Impaler

Naujojo PlayManija.NET logotipo konkursas!

Rekomenduojami pranešimai

Negaliu patiket :) i top 5 patekau... tokia garbe :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip mano nomuone kaip dizainerio tai vertesnis buvo šitas

http://img683.imageshack.us/img683/4527/4copyu.png pridėjus keletą korekcijų, žinoma. ;]]

http://img203.imageshack.us/img203/6941/plmgeras3.png o šitas į 5ą patekt neturėjo.

Nu man tai kas, patekau į 5ą, nelaimėjau. Pasakyt norėjau kaip dizaineris.

Peace jah, sveikinam nugalėtoją ir laukiam naujojo PLM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...(prisiminus pirmaji konkursa, kuri kaip ir si karta laimėjo ne PLM narys).

Chmm.. Kažkoks sąmokslas... :) Ar tik nebuvo iš anksto suplanuota, kad nelaimės forumietis? :) Joke :)

Impaler, o tas Nr.1 tai čia jau galutinis variantas? Gal vis tik autorius pabandys džoistiką pakeisti? :)

Šiaip buvo faina sudalyvauti. Kažkiek prisiminiau photoshop'ą (paskutinį kartą naudojau darydamas kažkam avatarus ir sigus iš šio forumo, turbūt prieš kokius metus :) ) Neoficialiai tarp forumo dalyvių užimta 1 vieta - SUPER :) Malonu kai esi įvertintas. :) O vat kaikurie, mano manymu, nebuvo tinkamai įvertinti, kaikurie pervertinti (nu nemėgstu aš tų burbulų :), juo labiau kai dar neaišku kieno copyright'as.... ), bet ne aš čia bosas :)

Sveikinu VISUS dalyvavusius :)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu draskyti akiu pats neidejau jokio darbo nes nemoku naudotis Photoshopu bet kiek zinau norejai mandresnio fono o isrinkai top1 logo isvis man ne mandras tas fonas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne photoshopu profesionalus logotipai kuriami :)

ziurint ka tu profesionaliu darbu vadini... o siaip tai galima puikiai atlikti ir su juo, beje ir daugelio atliekama...

o del laimetojo - tai neblogas logotipas, aisku, nera kazkoks ypatingas ar panasiai, o siaip jau tokiu geresniu ir nelabai neizvelgiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man asmeniskai 2 vietos darbas labiau patiko, pirmas kazkoks per niurus ir joystickas oldschoolinis

Redagavo slc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 vietos darbas primena i tokio dizainerio all4leo darbus kaikuriuos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sis konkursas suklastotas , suklastotas! , o jai rimciau taip ir maniau kad sis pirma vieta uzims ir autoriu zinau kuris padare bet neisduosiu :), Tik kad 3 su 2 vieta sukeisciau mano manimu zymiai geriau.

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Malonu, kad mano darbai buvo pastebeti. Bet pirma vieta nusivyliau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.