Rolazz

Klausk, o mes tau atsakysim, kas susiję su PS3

Rekomenduojami pranešimai

setings/display setings/video output setings per ten pasirink hdmi

Sita randu,paspudus tipo turi persiduoti vaizdas jau y HDMI bet TAMSA irpo 30sek. sugryzta vel y scart

ir automatic

Sito ten nera ant HDMI :pirate2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas manes tai yra automatik o tau sugrysta po 30 sec nepaspaudi yes kad matai vaizda sugrazina y scart, arba hdmi laidas blogas arba tv kaskas netaip, daugiau kuom padet negaliu y darba jau laikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hdmi laidas blogas arba tv kaskas netaip

Na 3 laidus patikrinau nuo kitu yrenginuku,rezultatas tas pats. :pirate2:

Ka daugiau jokiu Minciu :) Nu Poooolnyy P.....iec nu ir atrodo kokiu cia dar minciu gali buti,kaip taip Viskas paprasta....Beeet kazkas nu negerai. :)

Redagavo kuras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip pajungti mikrafus si laidais singstar ,nustatymuose bandau kalibruot bet meta eror ir ar savo dvd karaoke eina dainuot su ps3?dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na 3 laidus patikrinau nuo kitu yrenginuku,rezultatas tas pats. ;)

Ka daugiau jokiu Minciu ;) Nu Poooolnyy P.....iec nu ir atrodo kokiu cia dar minciu gali buti,kaip taip Viskas paprasta....Beeet kazkas nu negerai. ;)

gal telikas nepalaiko 720p,del to ir meta klaida,ant teliko pasiziurek kas nustatyta,o gal telikas koks fuflekas ,nepalaiko hd,tik hdmi jungtis prikabinta ant durniaus ,esu mates kelis tokiusis kinijos

arba apipiso tave epardavejas ;)

siaip tai turetu automatiskai persijungti prijungus hdmi,bent jau pas mane taip yra

Redagavo kazinak

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal telikas nepalaiko 720p,del to ir meta klaida,ant teliko pasiziurek kas nustatyta,o gal telikas koks fuflekas ,nepalaiko hd,tik hdmi jungtis prikabinta ant durniaus ,esu mates kelis tokiusis kinijos

arba apipiso tave epardavejas ;)

siaip tai turetu automatiskai persijungti prijungus hdmi,bent jau pas mane taip yra

Na telikas po mano "Parasu" parasytas koks ;) t.y. Sony KDLV5500(kuris yra full) prie kurio pajungti Du HD yrenginukai HD sukasi be problemu ;) . . . Na pardavejas ne E, PS3 tiesiok is namu paimta.Del Automatinio perjungimo, Tai taip ir vyksta Kiekviena karta ijungus Console per scarta Jis "Uzgaudo" ir HDMI ir klausia ar norite Jungtis ;) zinoma Noriu ;) bet kad juodas fonas tik islieka ir viskas, po jau reike Resetinti cinsole kad isvysti Sviesa ekrane......

Ps.O ziurekite negali buti kad PS3 (kazkur buvau mates nustatymuose kad yra 50Hz) O mano TV nustatyta 60Hz (cia senai kazkada braidziau po TV nustatymus ir uzdejau ant 60Hz) ar delto gali nerodyti????? Klausiu nes siuo metu jau Seimyna miega,nepriesiu jau pareguliuoti ;)

Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu TV pultelyje pamaigyk signalo įvesties pasirinkimus(input). Spėju, dabar pajungęs ant Scart(AV analoginio) lauki kol per jį pradės rodyt skaitmeninis(HDMI) signalas. Taip nebūna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spėju, dabar pajungęs ant Scart(AV analoginio) lauki kol per jį pradės rodyt skaitmeninis(HDMI) signalas.

Jau tu mane visai tokiu bumbuku skaitai ;) ,bet aciu uz patarima.Ir atrodo ne tokias sistemas teko video derinti ;) o cia nesiseka hdmi prijungti hmmmmm.....

Ps.Einu sniego pakasti,gal smegenis prapus... ;)

Redagavo kuras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nesuprantu ,tu ir scart ir hdmi kabelius pasijunges,tai palik vien hdmi ir ziurek kas bus,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nesuprantu ,tu ir scart ir hdmi kabelius pasijunges

O tu nori pasakyti kad taip Neymanoma Laikyti sujungtu laidu???? ;)

tai palik vien hdmi ir ziurek kas bus

Nieko nevyksta, as jau ismeginau ir visas HDMI jungtis ir 3 HDMI laidus,rezultatas tas pats ;)

ir jau visa Youtube isziurejau

http://www.youtube.com/watch?v=BUYp5QN2O0o...feature=related

Cia sito zmogelio sprendziama problema:

http://www.gamespot.com/pages/forums/show_...pic_id=26719454

Tik nelabai as kertu anglu (bet google/translator veike).... Bet esme supratau....

Nu nzn jau jis paruostas nesti Dovanu( gavejas visitek zais per scart jungti,nes TV neturi su HDMI) , bet man paciam idomu del ko Nesusidraugauja su TV,nu paziuresiu kita diena nesiu ta PS3 pas kaimyneli pas ji yra cieli 3 LCD TV (ir dar skirtingu firmu)..paziuresim kur cia suo pakastas.....

Aciu visiems padejusiems .

Redagavo kuras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prie teliko prie ko dar? :D

per tulpes, jai turi geresni tv galesi junkt per hdmi jungti, komplekte buna tulpes ir scart jungtis tai galesi pasijunkt prie beveik betkokio teliko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per ps 3 galima klaisytis muzikos zaidziant zaidimus ?Nes kai bandau paleisti daina per "music" raso " music content cannot be played during use of this game" tai galvoju ant sito vienintelio neveikia, bet isbandziau per far cry 2, gt5 pro, kitas demo per juos taip pat ta pati rase

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per ps 3 galima klaisytis muzikos zaidziant zaidimus ?Nes kai bandau paleisti daina per "music" raso " music content cannot be played during use of this game" tai galvoju ant sito vienintelio neveikia, bet isbandziau per far cry 2, gt5 pro, kitas demo per juos taip pat ta pati rase

Na matai jei ant neivieno negalima klausiti muzikos kurios tu paleidai,tai nesusiprotejai kad isvis negalima ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na matai jei ant neivieno negalima klausiti muzikos kurios tu paleidai,tai nesusiprotejai kad isvis negalima ?

Tai jei isvis neleistu tada rasytu, zaidimo metu negalima klausytis muzikos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.