LiquiD

PSP wlan problema

Rekomenduojami pranešimai

Kaip ir rašiau kažkurioj temoj- buvau numetęs PSP. Po to tik kartais išsijungdavo, bet užkišus mažą popieriuką už baterijos dangtelio susitvarkydavo (prilaikydavo bateriją).

Praėjus kelioms dienoms, žaidžiant Fifa '10 per Wlan po ~1 h žaidimo draugas išėjo iš žaidimo (vidury žaidimo) ir visas PSP pastrigo. Teko išimt bat. ir vėl įdėt. Po to įsijungiau FlatOut, ir užėjus ant Multiplayer/Wlan viskas pakimba. Net sekančio lango neatidaro. Muzika groja, bacgroud'as lygtais juda, o daryt nieko neįmanoma. Fifa per wlan veikia, bet kas kažkiek laiko nežymiai pastriginėja, o po kiek laiko- pakimba (žaidžiau Fifa po to pačio pirmo užstrigimo pirmą kart. T.y. bandžiau po to vieną kart, o tą kartą ir pakibo.). FlatOut single player veikia puikiai. FlatOutas iš draugo mem cardo irgi ant wlan pakimba. Pakimba tik paspaudus :D ant "Wlan". Pačio wlan lango neatidaro.

Kame problema, sprendimo būdai..?

Redagavo LiquiD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:D ;D :D

tas fallout yra chujovas parsisiusk normalu lygiai taip pat buvo ir man ... su tuo fallout kad neveikia multiplayer

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D ;D :D

tas fallout yra chujovas parsisiusk normalu lygiai taip pat buvo ir man ... su tuo fallout kad neveikia multiplayer

1. FlatOut, o ne Fallout.

2. Šimtą kart žaidęs MP ir tokių nsmn nebuvo. Ir draugas tą patį relyzą gali MP žaist, o aš ne (nebe).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JOP ;], beto kokia ver psp, gali bandyt perrasyt isnaujo 5.50 gen d3 ir format flash 1 and restore settings ;]. ir beto persistatytk image mode:i sony np95... gali ir del to but...

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JOP ;], beto kokia ver psp, gali bandyt perrasyt isnaujo 5.50 gen d3 ir format flash 1 and restore settings ;]. ir beto persistatytk image mode:i sony np95... gali ir del to but...

Padėjo resetinimas per recovery. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.