dacme

Problemos su psp

Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkau psp 2004 data code 8c, susiradau žmogų, kuris atriša psp, tada jis man atrišo, bet tada negalima būtų leist psp išsikraut, nes taip išsiderins versija, tada vėl reikia nešt atrišt. Grižęs įsikėliau žaidimą, paleidau ir užstrigo, turėjau išjungt psp ir taip išsiderino psp versija kažkaip :/... Taigi ką tokiu atveju daryt, negi kiekvieną kai užstringa žaidimas, reiktų nešt kad atrištų...

Redagavo dacme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atsirask chikHEN exploito tutoriala. dieve negi taip sunku... net neapsimoka uz nepilna islauzima moket pinigu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks dar versijos issiderinimas ? Kas per pievos,savo tam "atrisejui" per ausi duok uz tokius prikolus...juk teriaikia ijunkt is naujo ChickHen ir GEN (ar ka jis tau irase) ir tiek.

Pritariu Redcat negi taip sunku susirast.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks cia atrisejas idomu jei taip atrisineja .yra cia playmanijoje gidas kaip atrist ir dar pluginas yra toks kad isjungus psp nereik per nauja atrasinet. Jei nerasi veliau kai prie pc busiu linkus galesiu numest.

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo, ''atrisejes'' tai matos super :thumbsup4: ir dar, tai padaryt paciam labai lengva, o tu tiesiog pats tingi paieskot ir pasidaryt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Postai tau susidvejino...

Jei i tema tai tas sedna pluginas nesuveiks jei baterija istrauksi,ar zaidimas uzsibugins ir PSP nulus tai va,nera jis toks visiskai tobulas.

Bet manau kad ka mes cia temos autoriui rasom jis viso to nesupras :thumbsup4:

Ne į temą

Temos autoriau-jei galima to atrisejo nick'a man i PM ok ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrisejo duomenis, skelbima, man i pm. Parasysim Impaler'iui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.