresnės grafikos, live, ir taip pa HDD.

Ai dar norėjau paklaust apsimoka pirkt naują PS3 SLIM 250GB už ~1200lt?

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tenkina kaina pirk,vieniem tinka, kitiem ne.Čia jau tau pačiam reikia žiūrėt kaip kas yra.

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jūsų atvilgiu kaip? Tiesia iš parduotuvės būtų. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jūsų atvilgiu kaip? Tiesia iš parduotuvės būtų. :thumbup:

musu atzvilgiu kiekvienas rekansi kas jam geriau,pagal finansus ir pan. tai ir tu taip rinkis. sakai nebuvo lesu atrist PS2,o dabar bus lesu pirkti orgus PS3 zaidimus? vienas zaidimas kainuoja kaip visas PS2 :)

jei netureciau pinigu daug manau imciau naudota ir pigiau,na jei jau zengti i ta next gen tai na jei prie vaizdo nekibti,tai bent jau garsu apsirupint,nzn man bent jau tai bent jau ne geru ausiniu tai geriau nezaist isvis zaidimo,negu per koki telika pasileidus klausyt,nu sorry, zeme turi drebet kai BC2 losi,jei nera tokios galimybes tai bent jau ausinese turi drebet ten viskas padoriai.

ka imti geriau ir uz kiek priklauso TIK nuo pinigu.paimsi nauja konsole bet losi su teliko garsu ar su kokiom lievom pc kolonkem.nu sorry tai jau geriau naudota PS3 ,ir uz likusias bapkes bent jau ausines geras,tai bent jau sau gero pasidarysi.

cia tik mano nuomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu matai, aš tikriausiai išvažiuoju į UK gyvent nuo rudens. Ten žaidimai PS3 5-40svarų, o ant ausinių visada surasiu pinigų manau. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ps2 nebuvo atrištas, todėl viskas pabodo, o atsirišt nebuvo lėšų, jau norėjau atsirišt bet lazeris sudegė. O iš PS3 tikiuosi geresnės grafikos, live, ir taip pa HDD.

Ai dar norėjau paklaust apsimoka pirkt naują PS3 SLIM 250GB už ~1200lt?

Lietuvoi pigiau nerasi Slim' o 250gb su garantija, dar yra žmones be garantijos po 850 pardavineja . Imk iš parduotuves su garantija jei nenori sukt galvos, kad užlinks ar dar kas. Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tiesa, kad PS3 skaito tik Fat32 isorinius hardus per usb? nes turiu NTFS hdd samsung 200GB ir man jo neskaito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa

Na db kaip tik bandau formatuoti savaji hdd ziuresiu kas bus.

viena karta jau formatavau bet neskaite nesuprantu del ko gal delto kad tas exFAT nera FAT32 nes formatavau su windows vista o jis turi kazkoki exFAT tai pamaniau kad cia gali buti tas FAT32. kazkur paskaitinejau kad tas exFAT yra istikro FAT32, bet nesvarbu dabar bandau su programa (Paragon Partition Manager Profesional)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.