Hamas

Nepasileidzia COD MW2 ant xbox 360 elite

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Esu Naujokas siame forume :thumbsup4: Tikiuosi jus man padesit. Turiu tokia problemyte ;D Pas mane xbox 360 elite Jasper. pagaminimo data: 2009-09-19. Tai vat isirasiau daug zaidimu visokiu ir jie veikia. Taciau kai isirasiau call of duty modern warfare 2 i verbatimo diska. Isidejau i xboxa ir manes praso update. Nu padarau ta updeita ir vel to updeito praso. Ir taip begalo su tais update. Zaidimo net neijungia. Kas cia galetu buti? prasau padekit man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atsinaujink savo dashboard'a:

Parsisiusk is MS naujausia update, issiskleisk i usb-flasha ir kisk i xboxa. Daugiau taves turetu jo neprasysti, nes speju pastave modfikuotas .pfi ir tas update neprieinamas yra. Problema turetu issispresti. :thumbsup4:

Edit: Jei nerandi naujausio update tai CIA

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsinaujink savo dashboard'a:

Parsisiusk is MS naujausia update, issiskleisk i usb-flasha ir kisk i xboxa. Daugiau taves turetu jo neprasysti, nes speju pastave modfikuotas .pfi ir tas update neprieinamas yra. Problema turetu issispresti. :thumbsup4:

Edit: Jei nerandi naujausio update tai CIA

Aciu labai :):) dekingas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsiprasau kad :thumbsup4: bet nenorejau kur naujos temos

o as norejau paklausti man kartais buna kad kai i xbox istatau diska man ji paleidzia kaip filma arba praso sita diska istatyti i xbox 360 konsole. kame gali but problema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as norejau paklausti man kartais buna kad kai i xbox istatau diska man ji paleidzia kaip filma arba praso sita diska istatyti i xbox 360 konsole. kame gali but problema?

Kai idedi diska open tray meta ar ka nelabai supratau? Jei karts nuo karto ismeta open tray tai su lazeriu problemos bus, man taspats buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavo fw nepaleidzia tokios wave kurios yra zaidimas, patchink arba naudok activate.iso Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba flashink i 1.6.1, lauk LT kuri arteja, arba visiem laikam pamirsk isirases 1.6 unstealth, aisq ir live amziam pamirsk... bet as kaip bana turiu tai su 1.6 usntealth db problemu nebematau :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar toks klausimelis. Beje labai aciu gordo :D man pasileido MW2 :D bet dar viena problemyte... su zaidimu tai viskas ok :D veikia ;). bet kazkodel as negaliu losti su PAL-50. manes butinai praso perjungt i PAL-60. Sudina kokybe... Pas mane telikas geras,laidas tai raudona,balta,geltona. nezinau kaip vadinas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar toks klausimelis. Beje labai aciu gordo :D man pasileido MW2 :D bet dar viena problemyte... su zaidimu tai viskas ok :D veikia ;). bet kazkodel as negaliu losti su PAL-50. manes butinai praso perjungt i PAL-60. Sudina kokybe... Pas mane telikas geras,laidas tai raudona,balta,geltona. nezinau kaip vadinas.

Ne į temą

Del to kokybe ir sudina kad jungi per composite kabeli (raudona, balta, geltona kaip tu sakei), gauk hdmi arba nors component kabeli.
Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del to kokybe ir sudina kad jungi per composite kabeli (raudona, balta, geltona kaip tu sakei), gauk hdmi arba nors component kabeli.

OK,aciu tau :offtopic: varysiu pirkt hdmi ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.