Impaler

Naujojo PlayManija.NET logotipo konkursas!

Rekomenduojami pranešimai

Nu man daug greiciau nusipiesti norima forma nei randomu braizyt. O tas invert tai 5sec trunka nejaugi sunku? :lol: Nera cia taip jau ir sudetinga kaip atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va, nuo manes paskutinis, nes manau nieko geriau nebepadarysiu :lol:

Nuotrauka

P.S. save vertinu gana gerai :(

Redagavo vaibenux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aciu uz bet kokia kritika, bet sriftas, tai nesvarbu, ji labai nesunku pakeist

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo vaibenux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu sharpo niekada nedek jau ant teksto (labai retai buna issimciu) po balto stroke issipixelina visas. Spalvos prastokos. Shading'as melinas ten blurintas nekaip ziurisiu. zodziu nesigavo tai ko norejai padaryt ir siaip kiek mates niekas juodos ant orandzines "neklijuoja"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu sharpo niekada nedek jau ant teksto (labai retai buna issimciu) po balto stroke issipixelina visas. Spalvos prastokos. Shading'as melinas ten blurintas nekaip ziurisiu. zodziu nesigavo tai ko norejai padaryt ir siaip kiek mates niekas juodos ant orandzines "neklijuoja"

Del sharp, tai be jo dar prasciau o kitais nustatymais ten panasiai gaunasi. Del spalvu, nzn as gal skonio neturiu, bet man atrodo gana graziai :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galvoju, kad užrašas "Konsolių Maniakai" galėtų atrodyti kaip antspaudas.
Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia šitam konkurse tikrai daug pradinuko lygio darbų ir nesuprantu kam daugelis juos vis deda, nes realei naudos 0. Nei į juos žiūri kas nei vertins nei šansų laimėt nėra. Nu OK, norėjos pabandyt - vieną įdėdat ir tiek, o dabar varo tų lievakų po 20 versijų vieni už kitus lievesni. ;D Tiesiog kuriant reik pagalvot 'Ar aš norėčiau, kad mano logotipas puoštų puslapį?', jeigu atsakymas be abejonių - taip, tada siūlyčiau dėt, bet nu tikrai dauguma čia to puslapio nepuoštų, o gadintų.

Va idėjom pasisemt, kad nekurt paliavų it su paint'u:

http://tencreatives.com/works/logotype_por..._portfolio.html

http://www.logotype.com/pf/index.htm

http://www.artislogo.com/business_logo_design_portfolio.html

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo, sunku jam itikt. Kazkoki lieva (nezinau gal kitiems mano levi. Del skonio nesigincijama) isrinko ir sako stiprus! :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo, sunku jam itikt. Kazkoki lieva (nezinau gal kitiems mano levi. Del skonio nesigincijama) isrinko ir sako stiprus! :(

Palygink ta Impalerio "lieva" ir savo gera..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai manau, kad impaleris jau galėtų galiausiai išsirinkt iš to kas yra, nes abejoju ar kažkas gero jau atsiras, o "kažko" laukti galima amžinai. Arba galėtų bent pakomentuoti (užeiti ir pasiskaitinėti laiko randa ;) ) kas tinka, o kas nelabai, kad žmonės bent žinotų į kurią pusę dirbti. Nes dabar jau prasideda bardakas ir vienas kito įžeidinėjimai... To neturėtų būti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.