raidasbmw

Nebeseivina i HDD

Rekomenduojami pranešimai

zodziu draugelio hdd (60GB) pajungiau su exploreriu, partition visus atidare isskyrus partition 3. ant partition 3 tipo rodo kad tuscia. injectinau i partition 3 folderi su arcade zaidimu "Trials HD" (is LM), bet vistiek nieko neatsirado. nebegalejau nei istrint nei ka... pajungus HDD ant boxo nebeuzkrauna profailu, nebeseivina zaidimu, ir apskritai nieko neleidzia irasyt i HDD, net avataro neina susikurt. isskyrus jei ka nors parsisiunti is LIVE tai iraso be problemu.

Klausimas: issaugojus image ir istrynus ir/ar suformatinus HDD ir image irasius atgal pasitaisytu? Ar gal su kokia kita explorer tipo programa galima giliau paziuret i HDD ir istrint ta nesamone kur pridariau?

gal dar ka patarsit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau berods esu rases, partition 3 nerodo nes turi sena xplorer versija. Atsinaujink arba naudok xPort gali atsisiusti is CIA atidaro net ir 250gb HDD.

Jei atsidarysi bandyk isisaugot ka reikia ir formatuok. Turetu vel veikti.

Ne į temą

P.s tas "Trials HD" neveiks tau nes neturi licenzijos, nebent turi 360 su Jtag hack.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gerai pamirskim dabar ta trials :offtopic:

ar butinai reikes kaip image backupinti ar as galesiu isrinkt ka saugot ir ka ne?

anyway dekui uz info ir linka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

katik meginau pasidaryti backupa savo boxo hdd bet man niekaip nerasdavo hdd tai vat radau beda ir zinojau sprendima taciau pastoviai pakipdavo windows kaip tai darydavau o dabar viska palaipsniui zodziu nerasddavo HDD nes buvau istrynes via drivers del freezinimo aisku o dabar meginau perinstaliuot via driverius ir kompas kimba vos tik irasius driverius istrint dave o vat siunstaliuot niekaip gal dar kas galetu trugdyt man padaryti pilna install be jokiu windows pakibimu gal kas zinote ? dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gerai pamirskim dabar ta trials :offtopic:

ar butinai reikes kaip image backupinti ar as galesiu isrinkt ka saugot ir ka ne?

anyway dekui uz info ir linka

Yra gidas pasiskaitom del daugiau info apie backu'ups ir t.t

Pirma aisku pabandyk issitrinti ta Trials i kur ten isidejai, gal tik tiek tereikia ir veiks.

Jei ne Pasirink viena is budu is gido, formatuok, ir atgal susimesk ka reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

problema isspresta. buvo visas profilis corrupted. profili istryniau, recovernau gamertaga ir viskas pasitvarke :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.