augis15

PS2 žaidimo įrašymas su DVD Decrypter

Rekomenduojami pranešimai

Tai va mano draugas turi cipuota ps2 ir jis nori irasyti 1 zaidima i dvd acme diska su DVD Decrypter programa ar jam pasileis P.S jis sake rasys ant 1x greicio

Redagavo augis15

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  augis15 parašė:

Tai va mano draugas turi cipuota ps2 ir jis nori irasyti 1 zaidima i dvd acme diska su DVD Decrypter programa ar jam pasileis P.S jis sake rasys ant 1x greicio

Skaityti daugiau  

Kaip giduose rasoma , geriausiai naudoti alcohol 120% ir Verbatim Dvd-r ... Acme drozia lazeri ir siaip nekokybiski diskai. Greitis iki 4X. Pats kai turejau PS2 slim tai tik ir kepdavau diskus verbatim dvd-r 4x greiciu. Is ~150disku nevieno berots nesugadinau ir visi veike :) Jai nori tegul raso, veiks, bet lazeriuka patausot irgi vertetu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn, man visi diskai gerai ejo, net ir patys tie ''prasciausi'' , o lazeris nei kiek nesilpo ... Cia sakyciau labai nepagrista teorija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  LFXiksas parašė:

nzn, man visi diskai gerai ejo, net ir patys tie ''prasciausi'' , o lazeris nei kiek nesilpo ... Cia sakyciau labai nepagrista teorija

Skaityti daugiau  
Deja pagrista nes mano draugui kuris naudojo acme tai ps2 lazeris gal stipriai nusilpo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galite paršyti "instrukciją", kaip tuos žaidimus į dvd įrašyti?

Rašau su alcohol120, pats pirmas žaidimas "call of duty" gerai įsirašė, visi kiti , nors ir taip pat darau nebesigauna :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2010-01-16 20:45, Shotgun parašė:

Kaip giduose rasoma , geriausiai naudoti alcohol 120% ir Verbatim Dvd-r ... Acme drozia lazeri ir siaip nekokybiski diskai. Greitis iki 4X. Pats kai turejau PS2 slim tai tik ir kepdavau diskus verbatim dvd-r 4x greiciu. Is ~150disku nevieno berots nesugadinau ir visi veike :) Jai nori tegul raso, veiks, bet lazeriuka patausot irgi vertetu :)

Skaityti daugiau  

o kartais alcohol 120% nera su virusu ar kuo tenai?

as rasau su alcohol 120% programa i acme cd- arba dvd+ ir man disko nesuka ps2 yra programiskai atristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.