Rekomenduojami pranešimai

na yra mokama paslauga,tai jai kazkas turi but isskirtinio,to ko negauna niekas kitas,nes uz tai ir moki uz PSN+ ,jei viskas butu kaip anksciau visiem vienodai prieinama,tai kas tada jau moketu uz ta PSN+ , o dabar yra prasme moket.mano manymu labai geras dalykas, atflirtuja tuos kuriem rupi visokios betos,kurie nori ir gali losti daugiau,tiem verta imti pati PSN+, kas to nenori,nemoka ir negauna. visiem gerai.

Tiesa pasakius , nevisi parsisiunte ps + vartotojai , gavo key nuo betos :) . Turiu drauga , kuris tema parsisiunte po manes ir taip ishejo ,kad jis gavo , o ash ne :) . Nemanau , kad verta pirkti ps + del vienos exlusive betos per menesi ir del poros nemokamu arcade zhaidimu , kuriuos ir taip nieks neperka :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesa pasakius , nevisi parsisiunte ps + vartotojai , gavo key nuo betos :D . Turiu drauga , kuris tema parsisiunte po manes ir taip ishejo ,kad jis gavo , o ash ne :) . Nemanau , kad verta pirkti ps + del vienos exlusive betos per menesi ir del poros nemokamu arcade zhaidimu , kuriuos ir taip nieks neperka :)

Ne į temą

bet tu betu kitaip niekaip negausi tik su PSN+ ,tai aisku kad verta tiem kas nori ir kas lose betas iki siol.arba kas niekad nelose ,bet dabar noretu.nereikia niekur ieskot kad gaut, tiesiog gauni. aisku abidniakas kai ne visi gauna, bet tiek kas gauna,tikrai nesako kad neverta. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Būtent tam juk ir nieks neverčia pirkt to PSN+. Kas nori tų betų, arcade žaidimukų, tie ir nusiperka, nepagaili pinigėlių, o kam nereikia, tai nepirkit ir neprikaišiokit SONY, kad Jums nepatinka tai ką jie siūlo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Būtent tam juk ir nieks neverčia pirkt to PSN+. Kas nori tų betų, arcade žaidimukų, tie ir nusiperka, nepagaili pinigėlių, o kam nereikia, tai nepirkit ir neprikaišiokit SONY, kad Jums nepatinka tai ką jie siūlo ;)
Chia buvo tik mano asmenine nuomone , o jei tu nusiteikes laizhyt su***e Sony , nes ji yra Sony - vualia!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir ps plus turiu ir betos invite negavau. siaip man ps plus visai gerai nes kartais visai smagu lengvus zaidimukus papliekti, arba kokius loginius smegenine pralavinti. nors siaip losiu rimtus zaidimus, tik dabar nieko gero kolkas nera. Demon Souls tikiuosi nauja daly kadanors paleis, Killzone 3 labai laukiamas. Nes prie KZ2 MP praleista tiek laiko ir prasismaginta ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grazu paziuret kaip ginklas blizga ,bei atspindi sviesa...pradzioj tik i ginkla ir ziurejau... ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu kaip ten su valdymu bus :dribble:

kaip suprast kaip bus su valdymu? o kas su juo gali but dar? juk "pataise" nuo KZ2 tipo lagino. nors man KZ 2 buvo super viskas. juk bus COD valdymo schema.ko dar reikia shooteriu fanam?. man tai reikia KZ2 valdymo schemos,tai gerai kad tokia irgi bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip suprast kaip bus su valdymu? o kas su juo gali but dar? juk "pataise" nuo KZ2 tipo lagino. nors man KZ 2 buvo super viskas. juk bus COD valdymo schema.ko dar reikia shooteriu fanam?. man tai reikia KZ2 valdymo schemos,tai gerai kad tokia irgi bus.

Jei nesupratai ,ash turejau ameni taikinio valdyma, nes antroj dalyje jisai tikrai shu..nas :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nesupratai ,ash turejau ameni taikinio valdyma, nes antroj dalyje jisai tikrai shu..nas :dribble:

tai as ir sakau apie ta pati,pataise valdyma. ka neziurejai ne vieno video,juk kalbejo simta kartu kurejai,kad pataise valdymo ,butent apie taikinio ir kalbu. pasiklausyk zmones losdami beta juk komentuoja kaip jiem valdymas ir pan. butent KZ 2 valdymas man ir patiko. aisku ne COD fanam tikriausiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai as ir sakau apie ta pati,pataise valdyma. ka neziurejai ne vieno video,juk kalbejo simta kartu kurejai,kad pataise valdymo ,butent apie taikinio ir kalbu. pasiklausyk zmones losdami beta juk komentuoja kaip jiem valdymas ir pan. butent KZ 2 valdymas man ir patiko. aisku ne COD fanam tikriausiai.

Kad susiformuotu galutines ishvados ,reikia ishbandyt ir pajaust , o komentarai- tai subjektivus dalykas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad susiformuotu galutines ishvados ,reikia ishbandyt ir pajaust , o komentarai- tai subjektivus dalykas

Tai beta testeriai ir isbande. Ir pasake. Ir kurejai sake. Ko tau dar reikia ? Programini koda pamatyt kad visus pataisymus pamatytum ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai beta testeriai ir isbande. Ir pasake. Ir kurejai sake. Ko tau dar reikia ? Programini koda pamatyt kad visus pataisymus pamatytum ?

ir beje nejau is video negalima pamatyt koks valdymas,as is kart matau ar man limpa ar ne.ka negali pamatyt ar lagina valdymas arne.bej is kur jie visis istrauke kad KZ2 valdymas buvo lagas, as suprantu kad visas netas skambejo ,bet cia COD fanam jis netiko matyt,as perejau visa kelis kart KZ2 ir kai intere isgirdau kad cia kazkam jis netinka nesupratau bajerio is tikro. :dribble: FTW...ai tikriausiai nera toks jautrus kaip COD..na gali but..o kas is to?..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ash kalbu ne apie testerius , o butent apie save

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.