Artee

Naujos firmware rašymas ir backup'as

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

nusipirkau PSP 1003 su 5.00 M33-4. Neveikai kai kurie žaidimai, tai sakau, reikia atsinaujint firmware. Kiek paskaičiau temas čia, tai vienima problemos su viena firmware, kitiem su kitom. Tai pirmas klausimas būtų: kokią šiuo metu esančia vartoti geriausia? Nes naujausios gi nevisada būna geriausios.

Prieš atnaujindamas firmware dėl visą ko norėčiau pasidaryti esamos ir visko, kas svarbu backup'ą. Kaip tai padaryt? O kaip po nesėkmingo bandymo viską atstatyti? Ar reiks Pandoros baterijos?,

Būtų gerai, kad atsakytumėt, kaip naujokui PSP srityje, nes dar nelabai gaudausi ;)

Iš anksto dėkui už atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

backupo jokio tu nedarysi, pandora reiks pasidaryt ar anksciau ar veliau jei jau sitaip, siaip ant psp turi but funkcija select paspaudus create pandora battery, tai updatinant bricka gavus su ja ir atsistatysi nes tavo phatas, taigi pasidarai taip pandora. got it ?

antra trauki lauk baterija su softpandorinta (softmoded pandora zodziu junginys ;D) got it ?

jungi pakrovimo kabeli.

ijungi psp

prijungi usb

atsisiunti 5.50 gen-d3 final (pspslimhacks.com rasi ten lengvai)

sukeli 550.pbp i root ms (tiesiai i atminties kortele, ne i koki folderi)

o kas liko jei tai bus psp/game/update tai irgi

o jei tai bus update ar kazkas panasaus tai i psp/game na zodziu atsirasi beto bus readme ;]

tada eisi ten kur geimai stovi ir atsirasi ikona su boruzelem 5.50 gend3

na paleisi, sutiksi kad updeitintu i cfw ir viskas ;]

jei psp restartuosis po update

isjungi laikai R ir ijungi psp

atsiduri recovery menu

eini advanced settings berods ir spaudi format flash 0 and restore settings atrodo taip ;] (kazkur jis bus)

tada turetu normliai pasileist paklaust datos laiko, nick name. viskas turi isupdatinta.

jei psp pakimba ir restartuojasi paleidus updeita, tai atsirask 5.00 m33-6 su tuo tikrai isiupdatinsi bet ir su dabartine pavyks

PS jei viskas pasiseke ikisk psp baterija vel ir select paspaudus ant meniu spausk kad pabarytu originalia baterija ;D

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai galima tiesiai nuo 5.00 M33-4 į 5.50 D-3 rašyt? tada visai gerai

Bet dabar dar vienas klausimas pasistojo: aš dabar turiu įjungęs Flash Player'į (nežinau, ar tai buvo būtina, bet vis tiek įjungiau, per Settings kažkur buvo 'Enable Flash Player', reikėjo ten prie intero leist priijungt) ir man jis veiks po naujos firmware? Reiks iš naujo įjungt ar nebe?

Redagavo Artee

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

+ updatint reikia be baterijos, tai kam ją verst į pandorą?

Ir jeigu visgi nepavyks, gal yra koks gidas, kaip grąžint seną firmware/įdėt dar kokią nors ant brickinto?

++ Tinka pandorai kinietiška baterija, ar naudot originalią?

+++ Per VHS meniu nėra pekeitimo į pandoros bateriją. Yra procesoriaus dažniai, USB device, UMD ISO mode, ISO video mound, Shutdown device ir reset device

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

+ updatint reikia be baterijos, tai kam ją verst į pandorą? durnas klausiams bricka gausi ir galesi ardyt baterija, ir keiktis kad is anksto nesumodinai per softa.

Ir jeigu visgi nepavyks, gal yra koks gidas, kaip grąžint seną firmware/įdėt dar kokią nors ant brickinto? tam ir sakiau pandora pasidaryt jei brickas

++ Tinka pandorai kinietiška baterija, ar naudot originalią? originalia

+++ Per VHS meniu nėra pekeitimo į pandoros bateriją. Yra procesoriaus dažniai, USB device, UMD ISO mode, ISO video mound, Shutdown device ir reset device tai hujovai, atsirask homebrewa kuris vercia i pandora.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O nereikia jokių tarpinių firmware tarp M33-4 ir D3 įrašyt? Taip tiesiai ir įkišt D3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, gavau psp 5.00 m33-6, tai noreciau updatint y naujasne bet beda nzn ar padaryta pandora ir ta memory stick pro duo. ymanoma kaip nors pasiziuret? psp 2003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, gavau psp 5.00 m33-6, tai noreciau updatint y naujasne bet beda nzn ar padaryta pandora ir ta memory stick pro duo. ymanoma kaip nors pasiziuret? psp 2003

Tai jei padaryta pandora tai tu neijunginetum psp normaliai. Galetum ijungti tik su pakroveju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei padaryta pandora tai tu neijunginetum psp normaliai. Galetum ijungti tik su pakroveju.

aisq, dekui zalias as ant tu psp, tai nekisiu nosies y jy, tuolab kad ne mano

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki norejau ka reiketu daryti tokiu atveju pas mane FW 5.50 GEN-B Full meginau paleisti upgradinti i 5.50 GEN-B3 bet tada mano PSP pakimba uztesmta ekranas ir daugiau nieko neivyksta, pilnai isjungiu ir vel ijungiu bet FW versija vis ta pati 5.50 GEN-B

ka reiketu daryti tokiu atveju ???

Buciau labai dekingas jei pagelbetumet :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Varyk i Gen-C tada Gen-D Gen-D2 Gen-D3. Gali iskart i D3, bet tada didele tikimybe gaut bricka. rasyk butuj pades 100%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shock, jei neturi psp ir nebandei daryt update is gen b full, geriau patylek :) cia draugiskas patarimas

albev, tau reiks sios programos 27663_pspgencf550genb2.zip ja ikeli i psp, paleidi, ji automatiskai ten viska su configuruos ir tada psp persikraus, po sio proceso galesi updatint psp i Gen D3 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos