Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

Bandziau jau visus imanomus "Jungimo" varijantus kaip Tamsa per HDMI taip tamsa :) ...Na beliko tik vienas varijantas,Pritaikyti HDMI laida (nes ir lietuviu jau radau su tokia beda su Sony Bravia ir SP3) kad pritaikius HDMI laida viskas 'Nusvito"..... Uzsisakiau sita laida:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21516 tipo Bravia ir SP3,ziuresim kaip cia bus....Na jei tas laidas nesuveiks,tada reiks kad kas Prilektu prie manes su SP3 Slim,va jei ir Slim nesuveiks tada reiks tempti y Garantini.

:):):):):):) nu tu pavarai,nusipirko laida uz $5.66 ,100% kad neveiks ,pikr normalu koki o ne pigiausia s... kuri randi

as imciau kazka is sony gaminiu

http://www.nextag.co.uk/sony-hdmi-cables/search-html

nesakau imti uz £100,bet pats mastyk kas isena uz $5 is kinijos,

pirkai gera telika noredamas kokybes ir nori ja isgauti per sudina kabeli,uz tiek padorus scart perejimas neiseina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Puikiai veikia no Lag su 0.5 Mb internetu, cia pas Kluba, o pas mane XBL veikė be problemų su 512kb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:):devil::):):):) nu tu pavarai,nusipirko laida uz $5.66 ,100% kad neveiks ,pikr normalu koki o ne pigiausia s... kuri randi

as imciau kazka is sony gaminiu

http://www.nextag.co.uk/sony-hdmi-cables/search-html

nesakau imti uz £100,bet pats mastyk kas isena uz $5 is kinijos,

pirkai gera telika noredamas kokybes ir nori ja isgauti per sudina kabeli,uz tiek padorus scart perejimas neiseina

nu pas manes laidas uz 0,89 pencus ir veikia kuo puikiausiai, durniu durnius turi but leist pinigus ant hdmi laido kokybe lieka ta pati, mokesi milijona ar 1 lita. tik ant pigesniu pastebejau kontaktai linke greiciau nulust, bet koks skirtumas ikisai ta laida ir tegul buna, juk neklibinsi jo kas dien

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas manes laidas uz 0,89 pencus ir veikia kuo puikiausiai, durniu durnius turi but leist pinigus ant hdmi laido kokybe lieka ta pati, mokesi milijona ar 1 lita.

Pritariu visu 100%,Na o Gerb.kazinak pasakysiu kad cia yra pacio zmogaus isitikinimas del tu laidu Kainu ir Rodymo kokybes skirtumu,galvoji kad brangesnis tai per ji jau Eis geresne kokybe???Jeigu tuos visus laidus "kepa" tie patys kinieciai,tik vienam sandeli Originala o uz sienos jau eina "klonai"....cia kaip ir su visa kita aparatura.

Zinoma as nesiruosiu gincytis ar per Sita laida man pasileis ar ne,ir tai cia ne mano tas SP3 (bet ateiti galvoji ir as pasijamti tik gal Slim) :devil:

Redagavo kuras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu visu 100%,Na o Gerb.kazinak pasakysiu kad cia yra pacio zmogaus isitikinimas del tu laidu Kainu ir Rodymo kokybes skirtumu,galvoji kad brangesnis tai per ji jau Eis geresne kokybe???Jeigu tuos visus laidus "kepa" tie patys kinieciai,tik vienam sandeli Originala o uz sienos jau eina "klonai"....cia kaip ir su visa kita aparatura.

Zinoma as nesiruosiu gincytis ar per Sita laida man pasileis ar ne,ir tai cia ne mano tas SP3 (bet ateiti galvoji ir as pasijamti tik gal Slim) :D

pirk ka tu nori,bet po to neateik cia ir neverk kad tau neveikia ps3 per hdmi uz 1lt,as niekur nesakiau apie geresne kokybe su brangesniu kabeliu,tik patariau neimti pigaus sudo,o imti optimaliausia varianta,kad nereiktu po to verkti,labai tu zinai kaip ten kinijoj viskas vyksta,jo visus laidus laidus kepa kinieciai,tik geriem laidam naudiojami geri produktai,pigiem po 1lt naudojamo atliekos ir ju kokybes neikas nekontrolioja,kinai gamina ta ka ju praso gaminti,taip kad jeigu kazkas uzsake pagaminti hdmi kabeli kuo pigiau ,jei ir pagamino ir pardave tyau uz 1lt ir tu dabar reki kad jis toks pat geras kaip ir uz 100lt ne juos abu pagamino kineiciai

:D :D :D;) ;)

p.s. dirbu kompanijoj kuri gamina elektronika medicinai ir aviacijai,taip kad apie kabelius ir ju kokybe zinau nemazai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tuos visus laidus "kepa" tie patys kinieciai,tik vienam sandeli Originala o uz sienos jau eina "klonai"....cia kaip ir su visa kita aparatura.

Sorry, už tai, kad atversiu tau akis, bet žinok tai vyksta ne tik su aparatūra, ir ne tik Kinijoj. :) Paimkime kaip pavyzdį mūsų Lietuvą. Tose pačiose gamyklose gaminami tos pačios rūšies produktai, bet su laaabai skirtinga kokybe. Apie maistą ar gėrimus turbūt net galima ir nekalbėti. Visi žino ir jaučia kuo skiriasi pigi dešra nuo brangios, nors ir gaminama toje pačioje gamykloje. Tas pats ir su alum ir NET su šikpopierium. Juk nesakysi, kad nėra jokio skirtumo valant subinę su "švytriniu" popierium už 0,50lt ar su popierium už 1,50lt? :)

Vat tas pats vyksta ir Kinijoje. Nesu aš laidų specas, bet kad su pigiais laidais būna daugiau problemų negu su brangesniais - faktas. Aš pats asmeniškai esu išbandęs pigų (~20lt) ir brangesnį (~80lt) laidus. Gal vaizdo kokybės skirtumų plika akimi įžiūrėti ir nepavyktų, bet kai su pigiu laidu pas mane retkarčiais atsirasdavo kažkokie triukšmai ir vaizdo "bangavaimai", o su brangesniu - visada švarus vaizdas, mane paskatino likti prie brangesnio.

Be to, reikėtų nepamiršti, kad HDMI tai ne tiesiog vielos gabalas, bet aukštos technologijos kabelis, pritaikytas net skirtingų versijų standartams (ar kaip čia išsireiškus :) ):

Nuotrauka

* lentelėje trūksta dar 1.4 versijos, bet ant "smūgio" radau tik šitą.

Internete pilna yra ir HDMI kabelių apžvalgų bei testų:

PVZ1; PVZ2 ir t.t.

Tokie testai parodo, kad tarp skirtingų HDMI kabelių negalima dėti lygybės ženklo. Beabejo, iš tų pačių testų, galima pamatyti, kad ne visada brangesnis kabelis yra geresnis už pigesnį, bet tai tik išimtys, kurios pasitaiko bet kurioje srityje. Ir stebūklų nereikia tikėtis... :)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sorry, už tai, kad atversiu tau akis

Aciu kad atverei akis :) . . . Taip, kaip ir tu rasai skirtumo nepajusi plika akimi tiek uz 15lt tiek uz 130lt, kaip tik vakar izbandziau Kaimynelio HDMI 1.5m laida kuris jam kainavo viso 180lt kazkoks "Gold edition" (na pries metus pirko gal dabar pigensnis)Na tikrai gan rimtas laidas pagal "Stovi" ir "Dizaina",pakureme testini 1080p. vaizda per Dvico Tvix 6500a. As jums nuo sirdies pasakysiu kad skirtumo nepajutau nuo 180lt laido ir mano Kinietisko uz 8$...Nu galvoju jau SP3 ir mano TV ji tikrai atpazins,bet deja Rezultatas tas pats :) . . . Sakau Eksperimentuoju tik del Sportinio intereso.Bet kad maniskis Sony Bravia ir SP3 kazkuo nesuderinamas per HDMI tai cia faktas,as jau net nesitikiu kad mano Uzsakytas tas laidas suveiks :) bet......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuras

Ne į temą

Kas nerizikuoja tas Sampano negeria :)
Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuras

Ne į temą

Kas nerizikuoja tas Ssmpano negeria :)

Ne į temą

pritariu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu kad atverei akis :D . . . Taip, kaip ir tu rasai skirtumo nepajusi plika akimi tiek uz 15lt tiek uz 130lt, kaip tik vakar izbandziau Kaimynelio HDMI 1.5m laida kuris jam kainavo viso 180lt kazkoks "Gold edition" (na pries metus pirko gal dabar pigensnis)Na tikrai gan rimtas laidas pagal "Stovi" ir "Dizaina",pakureme testini 1080p. vaizda per Dvico Tvix 6500a. As jums nuo sirdies pasakysiu kad skirtumo nepajutau nuo 180lt laido ir mano Kinietisko uz 8$...Nu galvoju jau SP3 ir mano TV ji tikrai atpazins,bet deja Rezultatas tas pats :D . . . Sakau Eksperimentuoju tik del Sportinio intereso.Bet kad maniskis Sony Bravia ir SP3 kazkuo nesuderinamas per HDMI tai cia faktas,as jau net nesitikiu kad mano Uzsakytas tas laidas suveiks :) bet......

viena m forume zmogus rase,kad veze telika i garanti,keite plokste kazkokia,po to ps3 ejo be problemu,turi garanti,nuvesk tegul taiso ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuras, paklausiu gal ir kvailą klausimą- o PS3 firmware naujausia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuras, paklausiu gal ir kvailą klausimą- o PS3 firmware naujausia?

Bandant atnaujinti raso kad tipo "Pas jus naujausia versija" :)

o tiesiog jungiant ne prie tavo TV?

Jau rasiau, eina kaip bite su kitais TV

viena m forume zmogus rase,kad veze telika i garanti,keite plokste kazkokia,po to ps3 ejo be problemu,turi garanti,nuvesk tegul taiso ir viskas

Taip ir as sita skaiciau,Pasikartosiu, cia ne mano tas SP3 o ir pats galvoju jei pirksiu tai tik Xbox.....Sakau jei nepavyks paleisti su Laukiamu laidu,tada reiks paprasyti pas koki Forumieti is KAUNO kad Atvaziuotu y svecius su SP3 Slim Ir bandyti ji paleisti...(del sp3 darau tik del sportinio intereso) Redagavo kuras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.