Eck

problema su game'u

Rekomenduojami pranešimai

problema su Midnight Club LA remix , kaip perejau pirmas dvi lenktines (3%) kai ienu i kita lenktine psp strenga ir issiujungia , kame problema gali buti ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

blogas releasas, parsisiusk kita

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

blogas releasas, parsisiusk kita

buvau atsiuntes vistek tas pats pirma karta atsiunciau rar'e o antra iso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad nekurt naujos temos, parašysiu čia.

Čia prieš pora dienų numečiau PSP ir ant FlatOut žaidimo neranda Mem. stick'o, nors pats žaidimas iš jo ir eina. Ant kitų viskas puikiai, bet ant FlatOut'o ir seivai dingo, ir seivint iš naujo neina. :) Kodėl čia taip..?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau cia ne del to kad nukrito, kokia pas tave CFW irasyta ? Su naujausiom CFW buna visokiu problemu (Gen-D3,Gen-C).

Tai as naudojiu Gen-C ant braito ir buna visokiu nesamoniu,buna ant zaidimu rodo kad seivas sugadintas,kad nera seivu ir t.t. bet tokios problemos tik ant senesniu geimu buna,nes naujausius GEN-team'as pratestaves. Beto cia ne man vienam taip yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau cia ne del to kad nukrito, kokia pas tave CFW irasyta ? Su naujausiom CFW buna visokiu problemu (Gen-D3,Gen-C).

Tai as naudojiu Gen-C ant braito ir buna visokiu nesamoniu,buna ant zaidimu rodo kad seivas sugadintas,kad nera seivu ir t.t. bet tokios problemos tik ant senesniu geimu buna,nes naujausius GEN-team'as pratestaves. Beto cia ne man vienam taip yra...

Galbūt dėl D3 tada. :thumbsup4: Reiškia sutapo tas nukritimas su seivų dingimu tiesiog. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tikriausiai,nes ir man taip yra buve ir mano draugams,su senesniais zaidimais ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.