Sta6KA

PS2 Joystikas

Rekomenduojami pranešimai

Iskart sorys uz durna tema bet niekur nepavyko rast man ar galima isjungt analog ant PS2 joystiko?? kazkas sake kad lyg per nustatymus paciam PS2 bet nlb man ten kas gawosi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iskart sorys uz durna tema bet niekur nepavyko rast man ar galima isjungt analog ant PS2 joystiko?? kazkas sake kad lyg per nustatymus paciam PS2 bet nlb man ten kas gawosi...

Pagal mane jei zaidimas negali buti zaidziamas be analogo, tai jo ir neisjungsi!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi omeny, vibracija, tai ja galima isjungti per geimo nustatymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie to pačio paklausiu - kam reikalingas tas "Analog" mygtukas pultelio vidury? Visuomet maniau, kad išjungia analog'us, bet dabar suprantu, jog ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie to pačio paklausiu - kam reikalingas tas "Analog" mygtukas pultelio vidury? Visuomet maniau, kad išjungia analog'us, bet dabar suprantu, jog ne.

nu cia kaikuriuose zaidimuose tiesa sakant jis veike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su tuo mygtuku as tikrinu ar zaidas pakibo jei pakibo tai ta lempute junginejasi jei nepakibo nesijungineja :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jooo :) :)

naudingas mygtukas :D

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas mygtukas daro ON/OFF vibracijai, bent ant PSX dualshocko tai budavo, ant PS2 kazkaip neteko nuspaust :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sry kad cia biski ne vietos ta tema pakuriau :D Seip kai paspaudi ta mygtuka per vidury ta lenpute issijungia arba ysijungia (kol zaidas nepaleistas) o kai zaidas jau uzkrautas ji automatiskai yijungisa ir negalima jos isjung zinau kad taip yra del to kad kai kuriemms zaidima reikalingi papildomi mygtukai nes vien tu neuztenka (trikampiu iksu ir t.t) pvz Brothers in arms o kai analogai isujngti tai tos lazdeles (nzn kaip kitaip pavadint atlieka tas pacias funkcijas kaip ir tie trikampiai iksai ir t.t) bet tai kad zaidziu as tekken 5 ir reikia man isjungt tous analog reikia kad tos lazadels aliktu ta paty kaip ir paprasrtos knopkes bet neisjungia jous man niekaip.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siaip juk gali ir siaip valdyt su rodyklem jei netinka analogai,tai kam juos isjungt klausimas ?????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad jie kaip ir nesimaiso,jei reikia rodykliu,valdai su rodyklem,o siaip tai daugelyje zaidimu kitaip ir neitu valdyt nes visiem priskiriamos atskiros funkcijos,siaip dar niekam netrukde analogai,o tie zmones kuriem reikia racing zaidimuose valdyt su rodyklem tai tegu zaidzia su pc klaviatura tada ,o ne su ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.