Impaler

Naujojo PlayManija.NET logotipo konkursas!

Rekomenduojami pranešimai

Na va, mano tokia idėja (tikiuosi niekas nepasisavins :D ):

Nuotrauka

Sorry seni tikrai nesirisa :D graffiti stilius netinka visai, ranka krutai padrei bet fontas ir atspaslviu parinkimas lievai+ ranka manau bus sunku ikomponuot kad graziai ziuretusi

zodziu duodu peno apmastymams :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Chmm... tu aišku nesupyk, bet juodas kleckas irgi nėra solidu :) Aš ištikrūjų neįsivaizduoju kaip atrodys šviesus puslapio dizainas ir grynai juodas (su keliais spalvotais apvadais) logo... O dar jei logo bus padidintas....

Kas liečia solidumą, tai įdomi mintis parašyta ČIA :)

O dėl to, ko reikia playmanijai, tai tegul sprendžia pats impaleris, nes jo žodis paskutinis :) Aš tik išsakiau savo nuomonę, kad portalas apie žaidimus neturi kelti slogios nuotaikos, o žaismingumas būdingas ne tik vaikiškoms knygutėms :D. Be to, jei mano logo pati idėja patiks, tai šriftą ir spalvas ("solidesnius", jei to reikės) parinkti galima bet kada, pagal poreikius :) Tiesiog nenorėjau iš anksto kurti N kiekį logotipų su skirtingais šriftais ir spalvom, nes tokių variantų galima sukurti begalybę. :)

P.S. bet pabandysiu nors vieną dar padaryt "solidesnį", kad bent būtų galima įsivaizduoti kaip tai atrodys. :)

iš dalies sutinku, iš dalies - ne. Playmanija - puslapis tikrai ne 8-mečiams vaikams (apie konsolių flešinimą, modinimą, įvairius žaidimus, įvairius t.y pagrinde FPS'us ir racngus) todėl ir logotipe turi atsispindėti puslapio rimtumas, o ne tetrio kaladėlių dėliojimas. Labai daug priklauso kaip atrodys pats puslapis, dabar tegavom tik dalį header'io tai ir įpaišom kaip turim. Aš savo variantą poateikiau - pateikei ir Tu.

+ Tau užmečiau, nes sakau iš dalies sutinku ir ne kaip redcat šūdais neprisidrabstei į tą patį daržą iš kurio pats bulves kasi. :D

Beje reikėtų bent minimaliai pavektorint, kad tas logotipas atrodytų gerai kaip watermark'as, nes dabar su tikrais paveiksliukais kaži kaip žiūrėsis.

Redagavo fflexas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jis grazus, bet joystickas nepanasus i M raide, todel nauji vartotojai pagalvos kad cia kazkokia Play Anija!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pora variantu is kitu saltiniu

Nuotrauka

Nuotrauka

Veliau vakare pakomentuosiu visus "priduotus" logo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:D daug komentuot reiks :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pirmas tai jau per solidus mano manymu. :) Antras gal ir nieko visai, bet nepatiko man ta aukso spalva ir joystick'as boxo (neatitinka taisyklių). ;P Nu laukiam kol pakomentuosi, nes čia matai, taip ir gaunas. Aš vis dar noriu sužinot orentacinę konkurso baigties datą.

LFX -> tai, kad net nevisi čia verti komentavimo yra (susilaikysiu, nevardinsiu nikais, bet manau patys matot kokie logotipai tikrai neturėtų puošti aplamai jokio puslapio).

Redagavo fflexas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jis grazus, bet joystickas nepanasus i M raide, todel nauji vartotojai pagalvos kad cia kazkokia Play Anija!

Na čia tipo "išmušta" M raidė :) Pvz.: Impalerio duotas viršutinis logo su orandžiniu džoistiku nors ir gražus, bet man iškart skaitosi kaip PLAY ANIJA, vat jei ANIJA nudažyti panašiai kaip džoistiką, tada jau ir skaitytųsi kitaip. :)

Na o čia mano "rimtesnis" ir niūresnis variantas .fflexo patarimu pabandžiau pavektorint (pseudo) ranką. Kiek daugiau juodos spalvos negu pats norėčiau, bet kaip matau, daug kam juoda labai patinka (tikrai gera spalva :) ) :) Šriftą ėmiau patį paprasčiausią, be "mandrumo", tiesiog tam, kad parodyt kaip gali atrodyti logo su visai kitu šriftu. :)

Nuotrauka

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas pirmas tai jau per solidus mano manymu. :) Antras gal ir nieko visai, bet nepatiko man ta aukso spalva ir joystick'as boxo (neatitinka taisyklių). ;P Nu laukiam kol pakomentuosi, nes čia matai, taip ir gaunas. Aš vis dar noriu sužinot orentacinę konkurso baigties datą.

LFX -> tai, kad net nevisi čia verti komentavimo yra (susilaikysiu, nevardinsiu nikais, bet manau patys matot kokie logotipai tikrai neturėtų puošti aplamai jokio puslapio).

Na as tikiuosi busiu pakomentuotas, nes is tikro dziaugiuosi savo siokiu tokiu darbu ir manau, kad jis vertas demesio :) jei klystu paneikit mane ir t.t.

O kai kurie ''Dizaineriai'' tai tikrai juokingus logo padare :) manau, turetu patys suprast ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia tipo "išmušta" M raidė :) Pvz.: Impalerio duotas viršutinis logo su orandžiniu džoistiku nors ir gražus, bet man iškart skaitosi kaip PLAY ANIJA, vat jei ANIJA nudažyti panašiai kaip džoistiką, tada jau ir skaitytųsi kitaip. :)

Na o čia mano "rimtesnis" ir niūresnis variantas .fflexo patarimu pabandžiau pavektorint (pseudo) ranką. Kiek daugiau juodos spalvos negu pats norėčiau, bet kaip matau, daug kam juoda labai patinka (tikrai gera spalva :) ) :) Šriftą ėmiau patį paprasčiausią, be "mandrumo", tiesiog tam, kad parodyt kaip gali atrodyti logo su visai kitu šriftu. :)

Nuotrauka

Brrr. Va čia tai katafalko paslaugoms. ;D Tie perėjimai manau tokį vaizdą duodą. Šriftas tai tikrai netinka čia. :]] imo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Brrr. Va čia tai katafalko paslaugoms. ;D Tie perėjimai manau tokį vaizdą duodą. Šriftas tai tikrai netinka čia. :]] imo.

Apie ką aš ir kalbėjau :)

P.S. žodžiu, jei idėja su išmušta siena ir ranka patinka, tai galima šriftus ir spalvas derint, na o jei pati ranka netinka, tai jau joks šriftas nepadės :)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va dar biški pataisytas, nors man pirminis turbūt labiau patiko:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerodysiu pirstais kurie logo man nepatiko, ir nerodysiu pirstais zmoniu kurie save iskelia su tai logo darymais. Gal ir nemoku dirbt su visokiais photoshop'ais ir kitom pns programom, bet bent jau skirkit laiko logo ir paruoskit gerai, nes ispudis toks, kad viens du ir kuo greiciau. . Bandykit kitu mintis koreguot ir t.t, nes manau nepyks kiti uz tai, visgi cia vienas portalas, vienas forumas kuriame kekviena miela diena lankomes. Jei kam nepatiko issakyta mintis galit minusuot i sveiakta :))

Redagavo wader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujausi:

Nuotrauka

Buvo sneketa apie solydu tai satai:

Nuotrauka

Nuotrauka

Senesni:

Ne į temą

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Centux pats nieko nesugebi tai kietiems minusus dedi. :)

Redagavo reDzyss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujausi:

Buvo sneketa apie solydu tai satai:

Senesni:

Juk sakyta, kad reik transparent arba ant Impalerio duoto to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.