Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

nuriu paklaust kaip i galerija ikelti nuotraukas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uzeini ant tos nuotraukos spaudi :D ir pasirenki COPY

Ar tu sneki kur speceli yra galerija nuotraukomis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uzeini ant tos nuotraukos spaudi :D ir pasirenki COPY

Ar tu sneki kur speceli yra galerija nuotraukomis ?

aha as apie ta specislia galerija .noriu ykelt savo kelias nuotraukeles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki ca man dabar toks klausimelis iskilo,ar yra koks budas padidinti usb jungciu skaiciu ant ps3 nes pas mane 40gb su 2 usb tai man biski mazokai darosi ,ce nesenai maciau topo centre toki http://www.tiptop.lt/preke/acme-usb-2-0-hu...1-5-m-usb-cable aparaciuka,kaip manot jis veiks?

[/quot

e]

as nezinau kaip jie vadinas bet as turiu paty pigiausia is jo iseina 6usb nu jis pas mane veikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha as apie ta specislia galerija .noriu ykelt savo kelias nuotraukeles

tada nzn ,bandik visokius varijantus turetu iseit tikrai , nelabai turetu ten but sunku , ir nemanau kad ten jau labai turetu taip sudetingai detis nuotraukos

sveiki ca man dabar toks klausimelis iskilo,ar yra koks budas padidinti usb jungciu skaiciu ant ps3 nes pas mane 40gb su 2 usb tai man biski mazokai darosi ,ce nesenai maciau topo centre toki http://www.tiptop.lt/preke/acme-usb-2-0-hu...1-5-m-usb-cable aparaciuka,kaip manot jis veiks?

Pas mane ir du isejimai USB is PS3 tai turejau Hama 4 isejimu (mokejau gal kokius ~7lt) ir kuo puikiausei veikia ant ps3

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada nzn ,bandik visokius varijantus turetu eisit tikrai , nelabai turetu ten but sunku , ir nemanau kad ten jau labai turetu taip sudetingai detis nuotraukos

dekui nors uz tai Redagavo narkata
Tam yra padekos knopkite ir + - nebutina buvo rasyt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dekui uz atsakymus jieskosim hama firmos :D

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

norejau paklausti,cia yra taskai ir juos gali pernesti ,tainoreciau suzinoti kam kaip ir del ko

norejau paklausti,cia yra taskai ir juos gali pernesti ,tainoreciau suzinoti kam kaip ir del ko

sory klaida ne pernesti o pervesti
Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tik siaip idomu,bet kaip gali neuztenkti 2 usb ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visaip gali but

PVZ.: Sneki sudraugeliu pasijunges kamera per chata, ir tuo paciu krauni du pultelius , ir jau neuztenka tau USB , o tau reik butinai pakraut ,nes jie issikrove ,nes kitas draugelis tuo ateis ir zaisit koki zaidima dviese , o ka sneket jei kokia FIFA ar NBA zaist su 4 pulteleis ir reik pakraut juos , ka dar sneket apie HDD pajunkta isorini ar koki flesiuka , cia galima daug ka isvardint

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

nezinau kur rasyti tai rasau cia ,dauguma xboxsininku(ne visi) turi kaskokius man dar nematytus xbox. pvz xbox360 jaspers labai ydomus modelis

(as zinau kas tai yra) tai ka man isardyt pleisteshina ir surasyt jo detales kad atrodyciau the best .be to kitokiu xbox ir nera neskaitant tu senienu iki 2008 be to mano pora draugu ysigijo xbox kaip tik pasirode ir jie ne jasper bet iki siol neturi jokiu problemu

Redagavo Klubas
Oftagai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

auksinis,

Ne į temą

sukonkretink savo klausimą, nes nieko nesupratau ko tu čia norėjai paklausti ir kuo tau reikia padėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

auksinis,

Ne į temą

sukonkretink savo klausimą, nes nieko nesupratau ko tu čia norėjai paklausti ir kuo tau reikia padėti.
Ne į temą

kas per xbox 360 elita jasper ?mano draugas prekiauja xbox bet dar ne ant vieno namaciau kad vadintusi xbox elite jasper (nes jasper nera tokio uzraso)
Redagavo narkata
off tagai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip tai čia tema apie PS3, jei nepastebėjai. :mellow:

Ne į temą

O Jasper manau vadinama ne pati konsolė, o motininė boxo plokštė. Smulkiau tau papasakos žmonės xbox'o temose.
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.