Impaler

Naujojo PlayManija.NET logotipo konkursas!

Rekomenduojami pranešimai

No offence ir "bla bla bla" kaip tu sakai bet man tavo negrazus :huh:

NuotraukaNuotrauka

Redagavo vaibenux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuotrauka

Labai gražu ir solidu. Manau puikiai tiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, mano tokia idėja (tikiuosi niekas nepasisavins :huh: ):

Nuotrauka

Didelis variantas:

Ne į temą

Nuotrauka

beabejo tiek šriftas (nebūtinai grafitti stiliaus) tiek spalvos gali būti keičiamos :)

Idėją gali suprasti kaip kas nori. :) Vieniems tai primins tiesiog džoistyko daužymą į sieną, kai negali nugalėti paskutinio boso :), kitiems tai tiesiog simbolis: "Gaminimas - jėga", na ir t.t. :)

P.S. Kas dėl logo rimtumo, tai nemanau, kad portalui apie pramogas ( o žaidimai tai ir yra pramogos :) ) reikia laidotuvių biuro stiliaus logo... Na bet čia aišku mano nuomonė. :)

P.P.S. Nesidrovėkit komentuot ir kritikuot :)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spalvos pakoreguotos, siūlykit daugiau variantu kaip galėčiau pagerint.

NuotraukaNuotrauka

NuotraukaNuotrauka

NuotraukaNuotrauka

NuotraukaNuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kolkas tik VeriGud vertas dėmesio darbelis dar kiek, neskaitant spalvų paletės ir visų perėjimų ir panašiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai Sudraskyto, ir fflexo gražiausi :D

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.S. Kas dėl logo rimtumo, tai nemanau, kad portalui apie pramogas ( o žaidimai tai ir yra pramogos ) reikia laidotuvių biuro stiliaus logo... Na bet čia aišku mano nuomonė.

solidumo reikia čia, dabar atrodo apdrikai, vaikiškai labai ar too much (kaip Mass Effect 2 viršelis). ;P Mano asmenine nomuone tai tikrai puslapiui įvaizdžio nesuteiktų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

solidumo reikia čia, dabar atrodo apdrikai, vaikiškai labai ar too much (kaip Mass Effect 2 viršelis). ;P Mano asmenine nomuone tai tikrai puslapiui įvaizdžio nesuteiktų.

sutinku kad reikia solidesnio, maciau tikrai gerai atrodanciu darbu, tik kazkaip reiktu daryt kad neatrodytu kaip vaikiskos knygutes virselis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant greicio dariau, keliu, kad nesutaptu su kieno nors kito darbu.

Nuotrauka

Veliau nuspalvinsiu, pakeisiu fonta ir t.t

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

flexo toks gan įdomiai atrodo ir sudraskyto ta ranka, kur so joystu irgi neprastai atrodo, tačiau fonta reikėtu manau pakeisti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chmm... tu aišku nesupyk, bet juodas kleckas irgi nėra solidu :D Aš ištikrūjų neįsivaizduoju kaip atrodys šviesus puslapio dizainas ir grynai juodas (su keliais spalvotais apvadais) logo... O dar jei logo bus padidintas....

Kas liečia solidumą, tai įdomi mintis parašyta ČIA :)

O dėl to, ko reikia playmanijai, tai tegul sprendžia pats impaleris, nes jo žodis paskutinis :) Aš tik išsakiau savo nuomonę, kad portalas apie žaidimus neturi kelti slogios nuotaikos, o žaismingumas būdingas ne tik vaikiškoms knygutėms :D. Be to, jei mano logo pati idėja patiks, tai šriftą ir spalvas ("solidesnius", jei to reikės) parinkti galima bet kada, pagal poreikius :) Tiesiog nenorėjau iš anksto kurti N kiekį logotipų su skirtingais šriftais ir spalvom, nes tokių variantų galima sukurti begalybę. :)

P.S. bet pabandysiu nors vieną dar padaryt "solidesnį", kad bent būtų galima įsivaizduoti kaip tai atrodys. :)

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man SudraSkytaS darbas kolkas geriausias is visu. Dar galima kazka patobulint ir butu idealus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.