GameOn

PSP sugedo

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, viena diena prijunges psp prie pc norejau suformatuot korta (nes per psp nesiformatavo) nu formatuoju ir atisitiko keistas dalykas. Ekranas pasidare raudonas kazka parase ir issijunge.Nuo to laiko psp tik zalia lempute sviecia ir nieko daugiau.Nei garso nei ekranas kad nors kiek sviestu. Taip pat neina paprastai isjungti psp eina isjungti tik isemus baterija. Gal zinot kas cia per gedimas ir kiek mazdaug kainuotu tvarkymas. PS neatsimenu ar buvo nukrites ant zemes bet man rods buvo.

Redagavo GameOn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, viena diena prijunges psp prie pc norejau suformatuot korta (nes per psp nesiformatavo) nu formatuoju ir atisitiko keistas dalykas. Ekranas pasidare raudonas kazka parase ir issijunge.Nuo to laiko psp tik zalia lempute sviecia ir nieko daugiau.Nei garso nei ekranas kad nors kiek sviestu. Gal zinot kas cia per gedimas ir kiek mazdaug kainuotu tvarkymas. PS neatsimenu ar buvo nukrites ant zemes bet man rods buvo.

Dėl priežasties tikras nesu, bet pasekmės rodo, kad tai greičiausiai brick. :offtopic: Sutvarkyt galima su Pandora's battery, arba nunešk pas meistrą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal mane kai supratau, turi pasidares pandoros bateri ir korteleija buvo intaliuota time machine, del to ir neveikia kai tu ja suformatavai... Cia as taip galvoju...

Bet ar yra psp flashintas???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz atsakyma. O kiek mazdaug tai galetu kainuoti? PSP flashintas nebuvo rodos.

Redagavo GameOn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz atsakyma. O kiek mazdaug tai galetu kainuoti?

Jei mano variantas teisingas (nesu garantuotas), tai nuo 10 iki 30 Lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

full brickas, jei pandoros neturi, pas meistreli tu nesi,

meistras bapkes pasiims, pė es pė jis atgaivins.

;D siaip jei nusimanai ka nors gali ir pats atsigaivint ir niekam nemoket..

Psp battery hardmoding youtube

easy unbricker downgrader forume postinau jau linka daug kartu pasearchink

atsigaivini, recovery meniu format flash 0 restore settings

updatini i 5.00 m33-6

updatini i 5,50 gen d3

vel bus gyvas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkiek tai nusimanau bet ne tiek kad bandyciau atbrickint. Bijai dar ka nors sugadint. :offtopic:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal turi koki pazystama su psp atristu tada pandora isvis be vargo pasidarysi :offtopic:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;D

as batarke ipjoviau netycia, atydarydamas bet netiek gyliai kad suknisciau, lipni padejo veikia iki dabar, nors neilgai dar turiu, parveze man ji nupirkta ijungiau isjungiau, ir jau ardziau :offtopic: net 5 min nepalaikes ar pamaiges, nes norejau kuo greiciau isilauzt... taigi cia ner sunku...

beto mano postas turetu pretenduot i menesio posta ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemoku as pats atbrickint. Meistrui nunesiu ir nereikes galvot "ka dabar sulauziau" :offtopic:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tau siuliciau paciam pasitaisyt, nera taip sunku tik reikes pasiskaityt biski... Nors kita karta jai suges pac zinosiu kame beda, arba nieko blogo nedarisi kad vel nesugestu... :offtopic: Ir niekam nereikes moketm, pac ismoksi galesim kitems taisyt :) cia jai kas visi tau pades

Redagavo zion22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip reik pasigaminti ta pandoros baterija? Kaip ja naudot? Ir ar butina tureti ta magic memory stick?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

memory sticke stovi fw installas, jei turi draugas psp su cfw tai su jo psp gali pasigamint softmodinant pandora, idedi savo baterija uzsistartuoja psp spaudi select ir pasirenki create pandora's battery, o jei hardmodinant youtube.com psp pandora battery hard mod, pamatysi kaip isardyt, jie ten ipjauna 19 takeli, veliau ji piestuku pripaisai ir veikia ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.