razilxas

Red ring of death

Rekomenduojami pranešimai

Ar greitai gali ant nauju XBOXU 360 pasidaryti the ring of death (gal ir kitaip vadinasi) ?????? nes as zadu pirkt ir nekeist cooleriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriau nerizikuok ir nusipirk Nyko Intercooler 360 V2.

Iš eBay kainuoja 77Lt su atsiuntimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ta Nyko Intercooler 360 V2 galima lietuvoi nusipirkti? ir ar sunku ji pasikeisti? O gal yra kas nupirktu is ebay ir veliau parduotu cia uz koki 100lt? Pazejau ebay tai jie ten tikrai nebrangus yra ir zymiai pigiau tik neisivaizduoju kaip is ten uzsisakyt su tuo paypal ir t.t.

Redagavo Dowydas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.uzdarbis.lt/Pirkimas-ebay-t11691.html

Paskaityk čia. Yra nemažai vertingos informacijos. Jei turi 18 metų, tada tik gali pirktis per eBay. Turi turėti specialią kortelę, kurią gauna žmonės, kurie gauna pastovias pajamas (atlyginimas už darbą).

O ten nėra daug darbo, kad jį uždėti. Tiesiog prikabini prie grotelių ir viskas.

O šiaip tą Red Ring Of Death galima sutvarkyti. Paieškok google tutorialų yra pilna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane dar nera death ring, bet noriu apsidraust, o man tik 15metu, bandysiu ieskot cia arba per teva nusipirkt, aciu uz informacija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane dar nera death ring, bet noriu apsidraust, o man tik 15metu, bandysiu ieskot cia arba per teva nusipirkt, aciu uz informacija

Štai čia daug informacijos apie eBay bei gali susitarti, kad nupirktų ir atsiųstų: www.income.lt

Daug kartų pirkta, pasitikėti galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tas death of ring atrodo?

man ziurint filma,jam padarius pauze(tuo metu buvau prie PC),uzsidege ant dezes xboxo raudonos lemputes,ten tos kur rodo pulteli pajungta...ir atsiranda telike no signal.isjungiau,ijungiau ir viskas gerai...

Ar cia tas death of ring?;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tipo ten kur visada dege zaliai pradejo degt raudonai ? Jei taip tai atrodo kad taip Ring of death

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip seniau turejau pries metus tokia konsole,buvau mates tokias spalvas xbox dezei,bet nieko.

Tai ka dabar reiskia?Blogai?:D Man neatrodo,kad blogai..nesamone.Naujas xboxas visai.Kodel uzsidega tos lemputes?tik del ausinimo?tipo uzkaista ir tada uzsidega?negali buti kitos priezastys,kurios nieko blogo is esmes nedaro?

Na va delto tai man pradeda nepatikti xbox...

Redagavo vilks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ring of death gali buti ivairus. pavyzdziui visai nesunkiai ir be jokios rizikos galima pamatyti red ring of death, kai ijungiama konsole su istrauktu video kabeliu (konsolės pusėje) tada rodomas keturiu lempuciu ring of death. ka koks mirties ziedas reiskia galima pasieskoti internete ir taip daugmaz nustatyti, kokia problema atsitiko su konsole.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.