tadas123t

Psp time mashine

Rekomenduojami pranešimai

Ar imanoma kad as su psp time mashine gristciau atgal ir persirasiciau i zemesne versija .. tarkim 1.50 ir su pandora nulausciau dabar turiu 5.03 gen-c (full)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar imanoma kad as su psp time mashine gristciau atgal ir persirasiciau i zemesne versija .. tarkim 1.50 ir su pandora nulausciau dabar turiu 5.03 gen-c (full)

o kam tau reikalinga zemesne versija??? jai turi pandoros batarke ir magic stick tai gali pasidaryt i bet kokia versija....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kam tau reikalinga zemesne versija??? jai turi pandoros batarke ir magic stick tai gali pasidaryt i bet kokia versija....

Na bet gi as turiu psp 3003 , dabar naudoju "Chick HENR 2" ir mane nervina kad isjungus psp reikia ijungti vel "Chick HENR 2". Noreciau isirasyti i motinine plokste ar kaip ten .. kad isjungus psp viskas veikia gerai .. ir psp gali daugiau triuku daryti tarkim tas recover meniu (kur laikai "R+ijungimo knople" kad meniu paleistum) man patinka , na ten tikrai geresnis nulauzimas uz dabartini mano "Chick HENR 2" su cfw enabler .

Ar as galiu rasyti ta hacka katras irasys man versija 5.03 m-6 ar kaskas panasaus (nepamenu tikslaus pavadinimo) ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet gi as turiu psp 3003 , dabar naudoju "Chick HENR 2" ir mane nervina kad isjungus psp reikia ijungti vel "Chick HENR 2". Noreciau isirasyti i motinine plokste ar kaip ten .. kad isjungus psp viskas veikia gerai .. ir psp gali daugiau triuku daryti tarkim tas recover meniu (kur laikai "R+ijungimo knople" kad meniu paleistum) man patinka , na ten tikrai geresnis nulauzimas uz dabartini mano "Chick HENR 2" su cfw enabler .

Ar as galiu rasyti ta hacka katras irasys man versija 5.03 m-6 ar kaskas panasaus (nepamenu tikslaus pavadinimo) ?

ant 3000 modeliu pandora batery neveikia, o ir i recovery meniu negalima ieti, vienintele iseitis tau, jei tau nepatinka, kad isjungus nereiktu vel nulauzinet yra kaskokia programa kad isjungus jis lieka nulauztas ( zodziu paieskok yra kalbeta jau kitose temose)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas pluginas vadinas sedna ir ji rast gali su instrukcija stai cia

Jai ir turiu isirases versija 5.03 gen-b tas pluginas neveikia ir dar kitas jo trukumas kad jis turi veikti tik ant a/b o as naudoju C , nes C geresnius game paleidzia .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.