razilxas

Red ring of death

Rekomenduojami pranešimai

Man buvo tas ringas kai ijungiau xboxa (istraukt kompakto) ir nebuvau ikises laido kur prie teliko ir xboxo jungesi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atsigaukit ! red ring of death gali buti del : hardware failure, perkaitimo, blogo kabeliu kontakto ir pns, viskas priklauso nuo deganciu padalu skaiciaus ;)

ir isvis, tik isleidus x360 3 didziausi microsofto selleriai reportino ~30% gedimu kooficienta ! TEISINGAI, 30% xboxu buvo grazinta del perkaitimo, atsilydziusiu kontaktu ir pns. Dar ir dabar (sekit youtube) daug zmoniu dusinasi su x360, grazina vos po keliu dienu del perkaitimo ir issilydimo ir pns... Turbut ne vienas matet kaip zmones vynioja ranksluosciais xboxus ir perkaitina tam kad vel susilyditu kontaktai...

imho viena defektyviausiu konsoliu EVER ! bet vistiek zadu ja pirkti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo tie gedimai nepriduoda ivaizdzio konsolei, bet pati konsole isskyrus tai yra tikrai gera lyginant su kaina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man buvo ir ring of death dege , del to , kad hards buvo blogai prijugts . O konsole tikrai labai gera , kaina atitinka zaidimu kokybe. Nes PC toki kaip boxa pasidaryt , butu brangiau nei pirkt x06

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man buvo ir ring of death dege , del to , kad hards buvo blogai prijugts . O konsole tikrai labai gera , kaina atitinka zaidimu kokybe. Nes PC toki kaip boxa pasidaryt , butu brangiau nei pirkt x06

nereiktu visus ringus tuos vadint ring of death,mirties ziedas yra tik vienas,kai jau buna amba konsolei,o kai dega del kazko nepajungto tai cia tik ispejimas o ne mirties ziedas ;)

konsole tai nereali manau pagal kaina ir kokybe tai cia nereikia net lygint su pc,nes dar mazai zaidimu yra kurie kad ir max ant pc nustatyk kad apdetu boxa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai tuose naujausiuose X360 dar neistaisyta sita problemele ? pvz db usiperku ta premium ar koks ten nu vnz ir palikciau per nakty ijungta tj perkaistu ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai tuose naujausiuose X360 dar neistaisyta sita problemele ? pvz db usiperku ta premium ar koks ten nu vnz ir palikciau per nakty ijungta tj perkaistu ???

Ne į temą

na kas nors buvot palike x360 nakciai ? idomu ar islaike

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palikes nesu bet esu zaides kazkur nuo 19:00 iki 10:00 ryto beveik pastoviai (2-3 pertraukos po 5min) ir nieko neatsitiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Palikes nesu bet esu zaides kazkur nuo 19:00 iki 10:00 ryto beveik pastoviai (2-3 pertraukos po 5min) ir nieko neatsitiko.

OMG :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir kas turetu jam cia atsitikt ? jei laikai vertikaliai tai aisku apsimyzes sedesi ir lauksi RRoD...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ir kas turetu jam cia atsitikt ? jei laikai vertikaliai tai aisku apsimyzes sedesi ir lauksi RRoD...

o tj tipo jei laikai horizontaliai neperkaista ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo... daug zaidi.. :blink::) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.