zuvins

Ar zaidziant zaidimus is HDD Xdeze maziau kaista?

Rekomenduojami pranešimai

Ar zaidziant zaidimus is HDD Xdeze maziau kaista?

Tiek ir tenoreciau suzinot, nes kiek nete ieskojau tai vieni sako taip, kiti ne..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pagal ideja ne, kodel turetu maziau kaist, cia nieko bendro neturi juk, dvd romas dirba savo darba ir tiesiog siuncia tuos pacius duomenis apdirbt, gpu ir cpu, kaip ir hdd. taigi teoriskai kaista taip pat, bet uztat garso maziau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pvz pas mane tas cd romas xboxo dirba taip, kad nzn reikia ausi priglaust netoli jo, o siaip losiu is HDD ir esu losias is cd tj turiu pasakyti, kad apytikriai tas pats tik tiek, kad leciau skaito cd romas didesnius zaidimus ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O gal kas del ausinimo koki patarima duotu? Sakykim jei as virsuj ispjauciau 2 skyles dideles, ideciau ausintuvus pc korpusui kur ausint, gi zymiai maziau kaistu...

Nenoriu kad RROD vel islystu, nes bijau kad jau deze kojas pakratys...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pvz pas mane tas cd romas xboxo dirba taip, kad nzn reikia ausi priglaust netoli jo, o siaip losiu is HDD ir esu losias is cd tj turiu pasakyti, kad apytikriai tas pats tik tiek, kad leciau skaito cd romas didesnius zaidimus :)

Ne į temą

x360 dirba kaip kylantis lektuvas..po to dar pavaro kaip traktorius geras ...kur jau ten tu nieko negirdi.. :) gal blogai su klausa... dar tokio garsaus irenginio namie nesu turejas...tyliai jis dirbo su senais flashais..patikek ,mano boxas jau senukas..zinau kaip dirbo seniau ir kaip dabar..

aisku neflashintas tai jo dirba normaliai manau daug tyliau..na bet namu kino garsas bent jau tai gali uzgozt ..tas gerai.. :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaista tiek pat, dirba tyliau ir greiciau. o skyliu tavo vietoj nepjauciau, tiesiog parink normaliai vieta dezej, nestackink ant kitos aparaturos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

x360 dirba kaip kylantis lektuvas..po to dar pavaro kaip traktorius geras ...kur jau ten tu nieko negirdi.. :) gal blogai su klausa... dar tokio garsaus irenginio namie nesu turejas...tyliai jis dirbo su senais flashais..patikek ,mano boxas jau senukas..zinau kaip dirbo seniau ir kaip dabar..

aisku neflashintas tai jo dirba normaliai manau daug tyliau..na bet namu kino garsas bent jau tai gali uzgozt ..tas gerai.. :)

Zinok nzn koks pas tawe ten xbox'as gal ten kokia zoliapjove, bet asmeniskai pas mane jis lb tyliai dirba :) nieko nesigirdi praktiskai :) Nenoriu gincytis toliau as tiesiog sakau, kaip yra pas mane :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol nebuvo galimybes zaist zaidimu is HDD, tol xboxas atrode veikia gana tyliai, taciau pameginkit dabar pazaist is disko tai tikrai pasijaus skirtumas, erzinantis garsas :) Na, o gryztant prie temos, tai gal ir sumazeja temperatura 0,1 C zaidziant is HDD, bet del to tikrai netures itakos RROD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.